Güzel Günler Haberleri

Burak Dakak tiyatro oyununda kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Burak Dakak tiyatro sahnesinde kaza geçirdi. Demet Akbağ ile aynı sahneyi paylaşan Dakak, ayak serçe parmağının çıkması sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Yarım kalan Aydınlıkevler oyunu başka bir tarihte sahnelenecek.

Magazin 09-12-2023 09:00

Reyting sonuçları açıklandı! Teşkilat, Güzel Günler, Fenerbahçe Başakşehir maçı, Survivor 11 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 11 Haziran Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün, Teşkilat, Güzel Günler, Fenerbahçe Başakşehir maçı ve Survivor ekrana geldi. Peki, 11 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? Teşkilat, Güzel Günler, Fenerbahçe Başakşehir maçı, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 12-06-2023 07:40

Güzel Günler bu akşam yok mu, neden yok? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? 28 Mayıs 2023 Show TV yayın akışı

Güzel Günler dizi neden yok sorusu merak edildi. Başrollerini Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin paylaştığı Güzel Günler dizisinin yeni bölümü Show Tv'nin 28 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Güzel Günler'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Güzel Günler bu akşam yok mu, neden yok? Güzel Günler dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 28-05-2023 21:17

21 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Güzel Günler, EGO, Kim Milyoner Olmak İster, Teşkilat, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

21 Mayıs reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Güzel Günler, EGO, Kim Milyoner Olmak İster, Teşkilat, Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Mayıs reyting sonuçları açıklandı mı? Güzel Günler, EGO, Kim Milyoner Olmak İster, Teşkilat, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 21-05-2023 22:19

Güzel Günler

Güzel Günler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güzel Günler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güzel Günler final mi yapıyor, bitecek mi? Güzel Günler 22. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı

Güzel Günler final mi yapıyor sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Show TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Burak Dakak gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin akıbeti, izleyiciler tarafından merak edildi. Bir aile komedisi olan pazar günlerinin sevilen dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak sorgulanmaya başladı. Peki, Güzel Günler final mi yapıyor, bitecek mi? Güzel Günler 22. bölüm ne zaman? İşte son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı

Magazin 21-05-2023 19:31

Güzel Günler bugün var mı, yok mu? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? 14 Mayıs Show TV yayın akışı

Güzel Günler yeni bölüm tarihi araştırılıyor. Show TV'de pazar günleri yayınlanan dizi sevilerek takip ediliyor. Sevilen dizinin bu akşam olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Güzel Günler yeni bölüm bugün var mı, yok mu? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Mayıs Show TV yayın akışı...

Magazin 14-05-2023 18:09

30 Nisan Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Güzel Günler, Kim Milyoner Olmak İster, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 30 Nisan Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. İşte 30 Nisan Pazar gününün reyting sonuçları...

Magazin 02-05-2023 09:55

Güzel Günler bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Güzel Günler 9. Bölümden kareler

Güzel Günler bu akşam var mı oldukça merak ediliyor. Sevilen aile dizisi Güzel Günler'in yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın başrolünü üstlendiği dizide Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiğini düşündüğü bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van'dan İstanbul'a gelmesiyle yaşadıkları anlatılıyor. Peki Güzel Günler bu akşam var mı, hangi kanalda yayınlanıyor? İşte dizi ile ilgili merak edilenler...

Magazin 08-01-2023 19:22

Güzel Günler'de başlayan aşk gerçek oldu! Leyla Tanlar ile Burak Dakak aşklarını ilan etti

Güzel Günler dizisinde aynı sahneleri paylaşan Leyla Tanlar ile Burak Dakak aşklarını ilan ettiler. Leyla Tanlar, Burak Dakak ile ilişkilerinin başladığı haberini beraber çekildikleri fotoğraf ile sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 02-01-2023 23:56

Güzel Günler dizisinin oyuncuları kimler? Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Güzel Günler dizisi yayın hayatına yeni başlayan diziler arasından yer alıyor. Her pazar akşamı Show Tv'de yayınlanacak olan Güzel Günler aile komedisi türünü ele alıyor. Güzel Günler dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Güzel Günler dizisinin oyuncuları kimler? Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Magazin 14-11-2022 21:46

Güzel Günler dizisi uyarlama mı? Güzel Günler dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ekranların yeni dizilerinden biri olan Güzel Günler dizisi ilk bölümüyle beğenileri topladı. SHOW TV ekranlarında seyircilerle buluşan dizi hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Güzel Günler dizisi uyarlama mı? Güzel Günler dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 13-11-2022 14:31

Güzel Günler oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte Güzel Günler dizisi oyuncuları ve isimleri

Güzel Günler dizisi oyuncuları ve konusu merak edilen konular arasında yer alıyor. Yeni dizi Güzel Günler her hafta pazar akşamları ekrana gelecek. Dizinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Show TV’de ekrana gelecek olan Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı oturuyor. Peki, Güzel Günler oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Magazin 07-11-2022 14:37

Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler? Binnur Kaya ve Ecem Erkek, dizinin başrollerinde

Güzel Günler dizisi sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerini Binnur Kaya ve Ecem Erkek paylaşıyor. Konusu ile dizi severlerin şimdiden ilgi odağı olan Güzel Günler Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Güzel Günler dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi gibi detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 27-10-2022 22:48