Gülmek Haberleri

Terapistler uyarıyor! Eşinizin ayrılmak istediğini gösteren 5 işaret

Evlilik veya sevgililik sürecinde kadın ile erkeğin ilişkiye bakış açısı oldukça farklılık gösterebiliyor. Bazen ilişkide çok mutlu olduğumuzu düşünürken ayrılma arifesinde olduğumuzu fark etmiyor olabiliriz. Terapistler partnerinizin sizden ayrılmak istediğini gösteren işaretleri belirtiyor.

Kadin 09-11-2022 13:18

Sadece gülmek istemişti! Gülme gazı nedeniyle yürüyememeye başladı

Gülme gazı toplum tarafından pek fazla bilinmese de eğlence için ve anestezi için sıklıkla kullanılıyor. 32 yaşındaki bir adam aldığı gülme gazı nedeniyle yürüyemeyecek hale geldi. 6 hafta boyunca tedavisini aksatan adamın omuriliğinde hasar bulundu.

Haber 07-09-2022 11:09

Hiç aklınıza gelmez! Düşürmek için mutlaka yapın

Kan basıncının sürekli olarak yükselmesi kalp krizi gibi ciddi hastalıklara neden olmaktadır. Kan basıncının yükselmesi önemli görülmese de mutlaka doktora başvurmak gerekir. Yüksek tansiyon olarak bilinen kan basıncının yükselmesini önlemek için doğru beslenmek önem taşıyor.

Haber 22-08-2022 15:50

Gülümsemeniz hastalıklar hakkında uyarıyor! Eğer bu şekilde görünüyorsa…

Herkes sağlıklı ve beyaz dişlere sahip olmak istiyor. Diş sağlığı ve güzel bir gülüş kişinin iletişimini oldukça etkiliyor. Ancak uzmanlar gülmenin sadece görünüşü değil sağlığı da etkilediğini belirtiyor. Daha sağlıklı ve bakımlı bir görünüm için diş bakımına dikkat etmeniz gerekiyor.

Haber 16-08-2022 17:26

Gülmek eş anlamlısı nedir? Gülmek kelimesinin eş anlamlısı ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe, kelime hazinesi bakımından oldukça zengin bir dildir. Farklı dillerden kelimeleri sözcük dağarcığına katmıştır. Birçok kelime zaman içinde gelişip eklerle türeyerek dilimize yerleşmiştir. Her kelimenin birden fazla anlamı bulunur. Eş anlamlı kelimeler de buna bağlı olarak değişiklik gösterir. Gülmek de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Alay etmek, eğlenmek gibi eş anlamlar içerir. Gülmek kelimesinin eş anlamlısı nedir? Gülmek eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 11-08-2022 23:47