Gülümse Kaderine Dizisi Haberleri

44 yaşındaki Mine Tugay spor yaptığı anları paylaştı! Esneme hareketi beğeni topladı: Şimdilik bu kadar yapabildim

Ekranlarda Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada aktifliğini sürdürüyor. 44 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz günlerde bir dönem çocuk istediğini itiraf etmişti. Paylaşımlarına devam eden Tugay, bu kez spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 28-09-2022 15:04

44 yaşındaki Mine Tugay süper minili pozuyla nefes kesti! Sen yaşlanmazsın valla

Ekranlarda Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada aktifliğini sürdüren 44 yaşındaki isim, geçtiğimiz günlerde çocuk itirafıyla şaşırtmıştı. Tugay, bu kez dekolteli ve mini elbisesiyle poz vererek takipçilerini büyüledi.

Magazin 22-09-2022 17:11

Mine Tugay'dan şaşırtan çocuk itirafı! 30'lu yaşlarda çocuk istemiştim ama...

Ekranlarda Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 44 yaşındaki isim, bu kez takipçilerinin sorularına samimi yanıtlar verdi. Tugay'ın çocuk itirafı ise şaşırttı.

Magazin 16-09-2022 15:16

44 yaşındaki Mine Tugay yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi! Sanki 18'lik gibisiniz

Televizyon ekranlarında Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 44 yaşındaki isim, geçtiğimiz günlerde geçirdiği bisiklet kazasıyla çok konuşulmuştu. Durumu düzelen Tugay, yırtmaçlı elbisesiyle poz vererek takipçilerini büyüledi.

Magazin 15-09-2022 17:11

Gülümse Kaderine Dizisi

43 yaşındaki Mine Tugay'ın göğüs dekolteli pozu büyüledi! Bu kadın yaşlanmıyor

Ekranlarda Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi birçok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirmişti. Sonrasında yavaş yavaş toparlamaya başlayan Tugay, paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 10-09-2022 13:41

43 yaşındaki Mine Tugay göğüs dekolteli pozuyla mest etti! Allah nazardan korusun

Daha önce Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirerek sevenlerini üzmüştü. Yavaş yavaş toparlamaya başlayan Tugay, bu defa paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 05-09-2022 13:38

Mine Tugay'ın takipçisine verdiği 'nazar' yanıtı şaşırttı! Başıma gelenlerden sonra...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 43 yaşındaki oyuncu, bu kez Instagram hesabında bir takipçisine verdiği 'nazar' yanıtıyla şaşırttı.

Magazin 04-07-2022 17:03

Gülümse Kaderine'nin Eda'sı Bahar Şahin derin göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı! Anlatıyorum yine bir şeyler

Geçtiğimiz aylarda FOX TV'de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinde Eda karakterine hayat veren Bahar Şahin, son dönemde sıkça konuşulan isimler arasında yer alıyor. Ünlü isim, oyunculuk performansı haricinde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çokça konuşuluyor. Genç oyuncu, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-06-2022 13:46

Gülümse Kaderine dizisinin Neval'inin giydiği oversize sweatshirte alternatif öneriler

Yeni sezonun sevilen dizilerinden Gülümse Kaderine'nin başarılı karakteri Neval'in kombiniyle sweatshirt sevgimizi hatırladık. Oversize kesimiyle oldukça şık sweatshirt modeli, dizi hayranlarının radarına girdi. Siz de Neval'in göz kamaştıran sweatshirt modeline benzer ürün araştırmasına başladıysanız doğru yerdesiniz. Günlük kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday parçalar sizi bekliyor!

Magazin 15-06-2022 13:31

Mine Tugay güneşlenirken poz verdi! Evlen benimle aşk kadın

Ünlü oyuncu Mine Tugay pozlarıyla takipçilerini büyülemeye devam ediyor. 43 yaşındaki Mine Tugay'ın, güneşlenirken verdiği poza, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Magazin 05-06-2022 17:55

Bahar Şahin ile Oktay Çubuk aşk mı yaşıyor? Gülümse Kaderine'nin Eda'sı Bahar Şahin'in yeni sevgilisi Oktay Çubuk kimdir?

Gülümse Kaderine dizisinde Eda karakterini canlandıran Bahar Şahin ile Oktay Çubuk'un aşk yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor. Bebek'te objektiflere yansıyan çiftten Şahin, gazetecilerin, "Hayırlı olsun yeni ilişkiniz" sözlerine karşılık şaşırtan bir yanıt verdi. Peki Bahar Şahin ile Oktay Çubuk aşk mı yaşıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 02-06-2022 15:47

Gülümse Kaderine'nin Eda'sı Bahar Şahin'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer tanınan bir isimle...

FOX TV'de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinde Eda karakterini canlandıran Bahar Şahin, son dönemde çokça konuşulan isimler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncunun, oyunculuk performansı dışında özel hayatı da yakından takip ediliyor. Şahin'in eski sevgilisinin ise çokça tanınan bir isim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 26-05-2022 16:54

Gülümse Kaderine neden final yaptı? Gülümse Kaderine final mi yaptı? Gülümse Kaderine bitti mi?

Gülümse Kaderine neden final yaptı? sorusu gündemde yer alıyor. Büyük umutlarla başlayan dizinin akıbetini izleyiciler merak ediyor. Başarılı kadrosu ile göz önüne çıkan Gülümse Kaderine bitti mi? Gülümse Kaderine neden final yaptı? İşte merak edilen detaylar!

Magazin 26-05-2022 09:31

Mine Tugay elbiseli pozuyla olay oldu! Yakıyorsunuz ortalığı hanımefendi

Şimdilerde Gülümse Kaderine dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Mine Tugay Instagram pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Instagram'da 3,6 milyon takipçisi bulunan Tugay, cesur pozlarını paylaşmaya devam ediyor.

Magazin 18-05-2022 14:49

Gülümse Kaderine dizisine Mine Tugay'dan veda paylaşımı: Son günler

Fox TV ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına giren Gülümse Kaderine dizisi 5. bölümüyle final yapıyor. Dizide Neval karakterini canlandıran Mine Tugay, sosyal medya hesabından dizinin bittiği iddialarını doğrulayan bir paylaşım yaptı. Gülümse Kaderine dizisinin 5. bölüm senaryosuna çalışırken bir hikaye paylaşan Mine Tugay, "Son günler" notuyla dikkat çekti.

Magazin 14-05-2022 16:52

Bahar Şahin'den dizinin yapımına şok gönderme! Gülümse Kaderine final mi yapıyor?

Bahar Şahin, Gülümse Kaderine dizisindeki Eda rolüne hayat veriyor. Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler gibi oyuncularla rol alan Şahin, dizinin final yapacağı haberini magazin gündeminden öğrendi.

Magazin 14-05-2022 01:14

Gülümse Kaderine'nin Ayşegül'ü Aslı Sümen bakın kim çıktı!

Aslı Sümen, FOX ekranlarında yayınlanan ve başrolde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı Gülümse Kaderine dizisinde Ayşegül rolüne hayat veriyor. Aslı Sümen'in aslında kim olduğu, duyanları şaşırtıyor.

Magazin 13-05-2022 20:31

Gülümse Kaderine dizisi final yapıyor! Başroller kararı sosyal medyadan öğrendi

Yayın hayatına yeni başlayan Gülümse Kaderine dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için 5. bölümde final yapacak. Başrol oldukları dizinin final yapacağını sosyal medyada çıkan haberlerden öğrenen Ahu Sungur ve Bahar Şahin ise tepki gösterdi.

Magazin 13-05-2022 15:23

Gülümse Kaderine'nin Sibel'i Aslı Samat o sahneyi paylaştı! Sabır modum...

Aslı Samat başrollerinde Bahar Şahin, Sude Zülal Güler gibi isimlerin yer aldığı Gülümse Kaderine dizisinde Sibel rolüne hayat veriyor. 31 yaşındaki oyuncu Instagram paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Magazin 05-05-2022 20:28

Gülümse Kaderine dizisi oyuncuları kimler? Gülümse Kaderine dizisi konusu nedir?

İlgiyle takip edilen Gülümse Kaderine dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Çarşamba akşamları FOX ekranlarında dizinin oyuncuları ve konusu ise merak edildi. Peki Gülümse Kaderine dizisi oyuncuları kimler? Gülümse Kaderine dizisi konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu ve konusu...

Magazin 05-05-2022 09:32

Aslı Samat 100 kilo verdi! Gülümse Kaderine dizisiyle ekrana döndü!

Hercai dizisinde Melike karakterine hayat veren oyuncu Aslı Samat 6 yılda 100 kilo vererek bambaşka biri oldu. Gülümse Kaderine dizisiyle ekrana dönen oyuncu Aslı Samat yeni imajıyla hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 28-04-2022 14:18

Hercai'de Reyyan'ın yakın arkadaşıydı! Aslı Samat Gülümse Kaderine'nin Sibel'i olacak

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden Hercai'nin Melikesi Aslı Samat'ın yeni projesi belli oldu. Aslı Samat, Ebru Şahin'in de rol aldığı dizide Reyyan'ın yakın arkadaşını canlandırmıştı. Aslı Samat bu defa Gülümse Kaderine dizisi ile ekranlara dönüş yapacak.

Magazin 27-04-2022 17:19