Güler Işık Haberleri

Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi

2015'te meme kanserine yakalanan ve atlatan Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü türkücü ''Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim'' dedi.

Magazin 10-09-2023 11:41

Güler Işık'ın acı günü! Annesinin vefatını böyle duyurdu

Bir dönem söylediği türkülerle adından söz ettiren ‘Türkülerin kraliçesi’ lakaplı Güler Işık, aldığı acı haberle yıkıldı. 2015 yılında meme kanserine yakalanan ve hastalığı yeniden nükseden 55 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu ve sevenlerinden dua istediği annesini kaybetti.

Magazin 09-05-2022 16:08

Hastalığı nüksetti! Güler ışık sevenlerinden dua istedi

'Dişi İbrahim Tatlıses' lakabıyla bilinen ünlü türkücü Güler Işık Uğur Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı 'Haber Arası' programında kanser sürecinden bahsetti. Işık, kanserin tekrar nüksettiğini açıklayarak sevenlerinden dua istedi.

Magazin 23-02-2022 15:57

Güler Işık kimdir? Demet ve Alişan konuğu Güler Işık kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Gündüz kuşağının sevilen ve ilgi ile takip edilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına bugün Güler Işık konuk oldu. Bir dönem kanser hastalığıyla mücadele eden Güler Işık, gördüğü rüya ardından tesettüre girmişti. Dişi İbrahim Tatlıses lakabıyla bilinen Güler Işık hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki, Güler Işık kimdir? Demet ve Alişan konuğu Güler Işık kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Haber 20-04-2021 10:20

Güler Işık

Güler Işık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güler Işık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güler Işık kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte hayat hikâyesi

Yaptığı açıklamalarla ve çıktığı televizyon programlarıyla gündeme gelen Güler Işık, hayat hikâyesi boyunca kendisini sanata adadı. Babasının desteğiyle Gaziantep Halk Evinde 2 yıl halk müziği eğitimi alan Güler Işık, çay bahçelerinde programlar yapmaya başladı.

Magazin 05-03-2021 13:26

Tesettüre giren Güler Işık: Bu sözler Kur’an-ı Kerim’de yazıyor

Bir süre önce tesettüre giren Güler Işık, acılarla dolu hayatını anlattı. Güler Işık açıklamasında "Kadın sesi haramdır" sözlerine de açıklık getirdi.

Magazin 04-02-2021 11:05