Görmek Haberleri

Optik illüzyonda saklanan atı sadece çok keskin gözlere sahip olanlar görebiliyor

Optik illüzyonlar dikkatimizi ve algımızı ölçebilecek resimlerden oluşuyor. Göz yanıltıcı resimlerle ilk fark ettiğimiz nesneler ile gerçek nesneler arasında oldukça fark oluşabiliyor. Aşağıda yer alan optik illüzyon resminde saklanmış bir at bulunuyor. Bu atı bulabilenlerin kesin görüşe sahip olduğu belirtiliyor.

Kadin 30-05-2023 10:54

Resimde saklanan kediyi çok az kişi görebiliyor! 10 saniye içerisinde bulabilirseniz keskin gözlere sahipsiniz demektir

Optik illüzyonlar farklı çeşitleriyle dikkat çekiyor. Bazı illüzyonlar IQ'yu ölçerken bazıları ise karakter özelliklerimizi açıklıyor. Aşağıda yer alan resim ise gözlerinizin ne kadar keskin olduğunu ölçüyor. Resimde saklanan kediyi gören çok az kişi bulunuyor.

Kadin 23-05-2023 13:40

Sabahları yaşanan bu belirtiye dikkat! İnmenin önemli uyarıcısı

Sabahları uyanınca vücutta birçok farklılık yaşanıyor. Genellikle uykunun vermiş olduğu rahatlamayla görülen bu farklılıklar çeşitli hastalıkların büyük uyarıcısı olabiliyor. Erken teşhis edilmesi gereken inmenin önemli belirtisinin genellikle sabahları görülen ağrısız bir belirti olduğu belirtiliyor.

Haber 09-03-2023 09:00

Resimdeki kaplanı sadece aşırı zekiler görebilir! İnsanların %2' si görebiliyor

Optik İllüzyonlar insanların dikkat dağınıklığını ölçmek için oldukça etkili testler arasında bulunuyor. Gün içerisinde yaşanılan stresten uzaklaşmak isteyenler optik illüzyon görsellerine bayılıyor. Optik illüzyonlarla basit IQ egzersizleri yapılıyor. Görselde yer alan kaplanı görebilenlerin çok zeki olduğu belirtiliyor.

Haber 30-11-2022 14:44

Görmek

Görmek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Görmek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çok dikkat edin! Giderek artan lazer operasyonlar körlüğe yol açabilir

Göz en hassas organlarımız arasında bulunuyor. Gözde yaşanan problemlerin giderilmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Bu operasyonlar arasında bulunan lazer tedavisi kalıcı görme kayıplarına neden olabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda artan lazer tedavileri hakkında uyarıyor.

Haber 25-09-2022 11:47

Körlüğü tedavi edebilir! Kornea nedir? Nakil kimlere yapılabilir?

Göz en hassas organlarımızdan. Görmemize yarayan gözün çok çeşitli hastalıkları bulunuyor. Bu hastalıklar görme kaybına sebep olabiliyor. Kornea kaynaklı görme kayıpları için kornea nakli başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Haber 15-08-2022 14:23