Güzide Mertcan Haberleri Ve Son Dakika Güzide Mertcan Haberleri

Güzide Mertcan Haberleri Ve Son Dakika Güzide Mertcan Haberleri

2 Nisan 1988 İzmir doğumlu Güzide Mertcan, estetistendir. Bir tekstil firmasına sahip olan Mertcan Celal Bayar Üniversitesi mezunudur. Abiye ve günlük kıyafetler tasarlayan Mertcan, yemek yapma tutukusunu sonucu olarak Masterchef yarışma programının 2. sezonuna yarışmacı olarak katıldı. Programda dikkat çeken Güzide Mertcan, sosyal medyada da pek çok takipçi edindi. Evli ve üç çocuk annesi olan Güzide Mertcan, yemek yapmaya olan ilgisi ve yarışmaya katılmasıyla ilgili olarak “Mesleğim estetisyenlik olduğu için yemeklerimde görselliği, sağlığı ve mutluluğu ön planda tutarım. Saygı, sevgi ve mutlulukla ailenize misafir olmaya geldim'.” açıklamasını yapmıştır.

Güzide Mertcan Haberleri

MasterChef Güzide Böyle başörtü bağlama yorumuna tepkisiz kalmadı

MasterChef 2019 sezonunu 3. olarak tamamlayan Güzide Mertcan, All Star yarışmasına da dahil olmuş ancak kısa sürede elenmişti. Açıklamasıyla dikkat çeken Güzide Mertcan sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Başarılı aşçı son olarak "Böyle başörtü bağlama" yorumuna tepkisiz kalmadı.

Magazin 22-08-2023 14:47

MasterChef Burcu elendikten sonra jüriye sitem etti! Güzide Mertcan dayanamadı... Sözleri olay oldu

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden isim Burcu Önal oldu. Yarışmanın başarılı isimlerinden biri olan Önal elenmesinin ardından sosyal medya hesabından jüriye sitem eden bir paylaşım yaptı. MasterChef Burcu’nun paylaşımına Güzide Mertcan da kayıtsız kalamadı.

Magazin 24-07-2023 17:12

MasterChef All Star'da 2. elenen isim belli oldu! Herkesi şaşırtan veda

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışma programı MasterChef All Star'ın 23 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan bölümünde bir isim elenerek yarışmaya veda edecek. Eleme potasında yer alan isimler, hazırladıkları yaratıcılık tabaklarını jüri üyeleri Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şefin beğenisine sunacak. Peki, MasterChef All Star'da kim elendi, kim gitti? 23 Temmuz MasterChef'te 2. elenen isim belli oldu mu?

Magazin 24-07-2023 00:23

MasterChef Güzide Mertcan bilerek mi elendi? Konuşsam sayfalara sığmaz diyerek olay sözler söyledi

MasterChef All Star sezona kavgalarla başladı. MasterChef All Star ilk hafta sonunda yarışmaya ise veda eden isim Güzide Mertcan oldu. Her dönem adından söz ettiren MasterChef Güzide bilerek mi elendi? MasterChef Güzide'nin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-07-2023 11:32

Güzide Mertcan

Güzide Mertcan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Güzide Mertcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

MasterChef’te sevilen isim açık ara farkla birinci oldu! Kimse bunu beklemiyordu

MasterChef All Star sezonu için ana kadro seçmeleri tamamlandı. Yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıran kırana mücadele ettiler. Son yarışmacı ise perşembe günkü bölümle belli oldu. Açık ara farkla birinci olan yarışmacının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 07-07-2023 09:53

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 20. yarışmacı!

MasterChef All Star ile ilgili internette yapılan araştırmalar hız kazandı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacılar, All Star'a girebilmek için ter döküyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da başladı. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar sırasıyla Güzide, Suna, Eda,Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray,Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?

Magazin 07-07-2023 08:22

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi? 2022 grubu yarışıyor!

MasterChef'te ana kadroya giren yeni yarışmacının kim olduğu merak ediliyor. Sevilen programda şimdiye kadar yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için tekrar yarışıyorlar. Bu hafta 2022 sezonunda yarışan yarışmacılar arasından seçme yapılıyor. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 02-07-2023 22:42

MasterChef'te kim kazandı? 28 Haziran MasterChef All Star'da ana kadroya giren 14. yarışmacı belli oldu!

MasterChef'te ana kadroya giren 14. yarışmacının kim olduğu merak edildi. Sevilen programda şimdiye kadar yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için tekrar yarışıyorlar. Bu hafta 2021 yılı sezonunda yarışan yarışmacılar arasından seçme yapılıyor. Peki, MasterChef'te kim kazandı? 28 Haziran MasterChef All Star'da ana kadroya giren 14. yarışmacı belli oldu mu? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 29-06-2023 10:47

MasterChef'te kim kazandı? 25 Haziran MasterChef All Star'da ana kadroya giren 11. yarışmacı belli oldu

MasterChef'te ana kadroya giren onbirinci yarışmacının kim olduğu merak edildi. Sevilen programda şimdiye kadar yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için tekrar yarışıyorlar. Bu hafta 2021 yılı sezonunda yarışan yarışmacılar arasından seçme yapılıyor. Peki, MasterChef'te kim kazandı? 25 Haziran MasterChef All Star'da ana kadroya giren 11. yarışmacı kim oldu? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 26-06-2023 07:53

MasterChef'te kim kazandı? 24 Haziran MasterChef All Star'da ana kadroya giren 10. yarışmacı

MasterChef'te ana kadroya giren onuncu yarışmacının kim olduğu merak konusu oldu. 2018-2022 yılları arasında yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için yarışıyorlar. Bu hafta 2020 sezonunda yarışan yarışmacılar arasından seçme yapılıyor. Peki, MasterChef'te kim kazandı? 24 Haziran MasterChef All Star'da ana kadroya giren 10. yarışmacı kim oldu?

Magazin 25-06-2023 09:12

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? 22 Haziran 2023 Perşembe MasterChef All Star ana kadroya giren 8. yarışmacı!

MasterChef All Star'da ana kadroya giren 8. yarışmacının kim olduğu merak konusu oldu. 2018-2022 yılları arasında yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için yarışıyorlar. Birçok kişi internette, "MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, MasterChef All Star ana kadroya giren 8. yarışmacı...

Magazin 24-06-2023 21:32

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 9. yarışmacı kim oldu?

MasterChef All Star'da ana kadroya giren 9. yarışmacının kim olduğu merak konusu oldu. 2018-2022 yılları arasında yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için yarışıyorlar. Birçok kişi internette, "MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki,MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 9. yarışmacı kim oldu? İşte ana kadroya giren 9. yarışmacı...

Magazin 24-06-2023 00:21

MasterChef Celal kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Celal Sarıgül'ün hayatı

MasterChef Celal kimdir ve nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Daha önce MasterChef'te yarışan Celal Sarıgül bu kez All Star'da yarışabilmek için yarışmada yer aldı. MasterChef All Star adayı Celal Sarıgül'ün hayatına dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Celal kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Celal Sarıgül hangi sene yarıştı?

Magazin 20-06-2023 22:42

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı yedek kadroya girdi? İşte 19 Haziran 2023 Pazartesi günü MasterChef All Star'da yedek kadroya giren isim!

MasterChef All Star'da yedek kadroya giren isim merak konusu oldu. Eski sezon yarışmacılarının yer alacağı All Star'da kadroya dahil olacak isimler sıklıkla sorgulanıyor. Kadroya girebilen ilk beş isim belli olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, yedek kadroya kim girdi? İşte 19 Haziran 2023 Pazartesi günü MasterChef All Star kadrosuna giren yedek isim...

Magazin 20-06-2023 08:04

MasterChef'te kim kazandı? 18 Haziran 2023 Pazar MasterChef All Star'da ana kadroya giren 5. yarışmacı kim oldu? Mehmet Şef açıkladı

MasterChef All Star'da ana kadroya giren beşinci ismin kim olduğu merak edildi. 2018-2022 yılları arasında yarışmış seçili yarışmacılar, MasterChef All Star ana kadroya girebilmek için yarışıyorlar. Peki, MasterChef'te kim kazandı? 18 Haziran MasterChef All Star ana kadroya giren 5. yarışmacı kim oldu?

Magazin 19-06-2023 08:04

MasterChef'te kim kazandı? 17 Haziran 2023 MasterChef All Star ana kadroya giren 4. yarışmacı...

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yarışma, her gün farklı mücadelelere sahne oluyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da yeni sezonuna başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide oldu. Ardından Suna 2. yarışmacı, geçen akşamki bölümde de Eda 3. yarışmacı seçildi. Peki, MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 4. yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 18-06-2023 09:50

MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 3. yarışmacı kim oldu? Kıyasıya mücadele!

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yarışma, her gün farklı mücadelelere sahne oluyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da yeni sezonuna başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide oldu. Ardından önceki akşamki bölümde de Suna 2. yarışmacı seçildi. Peki,MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star ana kadroya giren 3. yarışmacı kim oldu? Kıyasıya mücadele!

Magazin 17-06-2023 00:36

MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 15 Haziran 2023 MasterChef All Star'dan ana kadroya giren 2. isim belli oldu!

MasterChef Türkiye 2023 sezonunda All Star konseptiyle karşımıza geldi. Eski sezon yarışmacılarının yer alacağı yarışmada çekişmeli mücadeleler yaşanacak. MasterChef All Star 14 Haziran'da yayın hayatına başladı. İlk olarak ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı Güzide olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 15 Haziran 2023 MasterChef All Star'dan ana kadroya giren 2. yarışmacı kim oldu?

Magazin 16-06-2023 08:00

Milyonluk evi ağızları açık bırakmıştı! MasterChef Güzide Mertcan'ın eşi bakın kim çıktı

MasterChef All Star sezonunda dikkat çeken isimlerden biri de Güzide Mertcan oldu. Yarışmada bu sene de yer alan Güzide Mertcan’ın milyonluk evi geçtiğimiz yıllarda gündem olmuş ve hayatı merak edilmişti. Sevilen yarışmacının eşi bakın kim çıktı.

Magazin 14-06-2023 16:33

MasterChef Güzide kimdir, kaç yaşında, nereli? Milyonluk evi çok konuşulmuştu! Eşi bakın kim çıktı

MasterChef eski sezon yarışmacılarından olan Güzide Mertcan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’e bu akşam eski yarışmacılar konuk oluyor. Bu isimlerden biri olan Güzide Mertcan bir döneme damgasını vurmuş, özellikle milyonluk evi çok konuşulmuştu. Peki, MasterChef Güzide kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 30-11-2022 14:47

MasterChef Suna eski bölümlerden bir diyalog paylaştı! Güzide Mertcan bakın ne dedi

MasterChef yarışmasının eski yarışmacıları Suna Aydın ve Güzide Mertcan sosyal medyada dikkat çekti. Yarışmada oldukları günlerden bir video paylaşan Suna Aydın'ın paylaşımını gören Güzide Mertcan yarışmayla ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 09-09-2022 12:23

MasterChef Güzide Mertcan hastanede neye uğradığını şaşırdı! Onlarca polis...

Lüks yaşantısıyla sık sık gündeme gelen MasterChef'in eski yarışmacılarından Güzide Mertcan kızını kedi ısırınca hastaneye koştu. Kızına aşı yaptırmak için hastanede olduğu sırada yaşananlar karşısında Güzide ve ailesi şoke oldu. Masterchef Güzide yaşadıklarını takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 15-08-2022 13:40

MasterChef Güzide Mertcan'ın paylaşımı tepki çekti! Kutsamak nedir? Hac yapan birine yakışan laf mı?

Masterchef'in 2019 yılında öne çıkan yarışmacılarından Güzide Mertcan lüks yaşantısıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Ev alıp ev satmasıyla ve evlerin fiyatıyla sık sık tepkiler alan MasterChef Güzide'nin son paylaşımındaki sözleri tepki çekti. Güzide Mertcan'ın sözlerine "Kutsamak nedir? Hac yapan birine yakışan laf mı?" yorumları yağdı. İşte yaşananlar...

Magazin 28-07-2022 12:17

Eski MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan'dan olay paylaşım: Yılın en zeki kadını ödülüne adayım

MasterChef Türkiye'ye 2019 yılında katılan ve yarışmanın gelmiş geçmiş en zengin yarışmacısı olan Güzide Mertcan mal varlığı sebebiyle o dönem gündem olmuştu. MasterChef'ten elendikten sonra da yaşadığı ev ve özel yaşantısıyla gündemden düşmeyen Güzide Mertcan'ın Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özeleştiri yaptığı bir paylaşımda bulunarak kendisini ti'ye alan Güzide Mertcan, "Yılın en zeki kadını ödülüne adayım" dedi. İşte o paylaşım...

Magazin 17-07-2022 18:23

MasterChef Güzide'nin yeni işi şaşırttı! Böyle yerler mafyavari insanların elinde oluyor

Masterchef 2019 sayesinde şöhrete kavuşan Güzide Mertcan, sık sık lüks evleriyle gündeme geliyordu. Yeni bir işe atılan MasterChef Güzide herkesi şaşırttı. Eski yarışmacı "Böyle yerler mafyavari insanların elinde oluyor" yorumunu da yanıtsız bırakmadı.

Magazin 12-06-2022 14:51

MasterChef Güzide yine ev aldı! Fiyatı korkudan söylemedi

MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı Güzide Mertcan lüks yaşantısıyla gündeme geliyor. Milyonluk villalarıyla uzun süre gündemde kalan eski yarışmacı yine yeni evini satıp Göktürk'te bir ev aldı. MasterChef Güzide gelen sorulara rağmen linç yememek için evinin fiyatını söylemedi.

Magazin 23-05-2022 13:45

MasterChef Güzide sofrasını paylaştı, Yasin Obuz dalga geçti! Masan bile buram buram zenginlik kokuyor...

MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı Güzide Mertcan milyonluk villalarıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Lüks hayatıyla zaman zaman dikkat çeken MasterChef Güzide sofrasını paylaşınca eski yarışmacı Yasin Obuz arkadaşıyla dalga geçti!

Magazin 20-05-2022 16:48

MasterChef Güzide'den Midyeci Ahmet'e tepki! Sanki orada zehir satıyorlarmış gibi...

Midyeci Ahmet ve eşi Deniz Çelebi arasında sular durulmuyor. Midyeci Ahmet'in ayrıldığı eşi Deniz Çelebi'ye devredilen Beşiktaş şubesinin karşısına aynı isimle şube açması herkesi şoke etti. Karşılıklı açıklamalar sürerken MasterChef Güzide Mertcan Deniz Çelebi'ye destek olup Midyeci Ahmet'e tepki gösterdi.

Magazin 07-04-2022 11:52

MasterChef Güzide Mertcan'a yorum yağdı! Herkes islam alimi, doktor, mühendis...

2019 yılında katıldığı 'MasterChef Türkiye' ile tanınan Güzide Mertcan, yarışmadan sonra 7 milyon TL'lik villasıyla uzun süre magazin gündeminden düşmemişti. Mertcan son paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekti.

Magazin 28-11-2021 09:26

Güzide Mertcan: Ezan sesleriyle yaşamayı tercih ederim ama...

'MasterChef Türkiye' yarışması ile tanınan, şu sıralar eşi ve çocuklarıyla birlikte yurt dışında olan Güzide Mertcan eşiyle soru cevap yaptı. Güzide Mertcan ve eşi tatilleriyle ilgili merak edilenlere açık açık yanıt verdi.

Magazin 01-06-2021 11:26

MasterChef Güzide ifşa edip kızdı: Kesin artık!

'MasterChef Türkiye'de yarışan Güzide Mertcan Amerika'ya gitti. Yaptığı Mescid-i Aksa paylaşımlarından sonra gündelik hayatından kesitler paylaşınca tepki çekti. Güzide son olarak ise bir mesajı ifşa etti.

Magazin 12-05-2021 09:24

MasterChef Güzide Mertcan Mescid-i Aksa paylaşımından sonra paylaştı! Tepki çekti

MasterChef ile tanınan Güzide Mertcan Mescid-i Aksa paylaşımından sonra eğlencesine devam edince eleştiri topladı.

Magazin 11-05-2021 13:47

MasterChef Güzide Mertcan soluğu savcılıkta aldı

MasterChef Türkiye ile ünlenen ve 7 milyonluk villası ile magazin dünyasında gündem olan MasterChef Güzide, Youtuber Ata Benli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin 28-03-2021 08:13

MasterChef Güzide önce evinin reklamını yaptı sonra ise... 'Paranın kaynağı nereden geliyor?'

MasterChef Güzide Mertcan, lüks villasını tanıtınca olay oldu. MasterChef Güzide gelen eleştirilerden sonra 'Paranın kaynağı nereden geliyor?' sorusuna yanıt verdi ve kocasının ne kadar başarılı olduğunu anlattı.

Magazin 19-01-2021 13:59