Gramı Haberleri

Kurban Bayramı’nda bu hatalara düşmeyin! Bayramı hastanede geçirmeyin

Bayramlarda beslenme düzenimiz değişiyor, özellikle tatlı ve hamur işleri tüketimimiz artıyor. Kurban Bayramı’nda ayrıca kırmızı et tüketimimiz de abartılı bir hale gelebiliyor; öyle ki öğle ve akşam yemeklerinde, hatta kahvaltıda bile soframızda ‘kavurma’ olabiliyor. Ancak besinleri uygun miktarlarda ve doğru şekilde tüketmediğimizde hazımsızlık ile şişkinlik gibi sindirim sorunları, kan şekerinde dengesizlik, çok daha kötüsü kalp krizine kadar varabilen önemli sağlık sorunları gelişebiliyor.

Haber 07-07-2022 10:52

Herkes bu hatayı yapıyor! Karpuzun suyunu içmeyin, çekirdeğini atmayın, buzdolabına koymayın... Kapuzla peynir ikilisi ise...

Sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına destek oluyor… Kalp ve kanser hastalıklarından korunmada fayda sağlıyor… Böbrek ve cilt sağlığımız üzerinde önemli işlevler üstleniyor… Uykusuzluğa karşı savaşıyor… Lezzeti ve bol su içeriğiyle yaz aylarının en favori meyvelerinden olan karpuz, A ile C vitaminleri, potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi minerallerin yanı sıra likopenden de zengin olması sayesinde sofralarımıza adeta sağlık taşıyor.

Haber 02-07-2022 15:51

İzmir'de ekmeğe zam kararı

İzmir'de, ekmek fiyatlarında artış talebi için ilgili kurumlardan oluşturulan komisyon, 210 gram ekmeğin 1 TL zamla 4 TL olması kararını aldı. Karar, Ticaret Bakanlığı'na da görüş alınmak üzere gönderildi.

Finans 27-06-2022 16:20

Kuyumculardan çarpıcı altın tahmini! 'Gram altın 1400 lira olacak'

Gram altın 1.019 TL’yi görerek 20 Aralık’taki 1.060 TL rekoru sonrası en yüksek seviyeye çıktı. Fiyatlarındaki yükseliş sonrası altınla ilgi tahminler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bununla beraber gram altın fiyatları için çarpıcı tahmin geldi. Kuyumcuların altın tahminiyle ilgili haberin detayları...

Finans 08-06-2022 12:51

Diğer Haber Etiketleri

bilezik gram bilezik gram fiyatı bilezik gramı serbest piyasa Kuyumcu Yargıtay WHO Dünya Sağlık Örgütü çeyrek altın yarım altın tam altın arı sütü balık bal bamya fıstık karpuz mercimek pekmez yaban mersini Kurban Bayramı Canan Karatay Tütün bitki çayı Bekira Aşireti Stokçuluk Zambak yarım gram altın ekmek fırın Altın soygun ABD Amerika Birleşik Devletleri Türk-İş Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Gaziantep Adana Balıkesir Bursa Diyarbakır Edirne Eskişehir Siirt ayçiçek yağı Gümüş kahve gök taşı diyet kömür safran baharat arı ekmek fiyatları simit düğün sağlıklı beslenme Zam balina cep telefonu ons altın antalya kalp krizi mide kanseri Serik altın kuru altın kuru ne kadar altın ne kadar oldu altın ve döviz altın ve döviz fiyatları altın yarım altının fiyatı altının gramı altının gramı bugün altının ons fiyatı çeyrek altın ne çeyrek altının fiyatı çeyrek gram bugün döviz bugün ne kadar euro tl euro tl kuru faiz indirimi gram gram altın bugün gram altın bugün ne kadar gram altın kuru gram fiyatı altın bilezik gram fiyatı altın bilezik gramı altın bugün altın bugün ne kadar altın çeyrek altın dolar altın fiyatı altın fiyatları canlı altın fiyatları döviz altın fiyatları düşecek mi dolar tl dolar tl kuru döviz fiyatları döviz ve altın dolar düştü dolar fiyatı yarım gram reşat piyasalar sterlin sterlin tl son dakika altın küçük altının fiyatı kulplu reşat ons ons altın fiyatı ons fiyatı tl kuru piyasalarda son dakika altın bilezik gram fiyatları bilezik kaç tl yatırım yapmak altın fiyatları son durumu altın fiyatları son gram altın çeyrek altın altın ne kadar düşecek son dakika gram altının satış fiyatı tam altın fiyatları 22 ayar bileziğin gramı bilezik gram fiyatları 22 ayar bileziğin gram fiyatı bileziğin gramı 22 ayar altının gramı 22 ayar altın bilezik ne kadar gram altın bugün kaç tl kuru ne kadar fiyatları altın altın bilezik gram altın tasarruf sistemi gram alış çeyrek altın bugün 1 gram gramın gramı gram fiyatları altının gram altın bugün kaç tl bileziğin gram fiyatı altın çeyrek altın dövizdeki düşüş anlık canlı çeyrek altının dolar değer altın fiyatları piyasalar fiyatları canlı altın dün gümüşün altının ons gram fiyatı altın fiyata alton fiyatları gram altın çeyrek altın ne kadar

Gramı

Gramı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gramı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Herkes bu kararı konuşuyor! Arılar artık balık oldu

ABD'de bir mahkeme bu hafta arılar hakkında ilginç bir karara vardı. Mahkeme, arıların yasal olarak balık olarak sınıflandırılabileceğine karar verdi. Yani arılar artık "balık" oldu. İlan edilen karar, büyük bir şaşkınlık yarattı. Ancak kararın arkasındaki mücadelede önemli detaylar vardı.

Haber 06-06-2022 09:40

Faydaları saymakla bitmiyor! Ancak fiyatı dudak uçuklattı... Bu süt servet değerinde: Gramı 15, kilosu 15 bin TL

İlaç ve kozmetik sektöründe kullanılan ve vücuttaki ölü hücreleri canlandırdığı düşünülen servet değerindeki ‘arı sütü’nün gramı 15, kilosu ise 15 bin TL'den satılıyor. Arı sütü üretimi yapan Gültekin Bozkurt, 10 kilo arı sütünden 150 bin TL gelir elde etmeyi hedeflediğini söyledi.

Finans 04-06-2022 11:17

İstanbul'da büyük soygun! 9 kilo altın çaldılar, eritmeye çalışırken yakalandılar

İstanbul'da kuyumcu kuryelerinden silah tehdidi ile yaklaşık 9 kilogram altın çalındı. Zanlılar, kuryeleri gasbettikten 10 saat sonra altınları eritirken suçüstü yakalandı. 3 gün boyunca sorgulanan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. İşte olayın detayları!

Haber 03-06-2022 14:37

Gram altın fiyatı için 8 dev kurumdan tahmin! Mayıs sonuna kadar...

Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından 19 Nisan Salı günü de araştırılmaya devam ediyor. Ons altın dün 5 haftanın zirvesini görmesinin ardından düşüşe geçerken, gram altın fiyatı da onu takip etti. “Gram altın bugün ne kadar? Düşecek mi yükselecek mi?” sorusuna yanıt arayanlar için sekiz büyük kurumdan flaş altın tahmini geldi. İşte piyasalarda son dakika gelişmeleri ve anlık, canlı, güncel rakamlar...

Finans 19-04-2022 08:43

Cep telefonu ve tütünde yeni ÖTV matrah düzenlemesi: Resmi Gazete'den duyuruldu

Milyonlarca cep telefonu kullanıcısı için bu sabah Resmi Gazete’den önemli bir karar duyuruldu. Karara göre vep telefonu ve tütünde özel tüketim vergisi matrahları yeniden belirlendi. ÖTV matrahı 1.500 TL'yi aşmayan cep telefonları yüzde 25'lik dilimde yer aldı. Öte yandan cep telefonu yanında tütünde de ÖTV düzenlemesi yapıldı.

Finans 19-04-2022 07:14

Et yerine mercimek tereyağı yerine ayçiçek yağı... DSÖ en sağlıklı besinleri açıkladı!

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), sağlıklı beslenmek için 12 adımı belirledi. WHO'nun hazırladığı 12 maddelik öneriler, sağlıklı beslenmenin temel noktalarını içeren küçük bir rehber niteliğini taşıyor. Buna göre, sağlıklı beslenmenin birinci adımı, besleyici bir diyet. WHO, hayvansal kaynaklı besinler yerine temel olarak bitkisel kaynaklı besinlerin tercih edilmesini öneriyor.

Haber 12-03-2022 15:56

Her derde deva: Pekmezin faydaları

Pekmez kahvaltı sevenlerin ve sağlıklı atıştırmalık yapmak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Lezzetli tadının yanı sıra içeriğinde bulunan antioksidanlar sayesinde birçok hastalığı önlüyor ve tedavisinde kullanılıyor. İşte pekmezin faydaları…

Haber 07-03-2022 17:29

Elinde altını olanlar dikkat! Yeni dönem bugün başlıyor

Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla hayata geçirilen Altın Tasarruf Sistemi bugün uygulamaya giriyor.Yeni sistemle beraber vatandaşın doğrudan çeyrek hesabı açmalarına da yarından itibaren başlanacak.Altın Tasarruf Sistemi ile vatandaşlar Altın Depo Hesapları, Altın Katılım Hesapları, Çeyrek Hesap, Çeyrek Katılım Hesabı, Altın Dönüşümlü TL Mevduat, Altın Dönüşümlü TL Katılma Hesabı türlerini tercih edebilecek.

Finans 01-03-2022 09:11

Altın Tasarruf Sistemi yarın başlıyor: İşte kazanç tablosu...

Altın Tasarruf Sistemi ile vatandaşlar 1 Mart’tan itibaren Altın Depo Hesapları, Altın Katılım Hesapları, Çeyrek Hesap, Çeyrek Katılım Hesabı, Altın Dönüşümlü TL Mevduat, Altın Dönüşümlü TL Katılma Hesabı türlerini tercih edebilecek. Bileziğini 81 ildeki kuyumculara götürenler çeyrek ya da gram altın alabilecek. Yatırımcıların altın dönüşümlü TL mevduat ve katılım mevduat hesabı açtırmaları halindeki senaryolar ise şöyle...

Finans 28-02-2022 07:05

Bu kan grubunda daha sık görülüyor! Gastrit veya ülserdir deyip ihmal etmeyin!

Mide kanseri meme, akciğer ve kalın bağırsak kanserlerinden sonra en sık rastlanan 4. kanser türü. Dünyada her yıl yaklaşık bir milyon, ülkemizde de 20 bin kişiye mide kanseri tanısı konuyor. Erken dönemde çoğunlukla herhangi bir şikayete neden olmadan sinsice ilerlediği için tehlikeli kanserler arasında yer alıyor. İlk dikkat çeken belirtileri de genellikle karın ağrısı, yemekten sonra gelişen hazımsızlık ve şişkinlik oluyor.

Haber 24-02-2022 11:29

Yazın kilosu 10 lira, kışın kurusu 200 lira! Fiyatı daha da artacak

Mersin’in Silifke ilçesinde satılan ve çiçek bamya olarak bilinen kuru bamyanın kilosu 200 liraya çıktı. Yazın kilosu 10 liradan, kışın kurusunun 200, yüz gramının ise 20 liradan satıldığı kuru bamyanın önümüzdeki günlerde fiyatının daha da artması bekleniyor.

Finans 10-02-2022 10:23

Kuyumculardan altın önerisi! 'Duraklama olur gibi görünür ama..'

Geçtiğimiz aylarda bin 70 liraya kadar çıkan gram altın 750 lira seviyelerinden işlem görüyor. Yatırımcılar "Altın kuru ne kadar oldu, gram altın bugün kaç TL, altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi?" gibi sorulara yanıt ararken, Malatya Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev'den altın yatırımıyla ilgili öneri geldi. İşte son dakika altın haberinin detayları...

Finans 31-01-2022 16:42

Bursa'da ekmek fiyatları yüzde 41 zamlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştirâklerinden BESAŞ, ekmek fiyatlarına yüzde 41 zam yaptı. 400 gramı 2 liradan satılan BESAŞ ekmeği 2 lira 75 kuruş oldu.

Finans 25-01-2022 14:38

Necmettin Batırel'den çarpıcı gram altın tahmini: 'Bin lira olacak!'

Geçmişte katıldığı bir tartışma programında döviz yükselişine karşı "Şakkadanak dolar satarım" önerisi yapan Necmettin Batırel, yılın gram altın tahmininde bulundu. Batırel, altıncıların şu an beklemeleri lazım. Düşük fiyattan alım yapılabilir. İleriki süreçte altının gramı 1050 lirayı görüp aşabilir. O yüzden beklemelerini tavsiye ediyorum. Sabretsinler" dedi.

Finans 21-01-2022 15:28

Bal yemeden önce bunları mutlaka bilmelisiniz! Bal hakkında doğru bilinen yanlışlar

Doğal ilaç olarak bilinen bal hakkında birçok doğru bilinen yanlış var. Uzun yıllardır halk arasında kulaktan kulağa yayılarak doğru olduğu düşünülen yanlışlar yüzünden bal yanlış tüketiliyor. Özellikle üst solunum yolları hastalıkları ve cilt bakımı için mucizevi etkileri olan ballar, birçok farklı yönüyle yiyenlere şifa dağıtıyor.

Haber 15-01-2022 14:41

Son dakika... Altın yatırımcıları dikkat! Bugün açıklanıyor...

Altın fiyatları canlı ve güncel rakamları ile araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son dönemde yaşadığı artış ve düşüşlerle gündeme gelen altının gram fiyatının seyri yakından izlenirken, yatırımcılar “Altın fiyatları son durumu nedir? Altın ne kadar oldu? Gram altın çeyrek altın ne kadar? Düşecek mi, yükselecek mi?" sorularına yanıt arıyor. Piyasalardaki son dakika gelişmeleri haberimizde…

Finans 12-01-2022 07:19

2 Ocak 18 ayar altın bilezik ne kadar? İşte 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Altın bilezik fiyatları dolara endeksli olduğu için dolar ile paralel ilerliyor. Geçtiğimiz günlerle dolarla birlikte gerileyen altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. 18 ayar saf gram altının alışı 578,18 TL oldu. İşte 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Finans 02-01-2022 09:12

Türk-İş: Gıda fiyatları aralıkta rekor hızda arttı

Gıda enflasyonu açısından öncü göstergelerden biri olarak kabul edilen Türk-İş gıda endeksi aralık ayında rekor artış kaydetti. Türk-İş araştırmasına göre gıda fiyatları, kasım ayında aylık yüzde 25,75, yıllık yüzde 54,96 arttı.

Finans 27-12-2021 11:57

Son dakika haberi: Döviz kurundaki hareketlilik sonrası vatandaşlar döviz bürolarına akın etti

Son dakika haberi: Dolar ve Euro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası sert bir şekilde düşüşe geçti. Döviz kurlarında hareketlilik sonrası vatandaşlar döviz bürolarına akın etti.

Finans 21-12-2021 10:16

Altının gramı bin lirayı aştı! Vatandaş 0,10 gram altına yöneldi

Döviz kurunun yükselmesiyle birlikte altın fiyatları da tarihi zirvesini yeniledi. Gram altının bin lirayı geçmesiyle birlikte vatandaşlar düğünlerde takı için çeyrek altın yerine 0,10 gram altını tercih etmeye başladı. Çeyrek altının yerini artık 100 TL’den satılan ve gramın 10’da 1’ine denk gelen 0,10 gram altın aldı.

Finans 20-12-2021 14:28

20 Aralık 18 ayar altın bilezik kaç TL? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar?

Düğünlerin, takıların vazgeçilmesi altın bilezik fiyatları, dolar fiyatı ile paralel ilerliyor. Merkez Bankası'nın faizi 100 baz puan indirerek yüzde 14'e çekmesinin ardından dolar kurunda yükseliş görüldü. 18 ayar altın bileziğin gramı 711,18 TL'den alınıyor. İşte 14, 18 ve 22 ayar altın bilezikte son durum...

Finans 20-12-2021 08:06

19 Aralık 14 ayar altın bilezik ne kadar oldu? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu?

Altın bilezik fiyatları, son zamanlarda dolarda görülen yükseliş ile değer kazanıyor. 14 ayar altın bileziğin gramı 555,31 TL oldu. Piyasaların kapanacağı 17 Aralık günü yüzde 5,31 değer kazanan dolar 16,51 TL. İşte 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Finans 19-12-2021 09:59

Antalya'da saksıda üretmeye başladı, kilosunu 160 TL'ye satıyor: Kızlarım gibi

Antalya’da 4 ay önce 25 dönüm alanda topraksız tarım ile saksıda yaban mersini üretimine başlayan Ziraat Mühendisi Ayfer Hız, ürünlerin kilosundan 160 TL kazanıyor. Hız, "Bitkileri kızlarım gibi görüp, haydi kızlar verime deyip onları sevgi, ilgiyle günlük rutin kontrollerle doğru üretimi gerçekleştirmiş oluyoruz. İlaç sektöründe de kullanılmakta. Antioksidan özelliğinden dolayı zengin bir meyve. Tıbbi olarak kullanımdan ziyade taze tüketim olarak daha fazla talep oluşmakta'' dedi.

Haber 17-12-2021 15:41

22 ayar bileziğin gram fiyatı! 11 Aralık altın bilezik ne kadar?

Döviz kurlarındaki ani hareketlere paralel olarak işlemlerini sürdüren altın türlülerinden 22 ayar bileziğin gram fiyatı, 11 Aralık 2021 Cumartesi sabahına yatay bir seyirle başladı. 22 ayar bilezik, dünkü kapanışına yakın seviyelerde hareket ediyor.

Finans 11-12-2021 09:30

Fırıncılar: 500 çuval un alıyorduk şimdi 40'a düştü! 130 liralık un 340'a çıktı

Stokçuluk yapıldığı için un alamadıklarını söyleyen fırıncı esnafları, önceden 500 çuval un alırken şimdi 40 çuval un alabildiklerini belirtiyor. Ekmeğin fiyatının artmasını istemediklerini belirten bir fırıncı, "Bir ay içerisinde 3’e katladı. Daha önce 130 liraya aldığımız unlar 3 ay içerisinde 340 liraya kadar çıktı." dedi.

Finans 03-12-2021 12:21

Sene başı 30 liraydı şimdi 140 lira! Ucuz almak için kuyruğa giriyorlar

Sene başında 30 lira olan Türk kahvesinin fiyatı geçtiğimiz ağustos ayında gelen zamlarla 90 liraya yükseldi. Türk kahvesinin kilosu bugünlerde ise 140 liraya satılıyor. Fiyattaki yükselişe rağmen Eminönü'nde bulunan meşhur kahvecilerin önünde kuyruk yine var.

Finans 03-12-2021 11:42

Çok az kişi yatırım yapıyor ama o altın çağını yaşıyor! Düğünlerde çeyrek altın yerine gümüş külçe hediye edilecek

Altın fiyatlarında son zamanlarda yaşanan hızlı artışlar eskiden olduğu gibi düğünlerde bir çeyrek altın takmanın yerini gram altına bırakmıştı. Gram altın da 800 liranın sınırına dayandıktan sonra tekrar düşmüştü. Fiyatlardaki bu dalgalanmanın ardından gümüş satanlar, gümüşün son iki yılda yüzde 200 arttığını belirterek düğünlerde artık altın yerine gümüş külçe takılacağını söylüyor.

Finans 02-12-2021 08:50

Altının yerini o alacak! Bulunmaz nimet: Artık düğünlerde takılacak

Son 2 ayda altın fiyatında yaşanan artışın ardından gümüş de altın çağını yaşıyor. Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden memnun olan gümüş satanlar, yakın zamanda düğünlerde altın yerine gümüş kullanılacağını belirterek, küçük yatırımcı için gümüşün bulunmaz bir nimet haline dönüştüğünü söyledi.

Haber 02-12-2021 08:08

Dolardan yeni rekor! 13,95 seviyesini gördü

Güne 12.84'ten başlayan dolar, akşam saatlerinde 13,95 TL seviyesini test ederek tarihi rekor kırdı.

Finans 01-12-2021 00:39

Aşiretten yeni karar: Kız isteme törenindeki altın miktarına kota koydular

Batman’da yaşayan Bekira Aşireti mensupları, düğünlerde israfın önüne geçmek amacıyla kız isteme merasimlerinde istenilecek altın miktarını 80 gram olarak belirledi. Aşiret mensupları, düğünde takı ve hediye merasimi yapılmaması, taziyelerde de yemeklerin kaldırılması kararını aldı.

Haber 28-11-2021 17:58

Balinanın kusmuğundan yapılıyor! Kilosu 16 bin TL

Balinanın kusmuğunun içerisindeki yağdan üretilen misk-i amber kokusunun 3 gramı 50 liradan satılıyor. Pahalı olduğu için gram gram satılan amber ve misk karışımlı esansın kilosu 16 bin lirayı buluyor.

Haber 26-11-2021 09:16

Ekmekten sonra simit fiyatlarına da zam geldi

Denizli’de ekmekten sonra simit fiyatlarına da zam geldi. Simit fiyatları 24 Kasım 2021 tarihinden itibaren tanesi 2.5 TL'den satılmaya başlanacak. Haziran 2021’de 1 lira 50 kuruştan 1 lira 75 kuruşa yükseltilen simit fiyatları, yaklaşık 5 ay sonra ikinci kez zamlandı.

Finans 24-11-2021 10:00

Kilosu 50 bin lirayı bulan safranda inanılmaz tuzak! At kılıyla taklit ediyorlar

Dünyanın en pahalı baharatları arasında yer alan, kilosu 40 ile 50 bin lira arasında değişen safranın taklitleriyle tüketici yanıltılıyor. Safran yerine gıda boyasıyla boyanmış mısır koçanı ipliği, at kılı gibi ürünler satıldığını söyleyen Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, “İlk bakışta anlamak zor olabilir ama orijinal safranın rengi biraz daha koyu kırmızı ve elinize aldığınızda renk vermemesi gerekiyor" dedi.

Haber 23-11-2021 11:58

Hastalıklardan koruyor diye herkes ona yöneldi: Ağızdan giren mikrobu kırıyor

Eskişehir'de çeşitli hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşlar, son dönemde popüler olan ve faydaları saymakla bitmeyen 'mercanköşk' isimli bitkiye yöneldi. . Bronşit, soğuk algınlığı ve grip belirtileri gibi solunum problemlerini hafiflettiği düşünülen bitkinin 50 gramı 10 TL'den satılıyor. Aktar işiyle uğraşan Koray Özkılıç, ''Ağızda gargara yapılabilir ve günlük ağızdan giren mikrobu kırar. Mercanköşk özellikle son dönemlerde yıldızı parlayan bir ürün'' dedi.

Haber 19-11-2021 13:47

Osmanlı'da tıpta kullanılıyordu! Türkiye'nin her yerinden istiyorlar: Yetişemiyorum

Edirne'de Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesinde bu yıl ilk kez üretimi yapılan, 'mucize bitki' olarak da adlandırılan safranın hasadı yapıldı. Enstitü müdürü Adnan Tülek, "Bu çalışmalar kapsamında bizler enstitü olarak değişik kurumlarla iş birliği halindeyiz. Osmanlı tıbbında da kullanılmış bir bitki. Ülkemizde üretimini artırmayı planlıyoruz" dedi. Yaklaşık 4 yıldır safran üretimi yapan Hasan Artan da özellikle son dönemde taleplere yetişemediğini belirtti.

Haber 19-11-2021 09:22

Üretimine Edirne'de başlandı! Pazar sıkıntısı yok: 30 kat fazla kazandırıyor

Yüksek getirili tıbbi aromatik bitkiler arasında gösterilen zambak (iris florentina) üretimine Edirne'de de başlandı. Türkiye'de pazar sıkıntısının yaşanmadığı belirtilen ve kozmetik sanayinde kullanılan zambağın aynı büyüklükte ekilen buğdaydan daha az mesai harcanarak en az 30 kat fazla kazandırdığı ifade ediliyor.

Haber 03-11-2021 10:02

Tüm mahalle bunun için çalışıyor! Altın neyse safran da o: Gramı 50 TL'ye satılıyor

Adana’nın Kozan ilçesinde geçen yaz çıkan ve 3 gün süren orman yangınında köyünü bir an olsun terk etmeyen Ali Gök’ün ektiği safranlar çiçek açtı. Sezonun ilk hasadını yapan Gök, 3 dönüm araziden 700 gram elde edeceği safran için gece gündüz mahalle sakinleri ile birlikte çalışıyor.

Haber 02-11-2021 14:50

Kargoda kaybolan altınlar davalık oldu! Yargıtaydan şaşırtan karar

Yargıtay 15. Ceza Dairesi, içinde toplam 31,5 gram altından oluşan künye, yüzük, bileklik ve tek taş yüzük bulunan paketin kargoda kaybolmasında, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma suçundan yargılanan kargo şirketi müdürünün beraatini onadı.

Haber 23-10-2021 12:44

Dolar/TL kurunda faiz indirimi sonrası yeni rekor: 9,66

Merkez Bankası'nın dünkü faiz indiriminin ardından Türk Lirası'nın değer kaybı sürüyor. Bu sabah piyasaların açılmasıyla Dolar/TL kuru hızla yükselerek 9,66'yı aştı. Euro/TL kuru 11,24'ü, Sterlin/TL kuru da 13,32'yi geçti.

Haber 22-10-2021 11:00

Fiyatı altınla yarışıyor! Gram altın yerine bir kilo fıstık alıp takacaklar

Siirt’te kuraklık nedeniyle fıstıkta bu yıl rekoltenin düşük olmasından dolayı artan fiyatlar, fıstığın altınla yarışmasına neden oldu. Kuraklıktan dolayı geçen sene fiyatları 70 liraya satılan fıstık, bu yıl yarı yarıya düşüş göstermesinden dolayı iç piyasada 90 lira, dış piyasada ise 120 liranın üstünde satılıyor. Siirt’te yıllardır kuyumculuk yapan Cahit Özçelebi, "Büyük bir ihtimalle artık düğünlerde ise insanlar gramın gramı yerine bir kilo fıstık takmayı düşünecekler. " dedi.

Finans 21-09-2021 13:56

Aldığı kömür torbasından gök taşı çıktı: Televizyona yaklaştırdık renk değiştirdi

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bir vatandaşın kış aylarında yakmak için aldığı kömür torbasında 8 kilogram gök taşı çıktı.

Haber 06-09-2021 14:12

Balıkesir'de ekmeğin fiyatı 2 lira oldu

Halkın temel tüketim maddelerinin başında gelen ekmek zamlandı. 200 gram ekmek, 210 grama çıkarılarak fiyatı 2 lira oldu.

Finans 01-09-2021 16:43

20 Ağustos 22 ayar bilezik ne kadar? 22 ayar bileziğin gram fiyatı!

Düğünlerde takı olarak değerlendirilen 22 ayar bileziğin gram fiyatı, gram altın fiyatlarına göre hareket ediyor. Çeşitli ayarlarda satılan, gramı ve ağırlığına göre paha biçilen gram altın fiyatları, altın fiyatlarına paralel olarak hareketlerini sürdürüyor.

Finans 20-08-2021 08:20

20 Ağustos Cuma altın fiyatları! Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL?

Son haftalarda yaşadığı düşüşlerle yatırımcısını düşündüren altın fiyatları, bu hafta genel olarak yatay bir seyir izledi. Haftanın son işlem günü olan 20 Ağustos Cuma gününe yükselişle başlayan gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları, döviz kurlarına paralel hareketlerinin sürdürüyor.

Finans 20-08-2021 08:17

Vücutta yağ bırakmayan diyet! Canan Karatay’ın tavsiyeleri ile beslenme listesi

Son dönemde pandemi nedeniyle evlere kapanmak zorunda kalmıştık. Bu zorunluk hareketsizliği de beraberinde getirerek, pek çok kişinin kilo almasına neden oldu. Sizler için Canan Karatay Hoca’nın vücutta yağ bırakmayan diyet listesini hazırladık.

Haber 16-08-2021 15:41