Gürhan Altundaşar Haberleri

Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında, nereli? Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar evli mi, hangi dizilerde oynadı?

Merve Dizdar ile ilgili araştırmalar Cannes'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü almasıyla birlikte yoğunluk kazandı. Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filmindeki rolüyle ödüle layık görülen Dizdar, yaptığı konuşmayla da adından söz ettirdi. Peki, Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında, nereli? Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar evli mi, hangi dizilerde oynadı? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-05-2023 07:43

Merve Dizdar'dan flaş boşanma itirafı! Ünlü olduğu için ayrıldı dediler ama...

Yeni sezonda dijital platformda yayınlanacak bir dizide rol alacak olan oyuncu Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. Dizdar, boşandığı eşi Gürhan Altundaşar hakkında konuştu.

Magazin 07-09-2022 11:04

Güldür Güldür'ün kadrosuna Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar katıldı! Güldür Güldür'ün Hüseyin'i geri dönüyor

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show, yeni sezon için gün sayıyor. Güldür Güldür'ün sevilen karakteri Bilal'i canlandıran Onur Buldu'nun sürpriz şekilde kadroya veda etmesi hayranlarını üzmüştü. Eylül'de seyirci karşısına çıkacak olan programın kadrosuna ise 3 yeni oyuncu katıldı. Güldür Güldür ekibine başarılı oyuncular Hasibe Eren, Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar dahil oldu. Güldür Güldür'ün Hüseyin'i Erdem Yener, geçtiğimiz yıllarda veda ettiği programa yıllar sonra geri dönüyor.

Magazin 24-08-2022 20:39

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar eski eşi Gürhan Altundaşar ile barıştı mı? İlk açıklama geldi

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle hayran kitlesini ikiye katlayan Merve Dizdar, geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar’dan tek celsede boşanmıştı. İkili geçtiğimiz günlerde samimi halde görüntülenince, barıştıklarına dair söylentiler ortaya çıktı. Merve Dizdar konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 18-12-2021 22:37

Gürhan Altundaşar

Gürhan Altundaşar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gürhan Altundaşar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Merve Dizdar ve eski eşi Gürhan Altundaşar samimi şekilde görüntülendi

Masumlar Apartmanı'ndaki oyunculuğuyla ön plana çıkan Merve Dizdar, geçtiğimiz haziran ayında tek celsede boşandığı meslektaşı Gürhan Altundaşar ile samimi şekilde görüntülendi.

Magazin 07-12-2021 12:06

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar neden ayrılmıştı? Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar barıştı mı?

İki ünlü tiyatrocu Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar, boşanma kararı almalarıyla magazin gündeminin en çok konuşulan çiftleri arasına girmişti. Masumlar Apartmanı'nda "Gülben" rolünü canlandıran Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'dan ayrıldıktan sonra, hakkında çıkan "ihanet" konusuna ilişkin açıklama yapmıştı. İşte detaylar...

Magazin 29-09-2021 10:11

Merve Dizdar eski eşi Gürhan Altundaşar ile bir araya geldi

Haziran ayında boşandıklarını duyuran oyuncu çift Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, Kadıköy'de buluştu.

Magazin 28-09-2021 09:27

Merve Dizdar, Gürhan Altundaşar'la yeniden barışacak mı? Sosyal medyada kafa karıştıran durum!

Ünlü oyuncular Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar’ın ani ayrılıkları çiftin sevenlerinde büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. İkilinin ayrılık sebebinin ise aldatma olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyada ise kafa karıştıran başka bir durum var.

Magazin 02-08-2021 15:21

Merve Dizdar: Keşif dönemimdeyim! 'Mutsuzum' dersem olmaz

Masumlar Apartmanı'nın 'Gülben'i Merve Dizdar kendisine dair bilinmeyenleri anlattı. Boşanma haberleriyle gündemde olan Dizdar "Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum" dedi.

Magazin 06-07-2021 14:21

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar çiftinin boşanma nedeniyle ilgili flaş iddia

Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteriyle kariyerinde yeni bir sayfa açan Merve Dizdar, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir karar alarak kendisi gibi oyuncu olan Gürhan Altundaşar’dan jet hızıyla boşanmıştı. Ünlü çiftin boşanma nedenine ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 26-06-2021 20:11

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar yeniden mi bir araya gelecek? Sosyal medya hesapları kafa karıştırdı!

Geçtiğimiz yıl TRT1'de yayınlanmaya başlayan ve her bölümünde reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar ve eşi Gürhan Altundaşar önceki günlerde boşanma kararı almıştı. "Birbirimizi aldatmadık, yasak aşk yok" açıklamasında bulunan Dizdar ve eski eşi Gürhan Altundaşar'ın sosyal medya hesapları kafalarda soru işaretine neden oldu. Altundaşar ve Dizdar'ın eski fotoğraflarını silmeye kıyamaması "Yoksa barışıyorlar mı?" sorusunu akla getirdi.

Magazin 23-06-2021 16:41

Merve Dizdar boşandığı eşi Gürhan Altundaşar’ı çabuk unuttu! Paylaşımında gülücükler saçtı...

TRT1'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar ve eşi Gürhan Altundaşar boşanma kararı almıştı. Haberi geçtiğimiz günlerde oyuncu Merve Dizdar, sosyal medya üzerinden duyurmuştu. "Birbirimizi aldatmadık, yasak aşk yok" açıklamasında bulunan Dizdar'ın boşanma haberi sonrası yaptığı paylaşımda yüzündeki gülücükler dikkatlerden kaçmadı. Mutlu görüntüsü "Boşanma olayını çabuk atlattı" şeklinde yorumlandı.

Magazin 22-06-2021 18:56

Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin ekibinde yer alan Gürhan Altundaşar ile evliliğini haziran 2021’de noktaladığını açıklayan Merve Dizdar, magazin dünyasında şok etkisi yarattı. Örnek çift olarak gösterilen Merve Dizdar-Gürhan Altundaşar, ayrılık kararı aldı.

Magazin 17-06-2021 09:32

İhanet iddiası olay olmuştu! Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar jet hızıyla boşandı

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanacağını açıklamıştı. İhanet iddialarını yalanlayan Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, söylentilere göre geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşanmış.

Magazin 17-06-2021 07:29

Masumlar Aapartmanı'nın Gülben'i eşinden ayrıldı mı? Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar boşandı mı?

Masumlar Apartmanı adlı dizide sergilediği oyunculuk performansı ile adından söz ettiren dizinin Gülben'i Merve Dizdar, hakkında şok iddia öne sürülmştü. Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Dizdar'ın evliliğine nazar değdi. Yaklaşık 3 yıldır evli olduğu oyuncu eşi Gürhan Altundaşar ile yollarını ayırdığı konuşuluyor. Peki Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar boşandı mı?

Magazin 16-06-2021 16:58

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar yollarını ayırdı! 'Birbirimizi aldatmadık'

Masumlar Apartmanı adlı dizide sergilediği oyunculuk performansı ile adından söz ettiren dizinin Gülben'i Merve Dizdar, hakkında şok iddia öne sürüldü. Son zamanların en konuşulan isimleri arasında yer alan Dizdar'ın evliliğine nazar değdi. Yaklaşık 3 yıldır evli olduğu oyuncu eşi Gürhan Altundaşar ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

Magazin 16-06-2021 16:30

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar boşanıyor! İhanet açıklaması

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle alkış toplayan Merve Dizdar, özel hayatında hareketli günler yaşıyor. Kendisi gibi oyuncu olan kocası Gürhan Altundaşar’dan boşanacağını açıklayan Merve Dizdar, ihanet iddialarına da açıklama getirdi.

Magazin 16-06-2021 16:21

Cihan Talay ve Gürhan Altundaşar ÇGH'den neden ayrıldı? Çok Güzel Hareketler'de 2 ayrılık birden!

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncu ekibinde 2 ayrılık yaşandı. Cihan Talay ve Girhan Altundaşar ekibin oyuncu kadrosundan ayrıldı. Bu ayrılığın ardından yaşanan gelişmeler gündem oluşturdu. Peki Cihan Talay ve Gürhan Altundaşar ÇGH'den neden ayrıldı? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-06-2021 19:30

Merve Dizdar eşi Gürhan Altundaşar'ın arkadaşlarını takipten çıkardı

Masumlar Apartmanı dizisiyle yıldızı parlayan Merve Dizdar, kendisi gibi oyuncu olan kocası Gürhan Altundaşar'ın tüm arkadaşlarını takipten çıkardı. Merve Dizdar'ın bu hareketinin eşinin ÇGH2 ekibinden ayrılması nedeniyle yaptığı ortaya çıktı.

Magazin 15-06-2021 16:06