Halil Öztürk Haberleri

Meclise sunuldu! MHP'den sosyal medya düzenlemesi için kanun teklifi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), sosyal medya düzenlemesi için düğmeye bastı. Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medya alanında düzenlemeler içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sunduklarını söyledi.

Haber 08-02-2022 13:19

Kırkpınar başpehlivanı Gürbüz'ün ailesinin 669. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'ne alınmadığı iddiası

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk: - "Görevli polis memurlarımızın, başpehlivanımız Ali Gürbüz'ün değerli annesi ve teyzesini tanımamış olması, gayet normal ve anlayışla karşılanacak bir durum olması gerekmektedir" - "Bu sırada çok kısa bir süre kapıda beklemek zorunda kalan Hatice annemizin ve teyzesinin şahsım tarafından tesadüfen fark edilmiş ve şoförüme verdiğim talimatla protokol tribünündeki yerlerine alınmaları sağlanmıştır"

Yurthaber 07-09-2021 21:38

MHP'den kayıt dışı haber siteleri için kanun teklifi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, kayıtsız ve denetimsiz bir şekilde faaliyette bulunan internet haber sitelerinin yasal mevzuat çerçevesine alınması için hazırladığı 9 maddelik yasa teklifini, TBMM Başkanlığı'na sundu.

Haber 09-03-2021 17:18

Kırıkkale’de korkunç cinayet! Önce gasp ettiler sonra nacak ile öldürdüler

Kırıkkale’de çay ocağı işletmeciliği yapan bir kişiyi, 15 bin lirasını gasp edip nacakla öldürdükten sonra boş bir araziye gömen 3 şüphelinden 2’si tutuklandı.

Haber 15-08-2020 20:30

Halil Öztürk

Halil Öztürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Halil Öztürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Karım belediye başkanıyla beni aldattı' diyen Ahmet Tilki'nin başka kadınla fotoğrafları çıktı

Antalya'nın Elmalı Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk ile eşi Sümeyra Tilki'nin (31) 'yasak aşk' yaşadığını ileri süren Ahmet Tilki'nin (38), evli bir kadınla fotoğrafları ortaya çıktı. Sümeyra Tilki, Ahmet Tilki'nin o fotoğrafların evlenmeden önce çekildiğine yönelik iddiasına, "Bu fotoğrafları ortak yaşadığımız evde buldum. 3 adet cep telefonuyla beraber. Ayrıca bu kadınla da telefon konuşmaları var, dokümanlar mevcut" cevabı verdi.

Haber 31-07-2020 15:48

Antalya'yı karıştıran 'yasak aşk' iddiası! Buluşma görüntüleri ortaya çıktı

Antalya'nın Elmalı İlçe Belediye Başkanı İYİ Parti'li Halil Öztürk ile eşi Sümeyra Tilki'nin (31) 'yasak aşk' yaşadığını ileri süren Ahmet Tilki (38), Başkan Öztürk'ün nikahlarını kıydığını hatırlatarak, "Nikahımızı kıyıp, tebrik etti. Ancak tebriği boşaymış herhalde, namusumuza göz dikmiş" dedi. Öte yandan Tilki'nin eşi ve evli olan Başkan Öztürk arasında geçtiği iddia edilen WhatsApp yazışmaları ve buluşma anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Haber 28-07-2020 14:06

Antalya'yı karıştıran 'yasak aşk' iddiası! Belediye başkanı ve makam şoförünün karısı...

Antalya'nın Elmalı İlçe Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk'ün, nikahını kıydığı Ahmet Tilki'yi (38) makam şoförü yapıp, eşi S.T. (31) ile yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü. Noter aracılığıyla istifa dilekçesi gönderen Ahmet Tilki, eşi ve evli olan Başkan Öztürk arasında geçtiğini iddia ettiği WhatsApp yazışmalarını da paylaştı.

Haber 28-07-2020 01:43

Polisler artık elektroşok cihazı mı kullanacak? MHP'li isimden kanun teklifi

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bazı ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de polislerin elektroşok cihazı kullanabilmesi için meclise kanun teklifi verdi.

Haber 04-06-2020 11:41

2020 yılı bütçesi TBMM Genel Kurulunda

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: - "Ekonomik güvenlik, ülkemizin topyekun güvenliği için önemlidir" - MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk: - "FETÖ'cü hakim, savcıların kararları acilen gözden geçirilmelidir. Bu kapsamda bütün davalar yeniden görülmelidir" - MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut: - "Anadolu'da adliyenin kapısında hak ve adalet arayan gariban bir Anadolu köylüsünün hak arama mücadelesi, Ahmet Altan'ın hürriyetinden bizim için çok çok daha önemlidir"

Haber 11-12-2019 18:52

Yargı reformu teklifi komisyonda

Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan: - "Bizim en önemli konularımızdan biri de yargılamaların makul sürede bitmesi. Bu konuda da bakanlığımızın uygulamaya geçirdiği 'yargıda süre uygulaması' var" - MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk: - "Önümüzdeki kanun teklifi ve bundan sonra yine önümüze gelecek kanun teklifleri, adalet alanındaki diğer düzenlemeler, hukukun üstünlüğü ve bağımsız yargı erkinin güçlenmesi adına atılan adımlar kapsamındadır" - CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül: - "Türkiye Cumhuriyeti şu anda kararnameler ile yönetiliyor. TBMM açıkça kenarda tutuluyor, yasamanın etkinliği azaltılıyor"

Haber 07-10-2019 16:05

667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'ne doğru

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk: "Güreşlere 90'a yakın başpehlivan ile bin 500'ün üzerinde pehlivanın katılmasını bekliyoruz"

Yurthaber 20-08-2019 12:56