Gözde Türker Haberleri

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker yatarak poz verdi! Uyuyan güzel

Reyting rekortmeni Kardeşlerim dizisinde Harika rolüyle oyunculuk kariyerinde başarı elde eden Gözde Türker, diziden ayrılınca sevenlerini üzmüştü. Yakın zamanda evlenen Türker, özel hayatıyla uzunca konuşulmuştu. Son olarak sosyal medya pozuyla gündeme geldi.

Magazin 16-09-2022 22:49

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker İtalya'dan mini elbisesiyle poz verdi

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisinde Harika rolü ile oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Gözde Türker, sosyal medya pozuyla magazin gündeminde adından söz ettirdi.

Magazin 15-07-2022 15:05

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker havuz başından poz verdi! Bu ne güzellik böyle?

26 yaşındaki oyuncu Gözde Türker başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran gibi oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim dizisinde Harika rolüne hayat verdi. Diziden ayrılmasıyla uzun süre konuşulan Gözde Türker, havuz başından poz verdi.

Magazin 17-05-2022 15:16

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisi Gözde Türker neden ayrıldı?

ATV'nin ilgiyle takip edilen gençlik dizisi 'Kardeşlerim'de oyuncu kadrosundan şimdiye dek bir çok farklı isim ayrılmıştı. Yaşanan ayrılıklar dizinin hayranlarını üzmüştü. Yeni gelişmelere göre son olarak diziden ayrılan Gözde Türker, sosyal medya hesabından bir veda paylaşımında bulundu. Peki Kardeşlerim dizisinin Harika'sı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisi Gözde Türker neden ayrıldı? İşte nedeni ve merak edilenler...

Magazin 15-05-2022 23:56

Gözde Türker

Gözde Türker Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gözde Türker Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker sokak hayvanlarının toplatılmasına sitem etti! Asiye'ye saldıran köpekler...

Kardeşlerim'de Harika karakterini canlandıran Gözde Türker sokak hayvanlarının toplatılmasıyla ilgili üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Türker pitbull saldırısına uğrayan Asiye'yle ilgili de yorumda bulundu.

Magazin 27-12-2021 09:33

Gözde Türker'den eşi Anıl Güler'e: Senden başkası olmazmış!

Oyuncu Gözde Türker, eşi Anıl Güler ile evliliklerinin dördüncü ayını duygusal bir paylaşımla kutladı. Eşiyle çekilen fotoğraflarını yayınlayan Türker, Güler'e, "Biz genç yaşımızda birbirimizi bulduk ve aile olduk. Senden başkası olmazmış! Mutluluğumuz, son nefesimize kadar daim olsun" sözleriyle seslendi.

Magazin 26-11-2021 17:29

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker'in annesi gündemde! Funda İlhan açıklaması

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Harika karakteriyle dikkat çeken Gözde Türker'in annesi merak konusu oldu. Türker'in annesinin son olarak Baht Oyunu dizisinde rol alan Funda İlhan olduğu iddia edilince genç oyuncu açıklama yapmak zorunda aldı.

Magazin 12-11-2021 13:59

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker'den makyajsız karavan pozu

Kardeşlerim dizisiyle ünlenen Gözde Türker karavandan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Gözde Türker makyajsız haliyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 10-10-2021 07:56

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker bakın hangi dizide rol almış!

Geçtiğimiz Cumartesi günü uzun bir süredir nişanlı olduğu Anıl Güler ile nikah masasına oturan Gözde Türker, bir anda birçok kişinin ilgi odağı haline geldi. Kardeşlerim dizisindeki ‘Harika’ rolüyle dikkat çeken başarılı oyuncu, daha önce verdiği bir röportajda koronavirüs yüzünden düğün yapamadıklarını ve nikahı ertelediklerini ifade etmişti. Cumartesi günü nişanlıysa nikah masasına oturan Gözde Türker, evliliğin ardından hemen sosyal medyada soyadını değiştirdi.

Magazin 27-07-2021 13:21