Gözenekler Haberleri

Seksten daha iyi diyerek TikTok'ta viral oldu! Uzmanlar bu duşun risklerini paylaştı

Kısa zaman önce TikTok'ta viral olan 'her şey duşu' Z kuşağı ve Y kuşağının uyguladığı alışkanlıklar arasında yer alıyor. Çekilen bir videoda her şey duşu için "seksten daha iyi" diyen genç kadın oldukça fazla etkileşim aldı. Bu konu hakkında açıklama yapan uzmanlar bu duş yöntemi için uyarılarda bulundu.

Kadin 15-05-2023 10:22

Gözenek sıkılaştırıcı maske tarifi önerisi: Gözenekleri sıkılaştırmak için maske nasıl hazırlanır?

Pek çok insan için cildinin görünümü oldukça önemlidir. Güzel görünen bir cilt iyi hissetmenin en önemli etkenlerindendir. Bunun için çeşitli krem, serum, gözenek sıkılaştırıcı gibi cilt bakım ürünleri kullanılır. Gözeneklerin sıkılaştırılması pürüzsüz görünen bir cildin en büyük sırrıdır. Gözeneklerin sıkılaşması için dışardan alınan ürünler olduğu gibi ev ortamında da hazırlanabilen maske tarifleri bulunur. Gözenekleri sıkılaştırmak için maske nasıl hazırlanır?

Kadin 10-04-2023 11:57

Cildinize aradığınız canlılığı katacak yağlı ciltler için en iyi güneş kremleri

Yağlı cilt tipine sahipseniz kendinize uygun güneş kremini bulmak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. "Yağlı ciltler için en iyi güneş kremi hangisi?" sorusunu sizler için açığa kavuşturduk. Gözenekleri tıkamayan ve yağlanma yapmayan en iyi güneş kremi önerilerine göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 06-03-2023 10:45

Her kadının bilmesi gerekiyor: Günlük problemleri çözen basit tüyolar! Çilek bacaklara ve kararmış koltuk altlarına veda edin

Her kadın vücudunun ve yüzünün pürüzsüz olmasını istese de bu istekler her zaman mümkün olmayabiliyor. Cilt kararmaları, çilek bacak, kabaran saçlar ve istenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Bu problemleri gidermek için her kadının bilmesi gereken çok kolay güzellik ipuçları bulunuyor.

Kadin 13-01-2023 12:09

TikTok'ta viral oldu: Siyah noktaları teker teker döküyor! Fiddy metoduyla siyah noktalardan kurtulun

Siyah noktalar genişleyen gözeneklerin içerisine dolan bir saç folikülü veya cildin doğal olarak ürettiği yağ (sebum) ve ölü hücrelerdir. İstenmeyen görüntülere sebep olan siyah noktalardan kurtulmak için en sık uygulanan yöntem siyah noktanın sıkılmasıdır. Ancak siyah noktaları sıkmak kalıcı izlere neden olabilmektedir. TikTok'ta paylaşılan fiddy metoduyla siyah noktaları teker teker dökebilirsiniz.

Kadin 28-12-2022 10:08

Tek maskeyle ne sivilce kalır ne kırışıklık! Cildinizi bebek gibi yapacak

Cilt bakımı oldukça büyük önem taşıyor. Cildin daha pürüzsüz olması için çeşitli yöntemler aranıyor. Doğru maskeler kullanılarak istenilen cilde kavuşulabiliyor. Her evde bulunan malzemelerden oluşan bu maske tarifi de birçok cilt sorununa mucizevi sonuçlar veriyor.

Kadin 20-09-2022 15:58