Gram 24 Ayar Haberleri

Yılbaşında altına yatırım yapan parasına para kattı

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, yılbaşında 50 bin TL’lik altın alarak yatırım yapan bir kişinin şu anda altınının parasal değerinin 80 bin TL olduğunu söyledi.

Finans

Rize'de uyuşturucu operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı

Haber

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 5

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 5 (geniş haber)  1- 5 İLDE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU  Çağatay KENARLI, İstanbul DHA Göçmen kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonda 43 kişi gözaltına alındı.

Haber

5 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu

GÖÇMEN kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonda 43 kişi gözaltına alındı.

Haber

Gram 24 Ayar

Gram 24 Ayar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gram 24 Ayar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

- 5 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu

GÖÇMEN kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonda 43 kişi gözaltına alındı.

Haber

DHA İSTANBUL - (geniş haber) - 5 İLDE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 

Çağatay KENARLI, İstanbul DHA Göçmen kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonda 43 kişi gözaltına alındı.

Haber

Altında büyük oyun: İçi taş dışı altın

Altın fiyatlarının üst üste rekorlar kırması üzerine çifte vurgun yapmak isteyen dolandırıcılar 2 Alman kadın turisti kullanarak İstanbul'daki bir kuyumcuya dışı 24 ayar altınla kaplanmış taşı, Alman patentli külçe altın gibi satarak esnafı yaklaşık 16 bin liralık zarara uğrattı.

Finans

Turist görünümlü altın dolandırıcılarına dikkat

Altın fiyatlarının üst üste rekorlar kırması üzerine çifte vurgun yapmak isteyen dolandırıcılar 2 Alman kadın turisti kullanarak İstanbul'daki bir kuyumcuya dışı 24 ayar altınla kaplanmış taşı, Alman patentli külçe altın gibi satarak esnafı yaklaşık 16 bin liralık zarara uğrattı - AA Finans Analisti İslam Memiş: - "Bu hafta bir kuyumcu arkadaşımızda kadın turistler, Alman marka patentli 100 gram 24 ayar külçe altın bozdurmuş. 100 gram külçe altının 34,28 gramı altın, 65,72 gramı taş" - "Başka ülkelerin patent ve markalarını kullanılarak hazırlanan sahte altınların Türkiye'ye sokulma ihtimali çok zayıf. Yani 3-5 tane sokulduğunu düşenebilirsiniz ama bunu meslek haline getirmek, piyasada satmak, yabancı turistleri kullanmak bir ekip işidir. Bundan dolayı bu sahte kalıplar ve altınların Türkiye'de sahte atölyelerde hazırlandığını düşünüyorum"

Finans

GÜNDEM / 2 Eylül 2018

ANADOLU AJANSI

Haber

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 3 

1- AFAD'IN KORKUTAN DEPREM SENARYOSU * AFAD Deprem Dairesi Başkanı Murat Nurlu,  "Bizim yapmış olduğumuz senaryoya göre İstanbul'da Marmara Denizi'nde Kuzey Anadolu fayının ortasında meydana gelebilecek 7.5 büyüklüğündeki bir deprem sonucu İstanbul kent merkezinde yaklaşık 26 ile 30 bin arasında vatandaşımız hayatını kaybediyor" "Yaklaşık 50 bin vatandaşımız ağır yaralı olacak… 44 bin 802 binamız yıkılacak" Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA - İbrahim MAŞE / İstanbul DHA  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından düzenlenen "İstanbul'un Afetlere Hazırlık Çalışmaları Çalıştayı" başladı.  Çalıştayda bir konuşma yapan AFAD Deprem Dairesi Başkanı Murat Nurlu, AFAD'ın İstanbul için hazırladığı depremle ilgili acil durum senaryosundan bahsederek, "Bir senaryo çalışması yaptık.

Haber

Altın yükseldi; talep yarı çeyreğe

DÖVİZ kurlarındaki artış nedeniyle düğün, nişan gibi özel günlerde tercih edilen çeyrek yerine tüketiciler gram altına yöneldi.

Finans

Altın yükseldi; talep yarı çeyreğe

Döviz kurlarındaki artış nedeniyle düğün, nişan gibi özel günlerde tercih edilen çeyrek yerine tüketiciler gram altına yöneldi. Son iki hafta içinde altın bozdurmaya gelenler bir hayli fazla olduğuna dikkat çeken kuyumcular, nakit sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Finans

Altın yükseldi; talep yarı çeyreğe

DÖVİZ kurlarındaki artış nedeniyle düğün, nişan gibi özel günlerde tercih edilen çeyrek yerine tüketiciler gram altına yöneldi.

Finans

 ALTIN YÜKSELDİ; TALEP YARI ÇEYREĞE

DÖVİZ kurlarındaki artış nedeniyle düğün, nişan gibi özel günlerde tercih edilen çeyrek yerine tüketiciler gram altına yöneldi.

Haber

Altın ne kadar? (15 Ağustos çeyrek altın, gram altın fiyatları)

Piyasalardaki dalgalanmayla birlikte herkes altın fiyatlarındaki durumu merak ediyor. Peki Ağustos çeyrek altın, gram altın ne kadar? Altında son durum ne? İşte Kapalıçarşı'daki son durum...

Finans

Altın fiyatları! Çeyrek altın ne kadar? (26 Temmuz 2018)

Altın fiyatlarında son durum! 26 Temmuz 2018 Perşembe günü altın yükselişini sürdürüyor. Merkez Bankasının geçtiğimiz hafta aldığı karar altının ateşini düşürmeye yetmedi. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını anlık olarak takip ederken, vatnadaşlar da 'çeyrek altın ne kadar?' sorusuna yanıt arıyor. İşte ayrıntılar...

Finans

23 Temmuz 2017 güncel altın fiyatları (Çeyrek altın, gram altın ne kadar?)

Altın fiyatları 23 Temmuz 2017 ne kadar oldu? Çeyrek altın, gram altın, yarım altın alış ve satış fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları...

Finans

Altın fiyatları! Çeyrek altın ne kadar? (17 Temmuz 2018)

Altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Merkez Bankası müdahalesi ve yeni kabinenin etkileriyle birlikte altın fiyatlarında küçük kıpırdanmalar sürerken vatandaşlar 'Çeyrek altın ne kadar?' sorusuna yanıt arıyor. Bugün serbest piyasada gram altın 193,52 liradan alınırken, 193,56 liradan satılıyor. İşte 17 Temmuz Salı 2018 Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında son durum...

Finans

Altın fiyatları! Çeyrek altın ne kadar? (14 Temmuz 2018)

Altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Türkiye gündeminde yaşanan siyasi, ekonomik gelişmelere bağlı olarak altın fiyatlarında dalgalanmalar sürerken vatandaşlar bu soruya yanıt arıyor. Yatırım yapmak, birikim yapmak ve yakınlarına hediye almak isteyenler gram altın fiyatlarında son durum ne? İşte Kapalıçarşı ve serbest piyasa 14 Temmuz 2018 tarihli altın fiyatları...

Finans

Çeyrek altın bugün ne kadar? İşte 12 Nisan altın fiyatları

Çeyrek altın bugün ne kadar? ABD Başkanı Trump'ın 'füzeler geliyor' mesajından sonra doların yükselmesiyle yatırımcılar bu sorunun cevabını merak ediyor. Yaşanan gelişmelerin ardından altının az da olsa yükselişi durdu. İşte 12 Nisan altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi...

Finans

Altın alacaklar dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu?

14 Eylül Çarşamba gününe nasıl başladı? Güvenli yatırım aracı olarak bilinen altının gramı bugün yükselme eğiliminde. Peki bugün gram altın kaç lira? Perşembe günü gram altın fiyatı ne kadar, çeyrek altın ne kadar? 14 Eylül 2017 Perşembe Gram altın ne kadar?

Finans