Günün Fırsatı Haberleri

Kışlık giyimde büyük indirimler başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Kışlık giyimde büyük indirimler başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 09-01-2024 16:48

Modada tercihim kaliteliden yana! diyorsanız ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Columbia, Camper, Puma, Levi's, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Tarzınızı yükseltecek, sıcacık bir kış geçirmenizi sağlayacak ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz markalara mutlaka göz atmalısınız.

Haber 05-01-2024 10:10

En Uzun Geceye Özel İndirimler başladı! Kaçırılmayacak fırsatları sizin için seçtik

Kış mevsiminin başlangıcını simgeleyen, en uzun geceyi yaşayacağımız bugünü avantajlı kampanyalar ve indirimlerle dolu geçirmek ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz! Amazon'un Yılın Son Fırsatları kapsamındaki En Uzun Geceye Özel İndirimler'i başladı! Moda, elektronik, kişisel bakım ve daha birçok farklı kategorideki ünlü markaların indirimlerini sizin için bir araya getirdik.

Haber 21-12-2023 17:01

Yılın Son Fırsatları başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Yılın Son Fırsatları başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 13-12-2023 16:18

Gülümseten Kasım devam ediyor! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Gülümseten Kasım devam ediyor! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Haber 17-11-2023 15:30

Beklenen indirimler başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Beklenen indirimler başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 03-11-2023 14:32

Camper, Puma, Levi's, Adidas! Binlerce üründe %50'ye varan indirimler

Camper, Puma, Levi's, Adidas ve dahası! Ünlü moda markalarında ve elektronikten ev yaşama daha birçok farklı kategoride kaçırılmayacak indirimler sizleri bekliyor! Kıyafetten ayakkabıya, kahve makinesinden airfryera, robot süpürgeden telefon aksesuarlarına aklınıza gelebilecek binlerce üründeki %50'ye varan indirimleri yakalamak için acele edin!

Haber 09-10-2023 17:54

Haftanın alışveriş fırsatları

Kaçırmamanız gereken tüm fırsatlar burada! Haftanın öne çıkan indirimlerini sizin için seçtik

Haber 06-10-2023 13:58

Okula ve Şehre Dönüş fırsatlarının son günü! Öne çıkan indirimleri sizin için seçtik

Okula ve Şehre Dönüş fırsatlarının bugün son günü! Philips'ten Grundig'e, Tommy Hilfiger'dan Calvin Klein'e, Karaca'dan Stanley'e onlarca markadaki binlerce üründe kaçırılmayacak indirimler son gününde sizleri bekliyor. Sizin için yüksek indirim oranlarıyla öne çıkan markaları seçtik. İndirimler bitmeden, stoklar tükenmeden ihtiyaç listenizi tamamlayın. İşte detaylar!

Haber 05-09-2023 16:51

Okula ve Şehre Dönüş: Prime'a özel binlerce üründe kaçırılmayacak fırsatlar

Alışveriş listelerini tamamlamanın şimdi tam zamanı! Okula ve Şehre Dönüş fırsatları devam ediyor. 18 Eylül'e kadar sürecek fırsatlar kapsamında ayakkabı, çanta, kırtasiye malzemeleri, kısacası ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünler sizleri bekliyor. Okula ve şehre dönüşün heyecanını yaşamak, indirimli alışverişin keyfini çıkarmak için acele edin.

Haber 04-09-2023 11:15

Gülümseten Yaz İndirimleri'nin son günü! Tommy Hilfiger, Adidas, Camper ve daha birçok markada indirim

Her zaman havalı görünmek, girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız Gülümseten Yaz İndirimleri tam size göre! Sezonun en yeni, en şık, en rahat ürünlerine %80'e varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, indirimler bugün sona eriyor. Ünlü markalardaki büyük indirimleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Haber 10-08-2023 16:31

Prime Day fırsatlarının bugün son günü! Ünlü markalardaki indirimleri sizin için seçtik

Yılın en büyük alışveriş etkinliklerinden biri olan Prime Day son gününde de yüzleri güldürmeye devam ediyor. Binlerce üründe %75'ye varan indirimlerin olduğu, fırsatlarla dolu bir dünyaya adım atmak ister misiniz? Prime Day’i kaçırmayın ve alışveriş listenizdeki ürünlere en indirimli fiyatlarla sahip olun. İşte detaylar!

Haber 10-07-2023 17:26

Alışveriş listenizi hazırlayın, Prime Day başlıyor! Prime Day ile ilgili merak edilenler

Moda, elektronik, kişisel bakım, ev yaşam, yapı market, anne çocuk; saymakla bitmeyecek onlarca kategorideki binlerce üründe efsanevi Prime Day indirimleri başlıyor! Alışveriş tutkunlarını heyecanlandıran Amazon'un indirim festivali Prime Day'e sayılı saatler kala birçok kişi alışveriş listelerini hazırlamaya başladı bile. Sizin için Prime Day ile ilgili merak edilenleri derledik. İşte detaylar!

Haber 10-07-2023 16:11

Anneler Günü Fırsatları devam ediyor! Modadan elektroniğe onlarca üründe kaçırılmayacak indirimler

Amazon'un 13 Mayıs'a kadar sürecek Anneler Günü Fırsatları devam ediyor. Modadan ev yaşama, kişisel bakımdan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce üründe %30'a varan indirimler sizleri bekliyor. Ünlü markaların öne çıkan indirimli ürün gruplarını sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 01-05-2023 12:54

Bahar Fırsatları'nın bugün son günü! Stanley termostan Crocs'a, Camper ayakkabıdan Puma çantaya indirimleri keşfedin

Modadan elektroniğe, ev yaşamdan kişisel bakıma birçok kategoride binlerce ürünün en indirimli fiyatlarla satışa sunulduğu Bahar Fırsatları'nın bugün son günü! İhtiyacınız olan ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız bu son şansı kaçırmayın! Sizin için bugünün öne çıkan indirimli ürünlerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 10-04-2023 11:48

İhtiyacınız olan ürünleri sezon sonu indirimlerinden alın, bütçenizi yormayın

Sezon sonu indirimleri her yıl tüketiciler için büyük bir fırsat sunuyor; modadan kozmetiğe, ev elektroniğinden aksesuara kadar onlarca kategorideki binlerce ürünü %50'ye varan indirimlerle satın almanızı sağlıyor. Sizin için kaliteli markaların sezon sonu indirimlerini derledik. İşte detaylar!

Haber 09-03-2023 15:58

En popüler markaların kaçırılmayacak sezon sonu indirimlerini sizin için seçtik

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi yormadan satın almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Spor giyimden klasik giyime, kişisel bakımdan kozmetiğe en popüler markaların indirimlerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber 08-03-2023 10:43

Aradığınız ürünlere en uygun fiyata sahip olun! Günün fırsatlarını sizin için seçtik

Hem moda tutkunlarına hem de teknoloji meraklılarına yönelik birçok ürün günün fırsatlarına özel indirimde! İster gardırobunuzu yenilemek isteyin ister teknolojik cihazlarla hayatınızı kolaylaştırmak, aradığınız ürüne en uygun fiyata sahip olmanızı sağlayacak indirimleri sizin için seçtik.

Haber 03-03-2023 10:26

The North Face'den New Balance'a dünyaca ünlü markalarda kaçırılmayacak kış indirimi

Soğuk kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak kaliteli bir mont, su geçirmez bir ayakkabı, içinizi ısıtacak yumuşacık bir polar ve dahasına indirimli bir şekilde sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi öyleyse detaylara geçelim!

Haber 24-01-2023 12:32

Yıl sonu indirimlerinin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik

Yılı geride bırakmaya sayılı günler kaldı. Yeni yıl heyecanı her yanımızı sarmışken yıl sonu indirimleri de kapıyı çaldı. Amazon 26 Aralık'a kadar devam edecek "Yılın Son Fırsatları" indirim etkinliğini duyurdu. Onlarca kategorideki binlerce ürünü çok uygun fiyatlarla alabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın. Sizin için günün fırsatlarını ve öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi, acele edin!

Haber 20-12-2022 09:36

Fiyatı 8800 TL'ye düştü! Robot süpürgede büyük indirim

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları tüm hızıyla devam ediyor. Binlerce üründeki büyük fırsatlar, alışveriş severlerin yüzünü güldürüyor. Yılın son büyük indirim haftasını geride bırakırken siz de fırsatlardan yararlanmak isterseniz sizin için seçtiğimiz bugüne özel flaş fırsatlara mutlaka bakmalısınız! Üstelik şu an robot süpürgede 2000 TL'lik indirim var. İşte detaylar!

Haber 25-11-2022 16:03

Yılın son büyük indirimleri başladı! Binlerce üründe müthiş fırsatlar sizi bekliyor

Nihayet yılın son büyük indirim dönemine girdik! Elektronikten modaya, kişisel bakımdan ev yaşama onlarca kategorideki binlerce ürün çılgın fiyatlarla satışa sunulmaya başladı. Bu büyük alışveriş etkinliğinde elini çabuk tutan kazanıyor, çünkü stoklar her an tükenebiliyor. Bize kalırsa alışveriş listenizi çıkarın ve hemen sepete eklemeye başlayın! İşinizi bir nebze kolaylaştırmak için indirimdeki ürünleri ve ürün gruplarını sizin için derledik. Keyifli alışverişler!

Haber 23-11-2022 14:11

Elektronikten modaya farklı kategorilerde yılın son büyük indirimlerini sizin için derledik

Beklenen vakit geldi. Black Friday haftasına girdik ve yılın son büyük indirimleri başladı. Moda, elektronik, kozmetik, ev yaşam, bebek bakım kısacası aklınıza gelen her kategoride binlerce ürün yüzde 50'lere varan indirimlerle sizleri bekliyor. İhtiyacınız olan ürünleri sepetinize eklemenin şu an tam zamanı! Sizin için indirimdeki ürün gruplarından bir seçki hazırladık. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim.

Haber 22-11-2022 14:20

Kasım ayı indirimlerini kaçırmayın! Modadan elektroniğe aradığınız her şey burada

Onlarca kategorideki binlerce ürünün yüz güldüren fiyatlarla satışa sunulduğu Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları hâlâ devam ediyor. Stoklar tükenmeden, fiyatlar da yükselmeden ihtiyacınız olan ürünleri uygun fiyatla almak için acele etmenizi öneririz. Sizin için modadan elektroniğe, ev yaşamdan kişisel bakıma çeşitli ürün gruplarındaki indirimleri derledik. Haydi detaylara geçelim.

Haber 14-11-2022 15:23

Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz 500 TL altı sofra ve servis ürünleri

Günlük hayatta en çok vakit geçirilen yerlerden biri, mutfaklar. Hâl böyle olunca mutfak gereçleri sürekli ihtiyaçlar listesinde başlarda yer alıyor. Amazon, Gülümseten Kasım Fırsatları ile birçok indirimli ürünü sizlere sunuyor. Her evde bulunması gereken birbirinden şık, kullanışlı sofra ve servis ürünleri; 500 TL altı indirimli fiyatı ile sizi bekliyor. Siz de yeni mutfak ürünlerine ihtiyaç duyuyorsanız listemize mutlaka göz atın!

Haber 11-11-2022 13:33

Amazon’un kasım fırsatlarıyla kışı sıcacık geçireceğiniz uygun fiyatlı kadın kaban önerileri

Fırsat ve indirimleri kollayanlar, buraya! Soğuk kış günlerinde en çok ihtiyaç duyacağınız giyim ürünleri arasında bulunan kabanlar, son zamanlarda cep yakan fiyatlarıyla bütçeleri zorlayabiliyor. Ancak endişe etmenize gerek yok. Amazon'un kasım ayı için yaptığı indirimler sayesinde kabanlarınızı oldukça makul fiyatlara satın alabilirsiniz. İşte uygun fiyatı ve şık tasarımıyla gönlünüzü fethedecek modeller!

Kadin 07-11-2022 14:22

Amazon indiriminden alabileceğiniz, tam da bu mevsim çok severek giyeceğiniz 10 kıyafet önerisi

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sizin için sonbahar kış sezonunda görmeye alışık olduğumuz giyim ürünlerinden indirimde olanları derledik. Sweatshirtten şişme monta, çizgili kazaktan kaşe kabana sezon trendlerini göreceğiniz bu seçkimize bakmadan geçmeyin deriz.

Haber 04-11-2022 00:14

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'nda öne çıkan flaş indirimdeki ürünler

Eskiyen akıllı cihazlarını değiştirmek isteyenler, yaşam alanına yeni eşya almayı düşünenler, mutfakta geçirdiği vakti daha verimli kılacak pratik ürün arayışına girenler, stiline hava katacak kıyafetler arayanlar buraya! Amazon’un yüzünüzü güldürecek Gülümseten Kasım Fırsatları başladı. Flaş indirimle çok kısa bir süreliğine satışta olan, kaçırmamanız gereken ürünleri sizin için seçtik. İşte detaylar…

Haber 01-11-2022 13:01

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları başladı! İşte kaçırmamanız gereken günün indirimli ürünleri

Almak istediğiniz ama indirime girmesini beklediğiniz her ne varsa şimdi sepete eklemenin tam zamanı! Çünkü onlarca kategorideki binlerce üründe yüzünüzü güldürecek indirimler bugün itibarıyla başladı. Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan kozmetiğe her şeyin en uygun fiyatla satışa sunulduğu Amazon’un Gülümseten Kasım Fırsatları’ndan yararlanmak için acele edin. Sizin için listelediğimiz indirimlere de bakmadan geçmeyin!

Haber 01-11-2022 09:15

Amazon Prime Özel Fırsat Günleri sona ermeden kaçırmamanız gereken ürünler

Aradığınız her şeyin en uygun fiyatla satışa sunulduğu Amazon Prime Özel Fırsat Günleri bugün sona eriyor. Onlarca kategorideki binlerce üründe %50'ye varan indirimlerden faydalanmak için acele edin! Sizin için indirimdeki ürünlerden bazılarını derledik. İşte yüksek indirim oranlarıyla dikkat çeken o ürünler!

Haber 12-10-2022 15:23

Amazon Prime Özel Fırsat Günleri'nin kaçırmamanız gereken indirimdeki ürünleri

Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği o gün, sonunda geldi; müthiş fırsatların yer aldığı Amazon Prime Özel Fırsat Günleri başladı. Onlarca kategorideki binlerce üründe %50'ye varan indirimlerle istediğiniz ürünlere sahip olmak için acele edin. Sizin için çılgın alışveriş günlerinin en gözde 10 ürün grubunu derledik. İşte detaylar!

Haber 11-10-2022 08:49