Göz Damlası Haberleri

Yapıştırıcı ve göz damlasının kutularını karıştıran kadın kabusu yaşadı! Göz damlası yerine yapıştırıcı sıkınca hastanelik oldu

TikTok’ta kısa sürede viral olmayı başaran bir gönderide 22 yaşındaki Lyd isimli bir kadın yapıştırıcı kutusunu göz damlasını zannedince kabus dolu anlar yaşadı. Talihsizlik karışıklık yüzünden göz kapağı yapışan kadın milyonlarca izlenmeye ulaşan gönderisinde kullanıcıları şişelerin üzerini okumaya çağırdı.

Trend 08-06-2023 11:43

Uzmanlardan önemli uyarı! Giderek yayılan salgın antibiyotiğe karşı duyarlı

Amerika'da giderek yayılan enfeksiyon salgınını 1 kişinin ölümüne sebep olduktan sonra uzmanlar tarafından kritik uyarılar yapıldı. Giderek artan enfeksiyon salgınıyla kullanılan reçetesiz göz damlalarının bağlantılı olduğu tespit edildi.

Haber 03-02-2023 11:00

Göz damlası orucu bozar mı? Ramazan'da göz damlası damlatmak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı!

Göz damlası orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesinin ardından merak edilen konular arasında yer alıyor. Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başladı. 2 Mayıs Pazartesi akşamı sona erecek. Peki bu süre zarfında Göz damlası orucu bozar mı? Ramazan'da göz damlası damlatmak orucu bozar mı? Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açıklaması ve konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 02-04-2022 08:35

Diyanet fetvasında o soruya yanıt verdi: Göz damlası orucu bozar mı?

Bazen telefon, tablet gibi teknolojik cihazlara fazlaca maruz kalınması bazen de mevsimsel değişikliklerin neden olduğu alerjik reaksiyonlar gözlerde rahatsızlıklara sebep olabiliyor. Göz rahatsızlıklarının en önemli tedavisi olan göz damlası kullanımı, Ramazan ayında akıllarda soru işareti oluşturuyor. Oruç tutan kişilerin bu konuda hassas olması nedeniyle Ramazan ayında yaşanan bu bilgi karmaşasını uzman hekimlerin cevapları giderdi.

Haber 16-04-2021 15:28

Göz Damlası

Göz Damlası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göz Damlası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.