Gökhan Alkan Haberleri

Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kraliçe dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Kraliçe dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dizi, Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi seyircini dikkatini çekiyor. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi konusu nedir? Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 22-03-2023 21:32

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Kraliçe dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yayın tarihi

Kraliçe dizisi seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer alacağı Kraliçe dizisi oyuncuları ve konusuyla dikkat çekiyor. Peki Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Kraliçe dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yayın tarihi...

Magazin 13-03-2023 10:25

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade'nin ölüm acısı: Dünyanın çirkinliğine dayanamayıp melek olup gidenler...

Yasak Elma'da canlandırdığı Şahika karakteriyle ününe ün kattıktan sonra Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Gökhan Alkan ile yaşadığı aşkın ardından kedisi Çiko'nun vefatıyla sarsılan Nesrin Cavadzade diğer kedisi Api'nin ölümüyle yıkıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabında Çiko ve Api'ye yer vererek özlemini dile getirdi.

Magazin 22-02-2023 10:06

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Kraliçe dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan ve dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe'nin oyuncu kadrosu belli oldu. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı dizinin hikayesi ise oldukça dikkat çekici. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 31-01-2023 13:47

Gökhan Alkan

Gökhan Alkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gökhan Alkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan başrolde!

Kraliçe isimli dizi yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi şimdiden merak konusu oldu. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Magazin 20-01-2023 00:19

Nesrin Cavadzade'nin sütyensiz pozuna yorum yağdı! Tamamen transparan

Ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından paylaştığı son pozuyla takipçilerini mest etti. Transparan bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade'nin iddialı stiline yorum yağdı.

Magazin 19-01-2023 10:13

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan'a sahte emlakçı şoku! Kaparoyu yatırdıktan sonra...

Bir dönem Nesrin Cavadzade ile yaşadığı aşkla da gündem olan oyuncu Gökhan Alkan, popüler bir emlak kiralama sitesinden ev kiralamak istedi. Emlakçıyla iletişime geçen Gökhan Alkan, kaparo adı altında para gönderdi. Evi görmek için daireye gittiğinde evin kiralık olmadığını öğrenen Gökhan Alkan, kendisini dolandıran şahıstan şikayetçi oldu.

Magazin 13-12-2022 11:54

Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif'i Seray Kaya'nın eski sevgilisi de çok ünlü çıktı! Görenler şaşırıyor

Seray Kaya, ATV'nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif karakterini canlandırıyor. Her hafta ilgiliyle izlenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay ile başrolü üstlenen Seray Kaya'nın başarılı oyunculuğu ilgi çekiyor. Seray Kaya'nın eski sevgilisinin de oldukça ünlü olduğu öğrenildi.

Magazin 07-11-2022 20:00

Arto'nun 'ilişkide yaş farkı' açıklaması Seren Serengil ve Bircan Bali'yi şoke etti: Siz de küçük çocukları alıp alıp besliyorsunuz!

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılığına ilişkin konuştu. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'ın kafa yapılarının farklı olması sebebiyle yollarını ayırdığı konuşulurken Söylemezsem Olmaz programında bu ilişki üzerinde Arto ve Seren Serengil'in söylediği sözler olay oldu. Arto, "Siz de küçük çocukları alıp alıp besliyorsunuz!" deyince Seren Serengil dikkat çeken bir yanıt verdi.

Magazin 13-09-2022 09:48

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade mini etekli pozuyla olay oldu! Bebek gibisin

Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Nesrin Cavadzade Bakü'de verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Yılların oyuncusu Nesrin Cavadzade, mini etekli pozuyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 23-06-2022 19:27

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşkı bitti mi? Her şeyi sildi

Aynı dizi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, geçtiğimiz aylarda beraberliklerini nişanlanarak taçlandırmıştı. Evlenecekleri beklenirken çiftten kötü haber geldi.

Magazin 12-06-2022 14:59

Gökhan Alkan 'Kalp Yarası' final yapınca öyle bir şey yaptı ki...

'Kalp Yarası' dizisinin final yapmasının ardından eski partnerlerini takipten çıkaran ünlü oyuncu Gökhan Alkan, hayranlarından tepki gördü. Alkan Yağmur Tanrısevsin ve Eda Ece gibi isimleri takibi bıraktı.

Magazin 05-04-2022 11:59

Kalp Yarası dizisi bitiyor mu? Kalp Yarası final bölümü ne zaman?

Ekranlarda yaprak dökümü devam ediyor. Elkızı ve Annemizi Saklarken dizilerinin ardından bir final haberi de ATV'de yayınlanan Kalp Yarası dizisinden geldi. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı Kalp Yarası dizisi erken final yaparak ekrana veda edecek. Final kararının ardından ise Kalp Yarası dizisi hayranları sosyal medyada kampanya başlattı.

Magazin 26-01-2022 22:10

Kalp Yarası neden yok? Kalp Yarası yeni bölümü ne zaman?

Başrollerini Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Yarası dizisi, pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen yapımları arasında yer alıyor. Sevilen dizinin 10 Ocak günü yayın akışında yer almaması, ''Kalp Yarası neden yok?'' ve ''Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 10-01-2022 17:18

Nesrin Cavadzade’nin sevgilisi Gökhan Alkan’a: Derhal ondan ayrıl

Üç Kuruş dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade’nin kendisi gibi oyuncu sevgilisi Gökhan Alkan, başrolünü Yağmur Tanrısevsin ile paylaştığı Kalp Yarası adlı dizide rol alıyor. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Kalp Yarası dizisi hakkında sosyal medyadan yapılan yorumlar okuyanları şaşırttı. Dizideki uyumları nedeniyle çok yakıştırılan Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin hayranları, çiftin gerçek hayatta da birlikte olmasını istiyor.

Magazin 18-12-2021 20:53

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan doğum günü seçimleriyle olay oldu

Gökhan Alkan ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından sevgilisinin yeni yaşını kutladı. İkilinin kutlama için tercih ettiği kıyafetler ise "Evlendiniz mi?" yorumlarına sebep oldu.

Magazin 12-12-2021 15:31

Nesrin Cavadzade'den sevgilisi Gökhan Alkan'a veto! Öpüşme yasağı geldi iddiası

Nesrin Cavadzade'nin, bir yıldır aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan'a, 'Kalp Yarası' dizisindeki partneri Yağmur Tanrısevsin'le öpüşmesini yasakladığı iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sosyal medya hesabından açıklama yapan Cavadzade, iddiaların asılsın olduğunu söyledi.

Magazin 19-11-2021 10:14

Kalp Yarası nerede çekiliyor? Kalp Yarası oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin çekim yerleri merak konusu oldu. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran gibi oyuncuların yer aldığı Kalp Yarası dizisinin nerede çekildiği belli oldu. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği Kalp Yarası dizisinin senaryosu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad tarafından kaleme alınıyor.

Magazin 01-11-2021 23:28

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'dan aşk dolu paylaşım! Öpücüklere boğdu

Kalp Yarası dizisinde başrol oynayan Gökhan Alkan ile 'Üç Kuruş' dizisi ile ekranlara dönmeyen hazırlanan Nesrin Cavadzade'nin aşkı doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddia edilen çift haberleri yalanlamış "Her şey yolunda" demişti. Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade çiftinden aşk dolu bir paylaşım geldi. Cavadzade, sevgilisinin paylaşımına ise "Hesabın mı hacklendi?" şeklinde esprili bir yorum yaptı.

Magazin 25-10-2021 23:37

Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan’dan romantik paylaşım

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası’nda boy gösteren Gökhan Alkan, bir süredir kendisi gibi oyuncu Nesrin Cavadzade ile aşk yaşıyor. İkilinin yakında evlenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Magazin 08-10-2021 20:32

Kalp Yarası 14. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ben sensiz yaşamak istemiyorum!

Kalp Yarası 14. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Atv ekranlarının pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Kalp Yarası’nda heyecan dorukta.

Magazin 28-09-2021 14:12

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı? İddialar sonrası ilk paylaşım...

Oyuncu çift Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın şiddetli bir tartışma sonrasında ayrıldığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Gökhan Alkan manidar bir paylaşımda bulundu.

Magazin 14-09-2021 09:41

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı

Ünlü oyuncular Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın şiddetli bir tartışma sonrasında ayrıldığı iddia edildi.

Magazin 13-09-2021 15:32

Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Yüreğim yanıyor

Kalp Yarası 11. bölümden beklenen fragman yayınlandı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın yer aldığı Kalp Ağrısı 11. bölüm fragmanına Ferit’in, “yüreğim yanıyor” sözleri damga vuruyor.

Magazin 07-09-2021 15:34

Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! “Nihayet geldin sevgilim”

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası’ndan 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in üstlendiği dizinin yeni fragmanının son sahnelerini gören şaştı kaldı. Kalp Yarası 9. bölümde neler olacak? İşte Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanı...

Magazin 27-08-2021 23:09

Kalp Yarası 9. bölüm fragmanı! “Gitmenden korkuyorum”

Atv’nin çok izlenen dizisi Kalp Yarası 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanında “gitmenden korkuyorum” sözleri damgasını vurdu.

Magazin 24-08-2021 14:13

Kalp Yarası 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Bazı şeyler var bilmiyorsun

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası 8. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı ve yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kalp Yarası'nın yeni bölüm fragmanı izleyicilerde merak uyandırdı.

Magazin 17-08-2021 11:41

Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ben artık yokum!

Atv’nin dikkat çeken dizisi Kalp Yarası 7. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle izleyicilerinden tam not alan Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanına "Ben artık yokum!" sözleri fragmana damga vurdu.

Magazin 15-08-2021 01:38

Son günlerin en çok konuşulan dizisi! Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan'dan sosyal medyaya damga vuran kadın cinayeti konuşması

atv'de ekrana gelen Kalp Yarası son dönemin en dikkat çeken dizilerinden biri. Antakya'da geçen dizi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrolünde Yağmur Tanrısevsin ile birlikte yer alan oynayan Gökhan Alkan, son bölümde yaptığı 'kadın cinayeti' konuşması ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 11-08-2021 10:02

Makyajsız olduğu için panik yapan Nesrin Cavadzade, Arap turistlerin arkasına saklandı

Geçtiğimiz gün sevgilisi Gökhan Alkan ile nişanlandığını duyuran Nesrin Cavadzade, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Maskesiz ve makyajsız olarak görüntülenince ortalığı birbirine katan oyuncu, Apar turistlerin arkasına saklanarak kendisini kamufle etmeye çalıştı.

Magazin 11-08-2021 07:19

Kalp Yarası 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Ne zaman kurtulacağız senden...

Atv’nin iddialı dizilerinden Kalp Yarası’nın 7. bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı diziden nefes kesen bir fragman yayınlandı.

Magazin 10-08-2021 14:44

Nesrin Cavadzade bombayı patlattı: Benim için de sürpriz oldu

Nesrin Cavadzade, bir süredir birlikte olduğu Gökhan Alkan'la ilgili yaptığı açıklama dikkat çekti. Oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Alkan'ın 'Kalp Yarası' dizisinin çekimi için Hatay'a gitmişti.

Magazin 08-08-2021 00:36

Kalp Yarası 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aşık oldum ben

Yayınlandığı günden beri Atv ekranlarında ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran'ın paylaştığı dizinin yeni bölümüne "Aşık oldum ben" sözleri damga vuracak.

Magazin 07-08-2021 22:54

Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade'den annelik açıklaması

Oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Nişantaşı'nda lüks bir mağazada objektiflere yansıdı. Gökhan Alkan ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, çocuk itirafında bulundu.

Magazin 09-07-2021 09:41

Kalp Yarası 2. bölüm fragmanı yayınlandı: Hande Ferit'in önünde başına silah dayıyor!

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile Atv ekranlarında seyirci karşısına çıkan 'Kalp Yarası' dizisi ilk bölümü izleyiciden tam not almayı başardı. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide ele alınan aşk hikayesi ekran başındakileri derinden etkilerken yeni bölüm merak konusu olmuştu. Sevilen dizi Kalp Yarası'nın 2. bölüm fragmanı yayınlandı...

Magazin 05-07-2021 11:00

O kare sosyal medyayı salladı! Gökhan Alkan- Nesrin Cavadzade çifti barıştı mı?

Rol aldıkları 'Yasak Elma' setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade cephesinde yeni gelişme yaşandı. Yaşadıkları aşk ile herkesi büyüleyen çift evlilik yolunda hazırlık yaparken, ayrılık haberleri ile gündem olmuştu. Ayrılık sonrası kıza kıza tatile çıkan Cavadzade, ayrılığı kolay atlattı derken dün ortaya çıkan görüntüler bomba etkisi yarattı. Peki Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade barıştı mı?

Magazin 05-07-2021 10:34

Gökhan Alkan'ın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Başrolünü oynadığı Kalp Yarası dizisiyle ekranlara dönen Gökhan Alkan'ın dedesi hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi ise sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 28-06-2021 20:37

Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan kimdir? Gökhan Alkan kaç yaşında?

28 Haziran Pazartesi günü ekranlara gelen Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncularından biri olan Gökhan Alkan, yeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor. Kalp Yarası dizisinin çekimleri Antakya’da devam ederken, dizinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan’dan kötü haber geldi. Gökhan Alkan’ın dedesinin vefat haberinin alınmasının ardından, Kalp Yarası dizisinin çekimlerine bir süre ara verildi. Bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen dizinin başrolü Gökhan Alkan ise merak edildi.

Magazin 28-06-2021 15:37

Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor? İşte Kalp Yarası dizisinin oyuncuları ve karakterleri

ATV ekranlarında bugün itibariyle ilk bölümü yayınlanan yeni dizi Kalp Yarası, 28 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı Kalp Yarası dizisi, henüz yayınlanmadan bile pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki ATV ekranlarının yeni dizisi Kalp Yarası nerede çekiliyor? Sevilen dizinin çekim yeri neresi? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2021 15:15

Kalp Yarası dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Kalp Yarası dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel'in paylaştıkları, yaz sezonunun iddialı yapımlarından biri olacak atv’nin yeni dizisi Kalp Yarası’ndan ilk fragman izleyici ile buluştu. Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası Antakya-Hatay’da çekilen atv’nin yeni dizisi 'Kalp Yarası', yüreklere dokunacak bir aşk hikayesini anlatıyor.

Magazin 26-05-2021 23:49

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı

Yasak Elma' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan cephesinden kötü haber geldi.

Magazin 13-05-2021 13:38

Büyük aşk bitti mi? Yasak Elma'nın aşıkları Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan hakkındaki iddialar ayyuka çıktı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin iş hayatından sonra aşk hayatında da darbe yediği konuşuluyor. Yaşanan gerginliğin ardından "Yasak Elma"dan ayrılan ünlü oyuncunun, şimdi de sevgilisi Gökhan Alkan'dan ayrıldığı söyleniyor.

Magazin 12-05-2021 22:06

Büyük aşk bitti mi? Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan'la olan pozlarını sildi

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabı Instagram'dan sevgilisi Gökhan Alkan ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Ayrıldıkları konuşulan çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

Magazin 23-04-2021 15:30

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan cephesinde flaş gelişme!

Magazin kulislerinde dolaşan iddiaya göre, Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan pandemi sonrası nikah masasına oturacak.

Magazin 02-02-2021 10:30