Hakan Baş Haberleri

Sütyen giymeyen Mina Ceran dekoltesinin her detayını paylaştı! Mahsun Kırmızıgül'ün gelin adayıydı...

Bir dönem adı Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş ile aşk dedikodularına karışan sosyal medya fenomeni Mina Ceran, Netflix'in dün gece gerçekleşen etkinliğine katıldı. Geceye iç çamaşırsız gelen Mina Ceran, göğüs dekoltesinin her detayını paylaştı.

Magazin 04-11-2022 10:39

Bensu Soral'in bornozlu ve ıslak saçlı pozuna yorum yağdı! Bu kadar güzel olman normal mi?

Daha önce İçerde, Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde rol alan ve son olarak Cama Tavanlar dizisi ile ekranlarda yer alan oyuncu Bensu Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Soral'den bu defa bornozu ve ıslak saçlarıyla çekildiği çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Magazin 26-04-2022 12:56

Bensu Soral eşi Hakan Baş'la romantik bir pozunu paylaştı

2018 yılında nikah masasına oturan ve geçtiğimiz sene boşanmanın eşiğinden dönen oyuncu Bensu Soral ile Hakan Baş çifti, evliliklerine bir şans daha verdi. Aralarındaki buzları eriten çiftten Soral, dün sosyal medya hesabından eşiyle romantik bir pozunu paylaştı.

Magazin 05-02-2022 08:41

Bensu Soral ile Hakan Baş arasındaki buzları Paris'te eritti! Bensu Soral'ın kıyafeti olay oldu!

Evliliklerinde bir süredir sorunlar yaşayan ve boşanmayı tartışan Bensu Soral ile Hakan Baş çifti aralarındaki buzları Paris'te eritti. Bensu Soral yılbaşı için tercih ettiği elbisesiyle de sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 02-01-2022 08:53

Hakan Baş

Hakan Baş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Baş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bensu Soral ile Hakan Baş barıştı! Yeni yıla Paris'te girdiler

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, bir süredir evliliklerinde kriz yaşıyordu. Aralarındaki buzları eriten ünlü çift, yeni yıla Paris'te girdi.

Magazin 01-01-2022 12:32

Bensu Soral’ın kocası Hakan Baş’la anılan Mina Ceran bakın nerede görüntülendi

Oyuncu Bensu Soral ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan iş insanı Hakan Baş, geçtiğimiz günlerde ünlü fenomen Mina Ceran’la görüntülenmişti. Sosyal medyanın en popüler fenomenleri arasında yer alan Mina Ceran, önceki gün kız arkadaşı Berrin Keklikler ile Beyoğlu'nda görüntülendi.

Magazin 28-10-2021 07:36

Bensu Soral'dan boşanma açıklaması: Karar veremedik

2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş’ın boşandığı iddia edilmişti. Soral konuyla ilgili açıklamasında "Boşanmadık, boşansak gizlemeyiz" dedi.

Magazin 15-10-2021 10:12

Hassas süreç atlatılamadı! Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı

Son birkaç aydır evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme gelen Bensu Soral ile Hakan Baş'tan kötü haber geldi. Üç yıl önce dünyaevine giren ünlü ikili, anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

Magazin 14-10-2021 15:00

Hakan Baş’ın başka kadınla görüntülenmesi sonrası Bensu Soral’dan göndermeli paylaşım

Başarılı oyuncu Bensu Soral, evliliğinde zor günler geçirmeye devam ediyor. Magazin dünyasının gözde çifti olarak gösterilen Hakan Baş ile Bensu Soral, bu dedikoduların üzerine aralarında sorun olduğunu ve herkesin saygı göstermesini bekleyen bir açıklama yapmışlardı. Bensu Soral’ın eşi Hakan Baş geçtiğimiz günlerde bir partiden şarkıcı Edis’in asistanlığını yapan Simge İnce ile görüntülenmişti. Bu olayın üzerine Bensu Soral’dan olay bir paylaşım geldi.

Magazin 12-10-2021 09:11

Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden üzücü haber

Bir süredir boşanacakları konuşulan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 28-09-2021 10:31

Evliliği çatırdayan Bensu Soral’ın bikinili paylaşımı tepki çekti

Genç oyuncu Bensu Soral’ın evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile görkemli bir düğünle evlenen Bensu Soral, şimdilerde kafa dağıtmak için tatile çıktı. Oyuncunun tatilden bikinili paylaşım yapması, takipçilerinin tepkisini çekti.

Magazin 28-09-2021 07:58

Bensu Soral evliliği hakkında konuştu: Değişik, zor bir dönemden geçiyoruz

Bir süredir eşi Hakan Baş ile evliliğinde sorunlar yaşayan Bensu Soral ilk kez konuştu. Soral ihanet iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 17-09-2021 16:28

Ve Mina Ceran konuştu! Bensu Soral ve Hakan Baş'ın arasına o mu girdi?

2018'de nikah masasına oturan ünlü oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş'ın evliliğindeki krizde adı geçen Mina Ceran, suskunluğunu bozdu.

Magazin 13-09-2021 11:29

Zamana ihtiyacımız var demişlerdi! Bensu Soral ve Hakan Baş cephesinde sürpriz gelişme

Geçen günlerde "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" diyen Bensu Soral-Hakan Baş çifti, önceki akşam bir arkadaşlarının düğününe katıldı.

Magazin 13-09-2021 09:26

Evliliğinde kriz yaşayan Bensu Soral'ın rol arkadaşı Kubilay Aka ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı

Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşadığı iddia edilen oyuncu Bensu Soral'ın çok konuşulacak fotoğrafları ortaya çıktı. Soral'ın geçtiğimiz ay final yapan Cam Tavanlar dizisindeki partneri Kubilay Aka ile çekilmiş samimi fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından Bensu Soral ve Hakan Baş açıklama yaparak, haberleri yalanladı.

Magazin 10-09-2021 11:13