Gong Haberleri

Borsada bir şirket için daha gong çaldı! Hisse açılış fiyatı belli oldu

Bir şirket daha Borsa İstanbul'da yerini aldı. Bugün gerçekleştirilen gong törenin ardından IC Enterra Yenilenebilir Enerji borsada işlem görmeye başladı. Şirketin hisse açılış fiyatları da belli oldu.

Finans 04-04-2024 12:38

Borsa İstanbul’da gong Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için çaldı

Sabancı Topluluğu’nun borsadaki tüm şirketlerine yatırım fırsatı sunan Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için Borsa İstanbul'da gong töreni düzenlendi. Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, "Fon, borsada işlem gören 12 şirkete yatırım yapıyor. Herhangi bir alt sınır olmaksızın yatırım yapma imkanı veriyor." dedi.

Finans 05-03-2024 11:37

Bir şirket için daha Borsa İstanbul'da gong çaldı

Pasifik Donanım Yazılım ve Bilgi Teknolojileri AŞ (Pasifik Teknoloji) için bugün Borsa İstanbul'da tören gerçekleştirildi.

Finans 13-02-2024 12:39

Borsa İstanbul'da gong Koroplast için çaldı

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun: - "Koroplast, 367 milyon TL halka arz tutarı ve 104 bin yatırımcıya gerçekleştirilen satışla başarılı bir halka arz gerçekleştirdi. Şirketimiz, Borsamız Yıldız Pazarında işlem görecek" - Koroplast Genel Müdürü Bekir Türkoğlu: - "Halka arzda yatırımcılardan gelen yüksek talebin verdiği moral ve güç ile Koroplast olarak ana sermaye ortağımız Korozo’nun desteğiyle, 40 yılı aşkın tecrübemizi, kurumsal yönetim ilkelerimizi ve şeffaflığımızı halka açık bir marka olarak sürdüreceğiz"

Yurthaber 28-07-2022 12:24

Gong

Gong Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gong Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.