Güncel Piyasa Haberleri

Wall Street'in en büyüklerinden altın tahmini geldi! Fed faiz kararı sonrası dikkat çeken açıklama...

Altın ve dolar fiyatları ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı ile yatırımcıların odağına yerleşti. Fed 28 yılın en sert faiz artışına giderken ABD'li dev yatırım bankasından altın fiyatları için yeni bir tahmin yapıldı. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bugün Dolar/TL ne kadar, kaç TL? İşte altın ve döviz fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin detayları ve anlık, canlı, güncel piyasa rakamları...

Finans

İndirimli satışlarla ilgili bakanlık harekete geçti! Zorunlu oldu…

Ticaret Bakanlığı, Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği'nde değişiklik yaparak, indirimli ürün satışlarına ilişkin verilen reklamların koşullarını yeniden belirledi. Buna göre bir malın indirim oranı, son 30 gün içerisindeki en düşük fiyat esas alınarak belirlenecek. Konuyla ilgili olarak Ticaret Bakanı Mehmet Muş, indirimli satışlar ve kişiye özel fiyatlar gibi konularda tüketicileri en üst düzeyde koruyacak tedbirleri hayata geçirdiklerini bildirdi. İşte önemli değişiklikler.

Finans

GAZBİR: Doğal gaz, kömür ve LPG'den daha ekonomik ve çevreci

GAZBİR: Doğal gaz, kömür ve LPG'den daha ekonomik ve çevreci

Haber

İlaçta “Sabit Kur” Sıkıntısı Büyüyecek mi?

Türk Eczacıları Birliği ve birliğe bağlı Ankara Eczacı Odası, başkent dahil olmak üzere Türkiye genelinde döviz kuru artışı nedeniyle en az 645 ilaçta sıkıntı yaşandığını açıklayarak, Sağlık Bakanlığı’ndan acilen “ilaç yokluğu uyarı sistemi” oluşturmasını istedi

Haber

Güncel Piyasa

Güncel Piyasa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güncel Piyasa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kripto para piyasasında yaşanan gelişmeler ve değişen dengeler

Bitcoin periyodik olarak rekor tazeliyor, altcoinlerin yıldızı parlamaya devam ediyor; BITTRT Araştırma Müdürü Helin Çelik, kripto para piyasalarındaki son gelişmeleri Mynet için yorumladı.

Finans

Ozan Kabak: İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, Ozan Kabak'ı kadrosuna kattı

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, Bundesliga temsilcisi Schalke 04'ün savunma oyuncusu Ozan Kabak'ı transfer etti. Liverpool, 7 kez Türkiye A Milli Futbol Takımı forması da giyen Ozan Kabak'ı, satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.

Haber

Merkez Bankası'ndan kredi kartı faizleri ile ilgili karar

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) yapılan açıklamada, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının güncel piyasa koşullarını yansıtan, öngörülebilir ve kurala bağlı bir yöntem ile belirlenmesine karar verildiği belirtildi.

Finans

BDDK'dan bankalara kredilerle ilgili önemli çağrı

BDDK, salgın sonrası normalleşme döneminde finansal kurumlara bireysel ve ticari müşterilere kolaylık sağlayacakları hususları bildirdi.

Finans

'Sıfır' diye aldı! Hava yastıkları ve emniyet kemerleri arızalı çıktı

İzmir'de yaşayan bir kişi, sıfır olarak aldığı aracının hava yastıkları ve emniyet kemerlerinin arızalı olduğunu öğrenince firmaya dava açtı. Dava süresince aracını kullanmak zorunda kalan Yazıcıoğlu, 2,5 yılın sonunda davayı kazandı.

Haber

Konut değeri en çok artan ilçeler Bergama ve Silivri oldu

Gayrimenkul Borsası tarafından hazırlanan ve en büyük 5 kentin ilçelerinin incelendiği 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre, 2019'da önceki yıla göre ortalama konut fiyatları en çok artan ilçe yüzde 39 ile İzmir Bergama oldu. Bergama'yı yüzde 36 ile Silivri takip ederken, artış oranı Antalya'nın Gazipaşa ve Kemer ilçelerinde yüzde 30, İzmir Selçuk ve İstanbul Çatalca'da yüzde 25 olarak gerçekleşti.

Finans

TSKB'den Türk sermaye piyasalarının dönüşüm hikayesine kesintisiz destek

TSKB Kurumsal Finansman Direktörü Poyraz Koğacıoğlu: - "Türkiye'nin ilk yatırım ve kalkınma bankası olarak, kurulduğumuz ilk günden bu yana daima dönüşümün içinde yer aldık ve pek çok öncü uygulama ile sermaye piyasalarının gelişimine destek verdik" - "TSKB olarak sermaye piyasalarının en önemli destekçisi olarak bugüne kadar olduğu gibi gelecek dönemde de köklü deneyimimizle Türkiye'ye ve piyasalara değer katacak önemli işlemlere imza atacağız"

Finans

ANALİZ - Aramco'nun halka arzı: Karbon kapitalizm genişlerken

Son üç yıldır doğru fiyatların bulunması gerekçesiyle sürekli ertelenen Aramco halka arz sürecinde sona gelindi. Aramco hisseleri 11 Aralık itibarıyla Suudi Arabistan Borsası Tedavül’de işlem görmeye başlayacak - Dünya ekonomisinde durgunluk ve enerji talebindeki düşme nedeniyle halka arz işleminin ardından Aramco'nun toplam piyasa değerinin yaklaşık 1,2 trilyon dolar civarında oluşması bekleniyor - Halka arzın finansal avantajlarının yanında bazı önemli riskler ve dezavantajlardan da bahsetmek gerekiyor. Suudi Kraliyet ailesinin şirketin yönetiminde mutlak kontrol sahibi olması yatırımcılarda şeffaflık endişelerine yol açıyor - İlk etapta Aramco’da hisse alımı için istekli görünen fonların Rusya, Çin ve Abu Dabi kökenli devlet fonları olduğu göze çarparken Batılı fonların ve yatırımcıların piyasa dengelerinin oturması için bir süre beklemeyi tercih edebilecekleri konuşuluyor

Haber

Engelliler televizyon ve radyo yayınlarına daha kolay erişecek

Resmi Gazete'de yayımlanan "Sağırların, İşitme ve Görme Engellilerin Yayın Hizmetlerine Erişiminin İyileştirilmesine İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"le medya hizmet sağlayıcılarına, 6 ay içinde, engelli dostu programların yayın sürelerini aylık yayın sürelerinin en az yüzde 10'una ulaştırmaları şartı getirildi - Ana haber bültenleri hariç haftada en az 2 akşam kuşağı programının, ilk yayınlarında ya da ilk yayınlarını takiben bir hafta içinde engelli dostu program olarak yayınlanması zorunlu oldu - Medya hizmet sağlayıcıları, ana haber bültenlerinden birini günlük olarak işaret diliyle yayınlayacak, hava ve yol durumu, güncel piyasa, döviz ve skor durum ekranları seslendirilecek

Haber

İşte Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde K Grubu’nda Portekiz’den Braga, İngiltere’den Wolverhampton ve Slovakya’dan Slovan Bratislava ile yer aldı.UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş, K Grubu’nda Portekiz’den Braga, İngiltere’den Wolverhampton ve Slovakya’dan Slovan Bratislava ile eşleşti.

Haber

Almanya'nın 6 aylık bütçe fazlası 43,5 milyar avro oldu

Federal devlet, eyaletler ve belediyeleri kapsayan bütçe fazlası bu yılın ilk yarısında 43,5 milyar avro olarak gerçekleşti

Haber

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere "Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage" ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor

Finans

Garanti BBVA Mortgage’den değişken faizli mortgage

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere “Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage” ürünüyle güncel piyasa koşullarıyla uyumlu ve avantajlı konut kredisi imkânı sunuyor.

Finans

Kadıköy’de 1 milyar 197 milyon TL’lik derbi

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yarın oynanacak derbinin kadro değerleri 1 milyar 197 milyon TL.Spor Toto Süper Lig’in 28.

Haber

Karius’un değeri 5 milyon Euro düştü!

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş’ta Oğuzhan ve Vida değer kaybeden isimler olurken, yediği goller nedeniyle çok eleştirilen Loris Karius en büyük düşüşü yaşayan isim oldu.

Haber

Millilerin rakibi Arnavutluk’u tanıyalım

A Milli Futbol Takımı’nın 2020 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki ilk rakibi olan Arnavutluk, son olarak Uluslar C Ligi 1.

Haber

Tıp Fakültesi’ne yarım milyonluk ameliyat mikroskobu

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ameliyathanesinde kullanılmak üzere piyasa değeri yarım milyon TL’yi bulan gelişmiş bir mikroskop bağışladı.BUÜ Tıp Fakültesi yönetimi, mikrocerrahi ameliyatlarında kullanılmak üzere ameliyathanesine modern bir mikroskop kazandırdı.

Haber

Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı değerine değer kattı

Süper Lig’de 1 Ocak 2018 tarihinden bu yana piyasa değeri en fazla yükselen isimler Trabzonspor’un genç yıldızları Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı oldu.Süper Lig’de yabancı sınırının yoğun bir şekilde tartışıldığı bu dönemde genç oyunculara ağırlık veren kulüplerin sayısı da gittikçe azalıyor.

Haber

E.Yeni Malatyaspor, Fulhamlı Kamara’dan olumlu yanıt aldı

Evkur Yeni Malatyaspor transferde rotayı yurt dışına çevirdi.

Haber

E.Yeni Malatyaspor, Fulhamlı Kamara’dan olumlu yanıt aldı

Evkur Yeni Malatyaspor transferde rotayı yurt dışına çevirdi.

Haber

E.Yeni Malatyaspor’da resml imzalar an meselesi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, İngiltere Premir League temsilcisi Fulham’da forma giyen Fransız on numara Neeskens Kebano ile santrafor Aboubakar Kamara’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.Hücum bölgesi için transfer görüşmelerini sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, aradığı isimleri İngiliz ekibi Fulham’da buldu.

Haber

Thievy Bifouma Evkur Yeni Malatyaspor’da

Spor Toto Süper Lig’de çıkışını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü’nden ayrılan Thievy Bifouma ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.Ligde iyi bir ilk yarı geçiren ve ikinci yarıya da galibiyetle başlayan Yeni Malatyaspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber

Sassuolo, Merih Demiral’ın peşinde

İtalya’nın Sassuolo ekibinin radarında olan Merih Demiral’ın önümüzdeki günlerde İtalya Serie A’ya transfer olması beklenirken, bu transferin arkasında Juventus’un olduğu iddia edildi.

Haber

Akbank'tan Türkiye'nin ihracat hamlesine tam destek

Akbank, Türkiye'nin sürdürülebilir büyümesine verdiği destek kapsamında, ekonominin lokomotifi olan ihracatçılar için yeni bir destek paketi sunuyor - Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil: - "Ülkemizin uzun dönemli kalkınma hedeflerine ulaşabilmesi, kişi başı milli gelirimizin arzu edilen seviyelere gelebilmesi için ihracat odaklı büyüme modelimizi güçlendirerek devam ettirmemiz gerekiyor"

Haber

Ünlü menajere Türkiye'deki yılbaşı büyük ikramiyesinin 2.3 katı tazminat

Birleşik Krallık'ın dünyaca ünlü kulübü Manchester United'da görevine son verilen Portekizli menajer Jose Mourinho'ya kulüp bir servet tutarında tazminat ödeyecek.

Finans

Bedelli düzenlemesinin de bulunduğu torba teklif komisyonda

Teklif sahibi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş: - "Bedelli askerlikle ilgili düzenlemeden yaklaşık 1 milyon 324 bin vatandaş yararlanacak. Ücretin 15 bin TL gibi makul bir rakam olmasının, başvuru sayısını artıracağını düşünüyoruz"

Haber

Gaziantep'in ihracatı arttı

Kentten yılın ocak-haziran döneminde gerçekleştirilen ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre artarak 3 milyar 337 milyon 609 bin dolara ulaştı - GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım: - "Ülkemizin ihracat hedeflerine önemli katkılar sağlayan kentimizin ihracattaki yükselişini sürdürmesi bizleri gururlandırmaktadır" - GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi: - "Seçimler, ramazan ayı, bayram ve yaz mevsimine rağmen ihracatımızdaki artış sürüyor"

Finans

Zimobi'den konutta grup satın alma modeli

-Zimobi, hem internet sitesi hem de mobil uygulama ile aynı projeden konut satın almak isteyenleri bir araya getiriyor ve üyelerine bireysel olarak elde edemeyecekleri bir fiyatla pazarlık stresi yaşatmadan konut sahibi olma imkanı sağlıyor

Haber

İdman TV yayın akışı: Real Madrid - Barcelona maçı izle (İdman TV canlı yayın izle - uydu frekans)

Real Madrid - Barcelona maçı İdman TV'den canlı yayınla futbolseverlerle buluşuyor. Sporseverler, bugün El Clasico maçı saat kaçta, hangi kanalda şeklinde Google'da arama yaptılar. Azerbeycanlı futbolseverler için Real Madrid - Barcelona maçı İdman TV'den şifresiz olarak yayınlanacak. Toplamda 1.5 milyon Euro değeri bulunan iki takımın oynacağı maç dünyanın birçok kanalından aynı anda yayınlanacak. İşte El Clasico maçını yayınlayan kanallar İdman TV canlı yayın akışı ve uydu frekans bilgileri...

Haber

Fenerbahçe'ye Orellana dedikodusu! İşte Orellana'nın kariyeri...

Çeşitli yeni transferler ile kadrosunu güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe yönetimi, görünüşe göre bir transfer daha gerçekleştirmek üzere. İspanya basınına göre Fenerbahçe, Orellana ile anlaştı ve transfer her an duyurulabilir. Valencia forması giyen Fabien Orellana'yı kiralamak isteyen Fenerbahçe, 31 yaşında ve orta sahada box-to-box oynayabiliyor. Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Fabian Orellana kimdir? Kariyeri nasıl? İşte detaylar!

Haber

Galatasaray'ın takibe aldığı Lukas Spalvis kimdir? İşte Lukas Spalvis’in kariyeri

Galatasaray'ın yeni forvet adayı Danimarka’nın Aalborg takımında forma giyen Lukas Spalvis. Lukas Spalvis kimdir? Galatasaray’ın yakından ilgilendiği Lukas Spalvis’in kariyeri haberimizde.

Haber

Galatasaray transferde Oussama Tannane’nin peşinde

Galatasaray, Oussama Tannane transferi için düğmeye bastı. Heracles forması giyen Tannane için Galatasaray transfer görüşmelerine başladı.

Haber

Lojistik, başucu kitaplarını yeniledi

Lojistik sektörünün iki önemli başucu kitabı yenilenen baskısıyla çıktı.

Finans