Haldun Demirhisar Haberleri

Aleyna Tilki sevgilisi Uzi'nin konserinde kendinden geçti! Bu şarkı çok sağlam geliyor

Haldun Demirhisar ile adı aşk dedikodularına karışan Aleyna Tilki'nin rapçi Uzi ile aşk yaşadığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevgilisi olduğu iddia edilen Uzi'yi konserde yalnız bırakmayan Aleyna Tilki sosyal medyada dans ettiği anları paylaştı.

Magazin 10-01-2022 08:46

Işın Karaca, Aleyna Tilki’nin açıklamasını görünce patladı

Aleyna Tilki’nin kendisinden yaşça büyük Haldun Demirhisar'la aşk yaşadığı iddialarıyla dikkat çekti. Havva Öztel'in "Onlar arkadaş" açıklamasından sonra Aleyna Tilki de bir açıklama yaptı. Şarkıcı Işın Karaca ise bu açıklamayı görünce kendini tutamadı.

Magazin 28-12-2021 10:11

Haldun Demirhisar kimdir, evli mi? Haldun Demirhisar kaç yaşında, mesleği nedir?

Şarkıcı Aleyna Tilki ile görüntülenmesinin ardından kimliği merak konusu olan Haldun Demirhisar'ın memleketi, yaşı ve mesleği gibi konular merak ediliyor. Demirhisar'ın adı bir dönem Serenay Sarıkaya ile anılmıştı. Peki Haldun Demirhisar kimdir, aslen nereli ve mesleği nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 24-12-2021 22:54

Aleyna Tilki evli ve çocuklu isimle yakalandı! Haldun Demirhisar'ın adı Serenay Sarıkaya ile anılıyordu

Aleyna Tilki ve iki çocuk babası Haldun Demirhisar geçtiğimiz akşam birlikte görüntülendi. Yaz aylarında Serenay Sarıkaya ile adı aşk dedikodularına karışan Haldun Demirhisar yeniden magazin gündeminde yer edindi.

Magazin 24-12-2021 12:28

Haldun Demirhisar

Haldun Demirhisar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Haldun Demirhisar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Serenay Sarıkaya leopor bikinisiyle sosyal medyayı salladı!

Geçtiğimiz haftalarda adı İzmir'li iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya, bu iddiaları yalanlamıştı. Tatil sezonunu Göcek'te açan ünlü oyuncu tatilin keyfini çıkarmaya devam ederken, sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Önceki gün leopar bikinisi ile pozlarını yayınlayan Sarıkaya'nın pozuna beğeni yağdı.

Magazin 11-06-2021 09:21

Serenay Sarıkaya'nın küpesinin fiyatı dudak uçuklattı

Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabından paylaştığı pozlarına beğeni yağdı. Şort taytıyla poz veren Sarıkaya'nın küpesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 20-05-2021 17:25

Haldun Demirhisar ve Serenay Sarıkaya aşkı Kasım'da başlamış

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'dan sonra Haldun Demirhisar ile görüntülenince aşk iddiaları alevlendi. Sarıkaya'nın eski bir pozundaki detay ise olay oldu.

Magazin 16-05-2021 07:19

Serenay Sarıkaya ve yeni sevgilisi Haldun Demirhisar baş başa görüntülendi! Arkadaşım demişti...

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bir beraberlik yaşamış ve ardından ayrılık kararı almıştı. Sonrasında Sarıkaya'nın Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddiaları ortalığı sallamış fakat Sarıkaya bu iddiaları reddetmişti. Güzel oyuncu “Arkadaşım” dediği yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 15-05-2021 15:51

Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Serenay Sarıkaya ile görüntüleri ortaya çıktı

Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra iş insanı Haldun Demirhisar’la görüntülenen ve adı aşk iddialarına karışan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ‘’Arkadaşım’’ diyerek, iddiaları yalanlamıştı. Ancak Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 15-05-2021 11:28

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar görüntülendi! 'Arkadaşım' demişti...

Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay teknede görüntülendikten sonra "Arkadaşım" açıklaması ile aşk iddiasını yalanladığı Haldun Demirhisar'la yeniden görüntülendi. Aşk iddiaları yine alevlendi.

Magazin 15-05-2021 09:16

Serenay Sarıkaya süper minisi ve çizmesiyle poz verdi

Ekrana dönmek için hazırlıklar yapan Serenay Sarıkaya yeni paylaşımıyla olay oldu. Süper minisiyle selfie çeken ünlü oyuncuya beğeni yağdı.

Magazin 20-04-2021 17:26

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar aşk mı yaşıyor? 'Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle...'

Serenay Sarıkaya ve iş insanı Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialar ünü oyuncuyu çok kızdırdı.

Magazin 12-04-2021 09:07