Göz Kanlanması Haberleri

Gözün beyaz kısmı neden kanlanır? Göz kızarıklığına ne iyi gelir?

Göz kızarıklığı göz sağlığıyla ilgili sıkça karşılaşılan bir sorundur ve birçok farklı nedeni olabilir. Gözün beyaz kısmı yani gözlerin sklerası tipik olarak beyaz ve berrak bir görünüme sahiptir. Ancak bu beyazlık zaman zaman kanlanabilir ve göz yüzeyinde kızarıklıklar oluşabilir. Göz kızarıklığının birçok sebebi vardır ve çoğu durumda geçici bir durum olmasına rağmen bazen ciddi sağlık sorunlarının belirtisi de olabilir.

Haber 26-10-2023 23:04

Göz kanlanmasına ne iyi gelir? Gözde kanlanma neden olur?

Gözler insan vücudunun karmaşık yapısının en dikkat çekici ve hassas parçalarından birini oluşturur. Ancak bazen gözlerde ortaya çıkan rahatsız edici bir durum olan göz kanlanması bu hassas yapıları etkileyebilir. Göz yüzeyinin kızarık ve tahriş olmuş bir görünüm kazanması olarak tanımlanan bu durum çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir. Neyse ki çoğu durumda göz kanlanması genellikle zararsızdır ve evde uygulanabilecek basit yöntemlerle hafifletilebilir.

Haber 28-08-2023 20:25

Tedavi edilmezse kalp krizi ve felç riskini artırıyor! Gözlerde görülen bu belirtiye dikkat

Yüksek tansiyon hastalığı gerekli testler yapılmadığı müddetçe teşhis edilmesi zor olan hastalıklardan. Oldukça sinsi bir hastalık olan yüksek tansiyona müdahale edilmemesi kalp krizi ve felç riskini artırıyor. Uzmanlar yüksek tansiyonun gözde ortaya çıkan belirtisi hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 11-05-2023 09:02

Göz Kanlanması

Göz Kanlanması Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göz Kanlanması Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.