Gram Alış Haberleri

22 ayar bileziğin gram fiyatı ne kadar oldu? İşte 9 Ekim altın bilezik fiyatları!

Son günlerde tarihi seviyelerine ulaşan altın fiyatlarıyla birlikte paralel hareket eden 22 ayar bileziğin gram fiyatı, yükselişini sürdürüyor. Ons altın ve döviz kurlarına bağlı yükselen 22 ayar bileziğin gram fiyatı, haftanın son işlem günü olan cuma günü 475,78 TL seviyelerine kadar ulaşmıştı.

Finans

Gram altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Eylül gram ve çeyrek altın fiyatları

Uzun süredir yatay seviyelerde seyreden altın fiyatları, Merkez Bankası'nın geçtiğimiz günlerde aldığı faiz indiriminin ardından yükseldi. Gram altın, haftanın son işlem gününde 496,25 Türk lirası alış fiyatıyla yükselişini sürdürüyor. Çeyrek altın ise 807,00 Türk lirası alış fiyatıyla, gram altınla paralel yükselişte ilerliyor. İşte 24 Eylül 2021 gram ve çeyrek altın fiyatları...

Finans

11 Eylül 22 ayar bilezik fiyatları! 22 ayar bilezik ne kadar?

22 ayar bileziğin gram fiyatı 11 Eylül Cumartesi güne düşüşle başladı. Uzun süredir yatay bir seyir izleyen 22 ayar bileziğin gram fiyatı, son günlerdeki yükselişinin aksine düştü.

Finans

20 Ağustos 22 ayar bilezik ne kadar? 22 ayar bileziğin gram fiyatı!

Düğünlerde takı olarak değerlendirilen 22 ayar bileziğin gram fiyatı, gram altın fiyatlarına göre hareket ediyor. Çeşitli ayarlarda satılan, gramı ve ağırlığına göre paha biçilen gram altın fiyatları, altın fiyatlarına paralel olarak hareketlerini sürdürüyor.

Finans

Gram Alış

Gram Alış Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gram Alış Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

19 Haziran 22 ayar bilezik ne kadar? İşte 22 ayar bileziğin gram fiyatı…

Uzun zaman sonra yükselişe geçmesinin ardından tarihî rekorlara ulaşan altın fiyatları yeniden düşüşte… Bununla birlikte 22 ayar bileğin gram fiyatı ve 14 ayar bileziğin gram fiyatlarında düşüş görüldü.

Finans

1 Mayıs 22 ayar bilezik fiyatları | 14 ve 22 ayar bilezik ne kadar? Güne yükselişle başladı

Piyasaların kapalı olduğu 1 Mayıs Cumartesi günü 14 ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı güne yükselişle başladı. Uzun zamandır düşük bir seyir izleyen altın fiyatları, son haftalarda dikkat çeken bir yükseliş eğilimi içerisine girdi. Bundan 22 ayar bileziğin gram fiyatı da nasibini aldı.

Finans

Altın fiyatlarında yükseliş! Anlık 18 ayar ve 22 ayar bilezik gram altın fiyatları | 18 ayar ve 22 ayar gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Hafta sonu yaşanan gelişmelerden sonra haftanın ilk işlem gününde altın fiyatlarında büyük hareketlilik gözlemlendi. 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik alarak yatırım yapan vatandaşlar ise altın fiyatlarını yakından takip etti. Asya borsalarının açılması ile dolar ve döviz kurları gece saatlerinde hareketli dakikalar geçirdi. 18 ayar ve 22 ayar bilezik gram fiyatları ile bu hareketlilikten etkilendi. Peki 22 Mart anlık 18 ayar ve 22 ayar bilezik gram fiyatları ne kadar oldu?

Finans

19 Mart 22 ayar ve 14 ayar bilezik fiyatı | 19 Mart anlık bilezik gram fiyatları ne kadar?

Özellikle düğünlerin, yatırım yapmak isteyenlerin ve altın takı kullanmayı seven birçok vatandaşın gündeminde yer alan 22 ve 14 ayar bilezik fiyatları günden güne değişmekte. Altın fiyatlarındaki değişim ise ilgiyle takip ediliyor. 19 Mart Cuma günü 22 ayar ve 14 ayar bileziğin gram fiyatları ne kadar?

Finans

18 Mart 22 ayar altın bilezik fiyatı | 18 Mart Perşembe anlık 22 ve 14 ayar bileziğin gram fiyatı ne kadar?

Özellikle düğünlerin, yatırım yapmak isteyenlerin ve altın takı kullanmayı seven birçok vatandaşın gündeminde yer alan 22 ve 14 ayar bilezik fiyatları günden güne değişmekte. Altın fiyatlarındaki değişim ise ilgiyle takip ediliyor. 18 Mart Perşembe günü 22 ayar ve 14 ayar bileziğin gram fiyatları ise merak ediliyor.

Finans

22 ayar bilezik fiyatı |17 Mart Salı anlık 22 ve 14 ayar bileziğin gram fiyatı ne kadar?

Özellikle düğünlerin, yatırım yapmak isteyenlerin ve altın takı kullanmayı seven birçok vatandaşın gündeminde yer alan 22 ayar bilezik fiyatları günden güne değişmekte. Altın fiyatlarındaki değişim ise ilgiyle takip ediliyor. 17 Mart Çarşamba günü 22 ayar ve 14 ayar bileziğin gram fiyatları ise merak ediliyor.

Finans

Altın fiyatları düşüşte: 17 Mart altın fiyatları! 17 Mart günü altın fiyatları ne kadar?

Gram altın 17 Mart Çarşamba günü 419,97 TL’den alıcı bulurken bugün %0,29’luk bir düşüşle 48,02 TL’ye geriledi. Çeyrek altında da yine %14’lük bir düşüş gözlemlendi. Peki yarım, tam, ata ve cumhuriyet altınlarında durum nasıl? Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar?

Finans

22 ayar bilezik fiyatı |16 Mart Salı 22 ayar ve 14 ayar bileziğin gram fiyatı ne kadar?

Özellikle düğünlerin, yatırım yapmak isteyenlerin ve altın takı kullanmayı seven birçok vatandaşın gündeminde yer alan 22 ayar bilezik fiyatları günden güne değişmekte. Altın fiyatlarındaki değişim ise ilgiyle takip ediliyor. 16 Mart Salı günü 22 ayar ve 14 ayar bileziğin gram fiyatları ise merak ediliyor.

Finans

16 Mart altın fiyatları! 16 Mart çeyrek, gram ve yarım altın ne kadar?

Gram altın 15 Mart Pazartesi günü 419,25 TL’den alıcı bulurken bugün %0,01 büyüme ile 419,30 TL’ye yükseldi. Çeyrek altında ise düşüş gözlemlendi. Peki yarım, tam, ata ve cumhuriyet altınlarında durum nasıl? Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar?

Finans

Kapalıçarşı’da altın fiyatları: Bugün gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte 8 Mart anlık altın fiyatları

Altın piyasasının kalbi Kapalıçarşı’daki anlık altın fiyatları, altının seyrini belirliyor. Gram, çeyrek, yarım, 22 ayar bilezik gibi birçok amaç için değerlendirilen altın fiyatları, 8 Mart Pazartesi sabahına yükseliş trendiyle başladı.

Finans