Halk Ekmek Haberleri

'Zor günleri beraber atlatacağız' dedi: İzmir'in yeni belediye başkanı fiyatları düşürdü: Halk ekmek, 7 liradan 5 liraya indi

İzmir’de 7 TL’den satışa sunulan halk ekmeğin fiyatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatı ile 5 TL’ye indirildi. Başkan Tugay, “Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacağız” dedi.

Finans 15-04-2024 14:42

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam! İşte normal ekmeğin fiyatı

İstanbul Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi. Gelen zamla beraber normal ekmeğin fiyatı da 5 TL'ye yükseldi.

Finans 26-07-2023 16:16

AK Partili isimle yetkililer arasında gerilim yaşanmıştı! 'Halk Ekmek' tartışması büyüyor: Neden içeri almıyorsunuz?

Dün AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun katılımıyla açılan Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nda üretim yapılmadığı iddiasını dile getirdiği bir basın açıklaması yapmıştı. Açıklamasının sonuna doğru yanına gelen Halk Ekmek yetkilileriyle Kabaktepe arasında gerginlik çıkarken Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, Kabaktepe'yi fabrikaya davet etmişti. AK Parti'den konuyla ilgili bugün yeni açıklama geldi.

Haber 22-10-2022 17:52

AK Partili Kabaktepe ile Halk Ekmek yetkilileri arasında gerginlik! Yanına gelip 'Baskınla olmaz' dediler: Sakin olun, ilan ederek geliyoruz

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yer alan İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nın çalıştırılmadığı yönünde AK Parti'den tepki geldi. Fabrikaya yakın bir noktadan basın açıklaması yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, fabrikada ekmek üretilmediğini öne sürerek "Fabrikayı açtıysanız, niye çalıştırmıyorsunuz, milleti kandırmak için mi yola çıktınız?" dedi. Kabaktepe'nin konuşmasının sonunda yanına İBB Halk Ekmek A.Ş yetkilileri gelirken, ortamda gergin anlar yaşandı.

Haber 21-10-2022 13:28

Ekrem İmamoğlu'ndan halk ekmek talimatı! 'Yıl sonuna kadar...'

Son olarak elektrik ve doğal gaz da yaşanan zam sonrası birçok ürüne zam gelirken İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yıl sonuna kadar ekmeğe zam yapılmaması konusunda talimat verdiğini açıkladı.

Finans 15-09-2022 08:29

Gaziantep'te halk ekmek üretimi ve satışı başladı

"Günlük 50 bin Ekmek Üretimi İş Birliği Protokolü" kapsamında meslek lisesi öğrencilerinin üreteceği ekmekler belediye tarafından kurulan, mahalledeki kadınların işleteceği 110 halk ekmek satış noktasında uygun fiyatla tüketiciye ulaştırılacak

Yurthaber 13-09-2022 15:29

Üç büyükşehirde halk ekmeğe zam! Artışın gerekçesi ise…

Ekmek fiyatları fırınlarda 4 liraya yükselirken daha ucuza satılan halk ekmek fiyatları için flaş bir gelişme yaşandı. İstanbul, Ankara ve İzmir’de halk ekmeğe eş zamanlı olarak zam yapıldığı belirtildi. Zamda maliyet artışları gerekçe gösterilerek, “Maliyetlerin sürekli artmasına rağmen uzun süre Halk Ekmek'te fiyat artışı yapılmadığı ve un stoku bitene dek zararına satışlar sürdürüldü” denildi.

Finans 06-08-2022 08:55

Ankara'da Halk Ekmek fiyatına zam yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek'in ürettiği 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatının 8 Ağustos Pazartesi'nden itibaren 3 lira olarak belirlendiğini açıkladı

Yurthaber 05-08-2022 14:30

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na seslenerek çağrısını açıkladı: 'Genel başkanımdan tekrar istiyorum'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası'nın açılışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen İmamoğlu, "Genel başkanımdan tekrar istiyorum" diyerek çağrısını dile getirdi.

Haber 23-07-2022 12:49

Gaziantep'te meslek lisesi öğrencilerinin üreteceği ekmeği kadınlar satacak

"Günlük 50 bin Ekmek Üretimi İş Birliği Protokolü" kapsamında meslek lisesi öğrencilerinin üreteceği ekmekler belediye tarafından kurulan, mahalledeki kadınların işleteceği 110 halk ekmek satış noktasında uygun fiyatla tüketiciye ulaştırılacak - Satış noktalarında 56 çeşit ekmeğin yanı sıra çölyak hastaları için de özel ekmekler bulunacak

Yurthaber 30-06-2022 11:29

İstanbul’da ekmek fiyatı 5 TL mi oldu? İstanbul’da halk ekmeğe zam yapılacak mı, ekmek ne kadar olacak?

İstanbul’da ekmek fiyatı 5 TL mi oldu? Megakent İstanbul'da bazı yerlerde ekmeğe zam geldiğinin açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin unlu mamuller üreten şirketi Halk Ekmek'te fiyatların değişip değişmeyeceği merak konusu oldu. Peki İstanbul’da halk ekmeğe zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar..

Haber 21-06-2022 13:19

Pide fiyatları ne kadar, kaç TL? İstanbul ve Ankara Ramazan pidesi fiyatları 2022!

Pide fiyatları ne kadar, kaç TL? sorusunun yanıtı Ramazan ayı dolayısıyla merak konusu oldu. Söz konusu fiyatlar şehirlere göre farklılık gösteriyor. Bu kapsamda Pide fiyatları ne kadar, kaç TL? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapıyor. İstanbul ve Ankara Ramazan pidesi fiyatları ve detaylar haberimizde...

Haber 02-04-2022 10:42

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün ‘halk ekmek’ paylaşımı olay oldu

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün halk ekmek büfelerinin önünde yaşanan kuyruklara atıfta bulunarak yaptığı açıklama dikkat çekti. Döğücü, ilçesindeki tiyatro kuyruğu ile halk ekmek büfeleri önünde yaşanan kuyruğu karşılaştıran yorumunda ‘Bu gördüğünüz Halk Ekmek kuyruğu değil; Sancaktepe'de tiyatro kuyruğu’ ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-2022 09:29

Ramazan pidesi kaç TL? Halk Ekmek'te Ramazan pidesi ne kadar oldu 2022?

Ramazan pidesi kaç TL? sorusunun yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı açıklama üzerine sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası merak konusu oldu. Bu kapsamda Ramazan pidesi kaç TL? Halk Ekmek'te Ramazan pidesi ne kadar oldu? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen internet kullanıcıları yaptıkları araştırmalara hız verdi. İşte ayrıntılar...

Haber 16-03-2022 14:08

Ankara'da Halk Ekmek'e zam mı geldi 2022? Ankara'da Halk ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmek kaç TL?

Ankara'da Halk Ekmek'e zam mı geldi? sorusunun yanıtı Ankara'da yaşayan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 'Halk Ekmek' açıklaması geldi. Yapılan duyuru sonrası Ankara'da Halk Ekmek'e zam mı geldi 2022? Ankara'da Halk ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmek kaç TL? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen Ankaralılar konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. İşte Ankara'da Halk Ekmek zammı ile ilgili detaylar...

Haber 01-03-2022 09:38

Halk ekmeğe indirim mi yapıldı? Halk ekmek ne kadara düştü? Halk ekmek ne kadar oldu?

Halk ekmek fiyatı uygun olduğu için daha çok tercih ediliyor. Milyonlarca kişinin evine giren halk ekmeğin fiyatı değişti. KDV'nin 7 puan düşürülmesinden sonra gıda üreticilerinin fiyatlardaki indirimleri nasıl yapacağı merak konusu oldu. Özellikle de en önemli gıda ürünü olan ekmek için. KDV'nin düşürülmesi halk ekmeğin fiyatını nasıl etkileyecek haberimizde yer verdik.

Haber 14-02-2022 15:57

İstanbul'da halk ekmeğe zam geliyor! 'Zam doğru ancak...'

İstanbul'da 250 gram olarak 1,25 TL'ye satılan halk ekmeği 11 Şubat'tan itibaren yüzde 100 zamlanarak 2,50 TL'den satılacağı iddia edildi. Bu iddianın üzerine Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, maliyet artışları nedeniyle zam yapılacağını doğruladı ancak zam oranının ekmekte yüzde 100 olmayacağını söyledi...

Finans 09-02-2022 14:05

İstanbul'da Halk Ekmek büfesine taşlı saldırı! Fırıncılar aç mı kalacak? diye bağırmış

Son dakika haberine göre İstanbul Zeytinburnu'ndaki Halk Ekmek büfesine saldırı düzenlendi. C.S. isimli kişi attığı taşlarla Halk Ekmek büfesinin camını kurdu. Gözaltına alınan saldırganın "Fırıncılar aç mı kalacak? Onlar evlerine ekmek götürmeyecek mi?" diye bağırdığı iddia edildi.

Haber 22-01-2022 15:46

Ekrem İmamoğlu'ndan Halk Ekmek açıklaması! 127 liraydı 325 lira oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Halk Ekmek'le ilgili açıklamada bulundu. İmamoğlu, açıklamasında, "Halk Ekmek, 2022 yılı için un ihalesine çıktı. 2021’de 1 çuval un 127 TL iken, bu yıl çuval başı en düşük teklif 325 TL oldu." ifadelerini kullandı.

Haber 12-12-2021 22:09

Halk Ekmek'e zam gelecek mi? İmamoğlu'ndan 'zam' açıklaması!

Ekrem İmamoğlu, halk Ekmek fiyatlarına ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. İmamoğlu açıklamasında, "Bir şekliyle maliyetlerimizi kurtarmasa da süreci yürütebilecek durumdayız. Ancak tabii ki önümüzdeki yıl nasıl bir maliyetle karşı karşıya kalacağız ki sübvanse etmeyi elbette düşünürüz ve yaparız bunu çekinmeyiz ama ne kadarını yapabiliriz, nasıl bir fiyat çıkabilir, inanın bunu tahmin etmek güç" dedi.

Finans 03-12-2021 14:07

Son dakika: İstanbul'da Halk Ekmek ürünlerine yüzde 47 zam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul Halk Ekmek A.Ş (İHE), 250 gramlık normal ekmek dışındaki ambalajlı ürünlere yüzde 47’ye varan oranlarda zam yaptı. İHE, ekmek ve unlu mamullere son olarak temmuzda zam yapmıştı.

Finans 16-11-2021 17:47

'Halk Ekmek'e zam yapılacak mı? İBB'den açıklama

İstanbul'da İTO'ya bağlı tüm fırınlarda bugünden itibaren 230 gramlık ekmek 2,5 liradan satılacağının duyurulmasının ardından 'Halk Ekmek'e zam gelip gelmeyeceği de merak ediliyordu. Son olarak konuyla ilgili İBB Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama tarafından bir açıklama yapıldı ve Halk Ekmek fiyatının değişmeyeceği belirtildi.

Finans 12-11-2021 21:25

İBB’den Halk Ekmek fiyatlarına ilişkin yeni açıklama! Murat Ongun duyurdu

İBB Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada Halk Ekmek büfelerinde fiyatların 1 lira 25 kuruştan satılmaya devam edeceğini bildirdi.

Finans 02-11-2021 11:25

AK Partili Göksu'dan ihale iddiası: 2 milyar lira sadece bir kişiye gitmiş

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, belediye yönetiminin Hadımköy'de yapımı süren Halk Ekmek fabrikasını belediye encümeni vasıtasıyla aylık 50 bin lira bedelle kiralamaya çalıştığını belirterek tepki gösterdi. Göksu, "CHP kazandıktan sonra bir tane şirket gelmiş 1 buçuk yıl içerisinde yaklaşık 2 milyar liralık ihale almış. İstanbullunun 2 milyar lirası sadece bir kişiye gitmiş." ifadelerini kullandı.

Haber 11-10-2021 17:20

Halk ekmek büfesini yakmıştı! Cezası belli oldu

Bakırköy'de İBB'ye ait Halk Ekmek büfesinde yangın çıkartarak büfenin kullanılamaz hale gelmesine sebep olan tutuklu sanık Ali Yıldız, 3 farklı suçtan toplamda 7 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 15-09-2021 17:32

İstanbul'da Halk Ekmek'e yüzde 25 zam

İstanbul'da Halk Ekmek'e zam geldi. Normal ekmek yarından itibaren 1 TL değil 1.25 TL'ye satılacak.

Finans 16-07-2021 15:17

Bayramın vazgeçilmez lezzeti baklavada sipariş patlaması yaşandı

Bayramların olmazsa olmaz lezzeti baklavada Ramazan bayramı öncesi sipariş patlaması yaşanıyor. Günlük baklava üretimi 200 kilogramdan 400 kilograma çıkartıldı.

Finans 11-05-2021 10:52

Bakırköy'de halk ekmek büfesini yakan şüpheli gözaltına alındı

Bakırköy'de halk ekmek büfesini yakan şüpheli polis operasyonuyla Bağcılar'da yakalandı. Şüphelinin ilk ifadesinde, halk ekmek büfesine hırsızlık amacıyla girdiğini, kasada bulunan 50 Türk Lirası'nı aldıktan sonra delil bırakmamak için büfeyi yaktığını söylediği belirtildi.

Haber 08-05-2021 02:20

İBB: Büfe kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı

Bakırköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait halk ekmek büfesinin kimliği belirsiz kişilerce yakıldığı açıklandı.

Haber 07-05-2021 16:05

İBB'ye ait halk ekmek büfesi alev alev yandı

İstanbul Bakırköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait bir halk ekmek büfesi alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, olay çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Haber 07-05-2021 07:10

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Halk Ekmek Büfelerine ilişkin açıklama

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), komisyon kararına aykırı şekilde ilçelere Halk Ekmek Büfeleri yerleştirmeye çalıştığını belirtti.

Haber 26-04-2021 21:34

Ankara'da Halk Ekmek'te ekmek 1 lira mı oldu? Açıklama geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş son dakika sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ramazan ayında Ankara'da ekmeğin Halk Ekmek bayilerinde 1 TL olacağını duyurdu.

Finans 08-04-2021 10:42

İstanbul Halk Ekmek Ramazan pidesi 2021 fiyatları belli oldu

İBB Başkanı İmamoğlu yaptığı açıklamada, Halk Ekmek büfelerinde 365 gramlık Ramazan pidesinin 1,5 liraya satılacağını duyurdu.

Finans 06-04-2021 16:16