Gökberk Demirci Haberleri

Safir'in başrolleri Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül aşk mı yaşıyor? Çifte ihanet iddiası ortalığı karıştırdı

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Safir dizisinin başrollerinde ünlü oyuncular Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Aynı günlerde sevgililerinden ayrılan ikili hakkında çifte ihanet iddiası ortaya atıldı. Olayın ardından çiftin eski sevgililerinin de sosyal medyada birbirlerini takibe alması da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 13-09-2023 20:21

Evlenmeleri bekleniyordu! Yemin'in aşıkları Gökberk Demirci ve Özge Yağız'dan üzen haber geldi

Yemin dizisinde tanışıp aşık olan Gökberk Demirci ve Özge Yağız çifti ayrılıklarının ardından yeniden bir araya gelerek sevenlerini mutlu etmişti. Dizi dünyasının gözde çiftinden üzen haber geldi. Özge Yağız ile Gökberk Demirci bir kez daha ayrıldı.

Magazin 09-09-2023 10:26

Baba'nın yıldızı Özge Yağız'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu! 'Bunu senden beklemezdim'

Yemin dizisiyle büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Baba dizisinde rol alan güzel oyuncu Özge Yağız, yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-11-2022 13:50

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız oyuncu aşkıyla pozunu paylaştı! Öpmelere doyamadı 'Değerlim! İyi varsın'

Baba dizisinde hayat verdiği 'Büşra' karakteriyle adından söz ettiren Özge Yağız, özel yaşamıyla da merak konusu oluyor. Sosyal medyada epey aktif olan Özge Yağız, oyuncu sevgilisi Gökberk Demirci'nin doğum gününü kutladığı anları, takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-10-2022 16:52

Gökberk Demirci

Gökberk Demirci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gökberk Demirci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Baba'nın güzeller güzeli Büşra'sı Özge Yağız'ın asıl mesleğini duyanlar şaştı kaldı! ''Sırrı ortaya çıktı''

Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer, Ayda Aksel gibi isimlerin başrolü paylaştığı Baba dizisi, salı akşamlarının reyting rekortmeni yapımları arasında yer alıyor. Baba dizisinde canlandırdığı 'Büşra Saruhanlı' karakteriyle ününe ün katan güzel oyuncu Özge Yağız'ın asıl mesleği, duyanları şaşırttı.

Magazin 05-10-2022 14:58

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız oyuncu sevgilisiyle pozunu paylaştı! Sevgilisi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı

Başrollerini Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş ve Ayda Aksel gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Baba dizisinde hayat verdiği Büşra Saruhanlı karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Özge Yağız, Instagram hesabından oyuncu sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı.

Magazin 04-10-2022 17:17