Hakan Günday Haberleri

Uysallar dizisinin senaryosunu yazan Hakan Günday kimdir? Hakan Günday nereli ve kaç yaşında?

Uysallar dizisinin senaryosunu yazan Hakan Günday kimdir? sorusunun yanıtı Uğur Yücel ve Haluk Bilginer'in oynadığı mini dizinin 30 Mart Çarşamba günü Netflix'te yayınlanması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Netflix'in yeni dizisi, izleyicide merak uyandırdı. Peki Uysallar dizisinin senaryosunu yazan Hakan Günday kimdir? Hakan Günday nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü senaristin hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar...

Magazin 31-03-2022 12:44

Şahsiyet dizisi nerede çekiliyor? Şahsiyet ne zaman çekildi? Sevilen dizi Show TV'de başlıyor!

Ay Yapım'ın imzalı ödüllü yapımı Şahsiyet dizisi, son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Ücretli dizi ve film platformu olan Puhu TV’de yayınlanan Şahsiyet dizisi, yeni bir kararla Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Şahsiyet dizisi televizyonda ilk kez 29 Haziran Salı günü yani bu akşam Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Peki Şahsiyet dizisi nerede çekiliyor? Şahsiyet ne zaman çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin 29-06-2021 10:52

Şahsiyet, Almanya'daki ilk Türk dizisi oldu

Şahsiyet, Almanya’ya satılan ilk Türk dizisi oldu. puhutv projesi olan dizi Almanya'da Ein guter Mensch adıyla yayına girdi.

Magazin 10-10-2020 15:48

Şahsiyet dizisi dünya listesinde!

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı, büyük beğeni toplayan 'Şahsiyet' dizisi, dünyada en iyi 40 dizi arasına girdi. Adından övgü ile söz ettiren dizi dünyada çapında ilgi görüyor.

Magazin 19-11-2018 14:19

Hakan Günday

Hakan Günday Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Günday Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Paris’te Türk yazara ödül

Fransa'nın başkenti Paris'te bu akşam düzenlenen törenle bu yıl ki Türk-Fransız Edebiyat Ödülü, "Ziyan" isimli romanıyla Hakan Günday'a takdim edildi.

Haber 26-11-2014 23:56