Green Card Nasıl Alınır Haberleri

Green Card nedir, ne işe yarar, kimlere verilir? Green Card nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?

ABD vatandaşı olmayan kişilerin Amerika’da oturma ve çalışma izni alabilmesini sağlayan Green Card, resmi bir belgedir. Resmi adı Daimi Oturma İzni’dir. Diğer ABD vizelerinden farklı olarak Green Card, ömür boyu çalışma ve oturma izni sağlar. Ayrıca bu belgeyi alan kişiler, ABD vatandaşları ile seçme ve seçilme hakkı dışında aynı haklara sahip olurlar. Peki, Green Card ne işe yarar ve nasıl alınır?

Haber 13-03-2023 17:39

Green Card kazanıp gitmemek mümkün mü? Green Card mülakatından sonra Amerika'ya gitmezsem ne olur, Green Card çıktıktan sonra iptal olur mu?

Amerika’da oturum izni alabilmek için gerekli olan Green Card, hak sahiplerine pek çok avantaj sağlamaktadır. Çekilişi yoluyla verilen Green Card, yabancı uyruklu kişilerin Amerika’da yaşama ve çalışması açısından önemlidir. Ancak bazı durumlarda Green Card kazanıp gitmeyen kişiler de olabilir. Bu durumda Green Card hakkının devam edip etmediği merak edilmektedir. Peki, Green Card mülakatından sonra Amerika'ya gitmezsem ne olur, Green Card çıktıktan sonra iptal olur mu?

Haber 13-03-2023 17:39

Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları nelerdir? Green Card ABD göçmen vizesi için pasaport şartı var mı?

Yeşil Kart ya da Green Card, sahip olan kişiye Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde çalışma ve ikamet hakkı veren bir karttır. Kartı alabilmek için her yıl belli tarihlerde düzenlenen online bir piyangoya katılma imkânı vardır. Belli koşulları yerine getiren herkes bu kartı almak için çekilişe katılabilir.

Haber 17-10-2022 13:16

Green Card aile bireyleri şartı nedir? Green Card ile ailemden kimleri Amerika'ya götürebilirim?

Green Card, Amerika Birleşik Devletleri tarafından verilen bir göçmen vizesidir. Bu kart ile bir Amerika vatandaşının yararlandığı tüm imkânlardan yararlanmak mümkündür. Düzenlenen özel bir çekilişe katılarak Green Card kazanma şansı elde edilir. Ancak bu çekilişe katılmanın da bazı koşuları bulunur. Kazanan kişiler aile bireylerinin de aynı imkânlardan faydalanmasını sağlarlar.

Haber 17-10-2022 13:11

Green Card Nasıl Alınır

Green Card Nasıl Alınır Hakkındaki Haberler Mynet'te. Green Card Nasıl Alınır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Green Card başvuru yaş sınırı nedir? Green Card başvurularında yaş sınırı var mı?

Green Card, sahip olan kişiye Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde çalışma ve kalıcı ikamet hakkı veren bir belgedir. ABD hükümeti tarafından düzenlenen özel bir çekilişin kazananlarına verilir. Bu çekilişe katılmak için de bazı şartlar bulunur. Bu şartlardan biri de yaş sınırı ile ilgilidir.

Haber 17-10-2022 13:10

Green Card hangi ülkelerde geçerli? Yeşil Kart vizesi çekilişine hangi ülkeler katılabilir?

Green Card, Amerika Birleşik Devletleri tarafından verilen bir çalışma ve ikamet hakkıdır. Resmî adı ile "Daimî İkametgâh Kartı"na sahip olan kişiler Amerika vatandaşlarına tanınan tüm imkânlara da sahip olur. Ancak Green Card her ülke için geçerli değildir. Bazı ülkeler Green Cart için başvuru yapamaz.

Haber 17-10-2022 11:50

Green Card başvurusu nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru şartları ve tarihleri

Green Card başvurusu ile ilgili son dakika açıklamaları Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) süresiz olarak oturma ve çalışma izni alıp yeni bir hayat kurma hayali kuran vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Konuya ilişkin yapılan açıklama, başvuru şartları ve tarihleri merak konusu oldu. Amerika Birleşik Devletleri Freetown Büyükelçiliği'nden konuya dair açıklama yapıldı. Peki, Green Card başvurusu nasıl yapılır, Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 15-10-2022 10:08