Güvercin dizisi hakkında bilgiler

Güvercin dizisi hakkında bilgiler

Yapım şirketi Pastel Film'in yürütücülüğünde yayınlanan "Güvercin" adlı dizi, 2019 yılında Star TV'de gösterime sunuldu. Toplam 16 bölüm yayınlanan 1 sezonluk dizi, Gaziantep'te çekildi. Türü dram olan Güvercin'in başrol oyunculuğunu Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse üstlendi. Kadronun geri kalanında ise Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam gibi isimler yer aldı. İlk bölümlere oranlara reytinglerinin düşmesi sebebiyle final yaptığı söylenen dizinin son bölümü olan 16. bölümde Zülüf ve Kevsa'nın arasında geçen diyalog ön plana çıktı. Dizi 28 Ekim 2020 tarihinde final bölümünü oynadı. İlgililer ve henüz hiç izleyemeyen seyirciler için "Güvercin" adlı dizinin tekrar bölümleri hâlâ internet platformlarında gösterime sunuluyor.

Güvercin Dizisi Haberleri

Devrim Saltoğlu kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Rauf Denktaş'a hayat verecek Devrim Saltoğlu, 2000 yılından beri etkin olarak oyunculuk yapmaktadır. Özellikle 2019 senesinde Güvercin dizisinde canlandırdığı Celil karakteri ile büyük beğeni toplayan Devrim Saltoğlu, birçok tiyatro oyununda da rol almıştır.

Magazin 14-03-2021 12:04

Güvercin dizisi final yapıyor! Mehmet Ali Nuroğlu isyan etti

Geçen gün yapımcı firma tarafından Güvercin dizisinin final kararı aldığı açıklanmıştı. Dizinin düşük reytingler yüzünden final kararı aldığı söylense de kulislerde koronavirüs korkusunun bu kararda etkili olduğu konuşuluyor.

Magazin 26-03-2020 15:40

Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kenan'ın karanlık geçmişi nedir? Güvercin 7. son bölüm izle!

Star TV'nin sevilen dizisi Güvercin 7. son bölümüyle ekrana geldi. Güvercin dizisinin merakla beklenen 8. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Güvercin'de sevdiği kadın ve ailesiyle ilgili zor zamanlar yaşayan Kenan'ın, geçmişiyle ilgili sırların açığa mı çıkacak? İşte Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 20-01-2020 02:54

Güvercin dizisine flaş transfer! Erdal Cindoruk hangi rolde oynayacak?

Güvercin dizisi, başarılı oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Güvercin dizisinin kadrosuna usta oyuncu Erdal Cindoruk da katıldı. Cindoruk dizide Gaffur karakterini canlandıracak.

Magazin 16-01-2020 21:47

Güvercin dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet Ali Nuroğlu yeni rolüyle şaşırttı! Güvercin 1. bölüm izle

Star TV'nin yeni dizisi Güvercin 1. bölümüyle 24 Kasım Pazar akşamı ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz'deki rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Güvercin'deki Kenan rolüyle bu defa bambaşka bir karaktere büründü. Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada ikilisi dizinin izleyenlerinin beğenisini kazandı. Güvercin dizisinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Zeugma'nın Çingene Kızı hikayesinin anlatıldığı Güvercin'in yeni bölümünde Zülüf ve Kenan aşkında sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Magazin 25-11-2019 02:34

Star TV'nin yeni dizisi Güvercin ne zaman başlıyor? Güvercin 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi isimlerin rol aldığı Star TV'nin yeni dizisi Güvercin'in yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi 24 Kasım Pazar 20.00’de izleyici ile buluşacak. Peki Güvercin dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Güvercin 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 12-11-2019 20:18

Güvercin dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Zülüf ve Kenan’ın masalsı aşkı! Güvercin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Star TV'nin yeni dizisi Güvercin'in 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Zülüf ve Kenan’ın masalsı aşkını anlatacak olan Güvercin dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu, yeni dizisi Güvercin'de bambaşka bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Peki Güvercin dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Güvercin 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 04-11-2019 02:42

Star TV'nin yeni dizisi Güvercin'den ilk set fotoğrafları

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi isimlerin rol aldığı Star TV'nin yeni dizisi Güvercin'in ilk set fotoğrafları yayınlandı. Zülüf ve Kenan’ın masalsı aşkını konu edinen Güvercin, yakında Star'da başlayacak.

Magazin 17-10-2019 17:00

Sen Anlat Karadeniz'den ayrılan Mehmet Ali Nuroğlu'nun yeni dizi belli oldu! İşte Güvercin dizisi oyuncuları

Star'ın Pastel Film imzalı yeni dizisi Güvercin'in oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz' dizisinden geçen sezon ayrılan Mehmet Ali Nuroğlu'nun başrolde oynayacağı Güvercin dizisinin çekimleri ise 13 Ekim'de başlayacak. Peki Güvercin dizisinde kimler oynuyor? İşte oyuncu kadrosu.

Magazin 23-09-2019 00:21