Haluk Bayraktar Haberleri

İBB'den 'Haluk Bayraktar' açıklaması Hukuki süreç başlatılacaktır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Haluk Bayraktar'la ilgili açıklama geldi. Açıklamada "Hem kişisel hem de kurumsal hukuki süreç başlatılacaktır" denildi.

Haber 10-04-2024 16:44

Fotoğraflar var demişti... Haluk Bayraktar'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt: Babamız size dava açmıştı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt verdi. CHP liderinin tutarsız olduğunu savunan Bayraktar, "Babamız Özdemir Bey size dava açmış ve mahkeme sizi tazminata mahkum etmişti. Bu tutarsız halinizi milletimizin takdirine sunuyoruz." dedi. Bayraktar açıklamasının devamında rekabetten kaçmadıklarının altını çizerek "Bizim derdimiz siyaset değil. Milletimizin hukukunu çiğnetmemenin derdindeyiz" diye konuştu.

Haber 30-04-2023 08:00

Haluk Bayraktar'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt: Hedef gösterildim, siyaset yapmıyorum

Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki sözlerine yanıt vererek, "Ne zaman ki Türkiye, terörle mücadelede başarıya ulaştı, ilk tepki CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'dan geldi. Tanrıkulu böyle derken, bu konu Sayın Kılıçdaroğlu'na soruluyor. Herhangi bir cevap vermiyor. Şu an Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır'dan liste başı milletvekili adayı. Hedef gösterilirken, JİTEM denirken siyaset yapılmıyor, ben konuşurken mi siyaset yapıyorum?" dedi.

Haber 28-04-2023 22:08

Kılıçdaroğlu'ndan Haluk Bayraktar'a yanıt: 'Siz ailece bizim için çok değerlisiniz'

Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar'ın sözlerine Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bu kadar siyasallaşmayın Sevgili Haluk Bey. Siz ailece bizim için çok değerlisiniz. Bir partinin seçim propagandası olmak size yakışmaz" ifadelerini kullandı.

Haber 28-04-2023 09:49

Haluk Bayraktar

Haluk Bayraktar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Haluk Bayraktar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TEKNOFEST'te Bayraktar Kemankeş sürprizi! Haluk Bayraktar paylaştı: 'İlk kez...'

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından Bayraktar Kemankeş mini akıllı seyir füzesiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Haluk Bayraktar, yaptığı paylaşımda, Bayraktar Kemankeş mini akıllı seyir füzesinin ilk kez TEKNOFEST 2023'te sergilendiğini açıkladı.

Haber 27-04-2023 13:32

Haluk Bayraktar'a bir ödül daha! O ülkenin en üst seviye ulusal nişanı verildi

Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Burkina Faso'nun barış, güvenlik ve terörle mücadele faaliyetlerine yönelik üstün ve istisnai katkılarından dolayı Burkina Faso Cumhurbaşkanı İbrahim Traore'nin talimatıyla ülkenin en üst seviye ulusal nişanı olan Ordre de L'etalon Officier madalyasına layık görüldü. Bayraktar daha önce Ukrayna ve Azerbaycan'dan da devlet nişanıyla ödüllendirilmişti.

Haber 25-04-2023 20:47

Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Firmamızı kimseye satmayız

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Baykar şirketiyle ilgili sözleri çok konuşulmuştu. Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlatarak, "Bu ülkeyi bırakıp gider miyiz? Firmamızı kimseye satmayız. Eleştirecek pek çok şey var. Türkiye İHA'yı İsrail'den alıyordu bunu neden eleştirmiyordu?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-04-2023 22:26

Ali Babacan’dan BAYKAR ile ilgili yeni açıklama: ‘Sözlerim çarpıtıldı!’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın SİHA ve İHA’ların üreticisi BAYKAR ile ilgili yaptığı açıklamalar özellikle hükümet kanadından çok sert tepki ile karşılanmıştı. Babacan ‘dokunacağız tabi ki’ diyerek yaptığı açıklamaya düzeltme getirerek sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Babacan ‘Günlerdir sözlerim maksatlı şekilde çarpıtılıyor’ dedi.

Haber 18-01-2023 12:22

Bayraktar TB2'nin ilk test uçuşunda tutuklanması istenmiş! Haluk Bayraktar ilk kez anlattı: Bana şerefsiz diye bağırdı, aynen cevabını verince ortalık karıştı

İHA ve SİHA'larıyla tüm dünyada ses getiren Baykar firması son günlerde siyasetin gündemindeki tartışmalara da konu olurken firmanın Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Bayraktar TB2'nin ilk test uçuşu sırasında tutuklanmak istediğini açıkladı. "Asker kılıklı kişi bana 'Şerefsiz' diye bağırdı, ben de aynen cevabını verdim. Ortalık karıştı, savcılığı aradılar beni tutuklatmak için" sözleriyle olayın detaylarını paylaşan Bayraktar, "Bu kişi olaydan 3 ay sonra rakip firmaya girdi" dedi.

Haber 17-01-2023 11:53

Son dakika | Haluk Bayraktar'dan 'Kızılelma' sözleri! Hiçbir devlet desteği yok diyerek açıkladı: Türkiye'yi süper güç teknolojisine çıkartacak

Son dakika haberi: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın savunma sanayii şirketi Baykar hakkındaki açıklamaları gündemdeki yerini korurken Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, 'devlet desteği' iddialarına yanıt verdi. Şirketin üretimi bir İHA olan Kızıelma hakkında açıklamada bulunan Bayraktar, "Üretiminde hiçbir devlet desteği yok. Yüzde 100 Baykar'ın kendi imkanlarıyla geliştirildi. Devletle, herhangi bir otorite ile anlaşmadan kendi imkanlarımızla adım attık" dedi.

Haber 16-01-2023 20:50

Haluk Bayraktar açıkladı: 1 milyar doların üzerinde anlaşmaya imza atıldı

SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nın son gününde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "1 milyar dolar üzerinde anlaşmaya imza atıldı. Bu anlaşmaların yüzde 60'ından fazlası da ihracat eksenli anlaşmalar, dolayısıyla ekonomik anlamda SAHA EXPO bir momentum etkisi göstermiş oldu" dedi.

Haber 28-10-2022 18:31

Rusya’dan şok eden ‘Bayraktar’ casusluğu! Haluk Bayraktar’a büyük tuzak son anda engellendi

Ukrayna’nın Rusya ile savaşında savunma güçlerine önemli desteği olan Bayraktar SİHA’ların başarısı Rus istihbaratının hedefinde olmaya devam ediyor. İddiaya göre Rus istihbaratının Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar’a kurduğu oyunu Ukrayna istihbaratı son anda engelledi. İşte Haluk Bayraktar’la ilgili son dakika haberinin detayları…

Haber 10-10-2022 18:39

CHP'li Kılıç'ın BAYKAR sözleri sonrası Selçuk Bayraktar'dan çok sert tepki

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve şirketin CEO'su Haluk Bayraktar, CHP'li Sevda Erdan Kılıç'a çok sert tepki gösterdi. Bugün bazı sitelerde yer alan haberlerde Kılıç, ASELSAN'daki işten çıkarmalara ilişkin, "Baykar'ın önü mü açılmak isteniyor?" ifadelerini kullandı. CHP'li ismin sözlerine Twitter'dan yanıt veren Selçuk Bayraktar, "Tüm dünya överken içeride birileri iftira peşinde" dedi.

Haber 15-09-2022 11:48

Dünya basını Zelenski'nin Haluk Bayraktar'a taktığı devlet nişanını konuşuyor! Bayraktar da Zelenski'ye ‘vışıvanka’ gömleğinden hediye etti

24 Şubat'ta Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgal girişiminin ardından Baykar yapımı Bayraktar SİHA'ları Ukrayna savunmasında önemli rol oynadı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, sürekli övgüyle bahsettiği SİHA'ların üreticisi Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'a 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı taltif etti. Bayraktar da Zelenski'ye üstünde Bayraktar’ın işlendiği Ukrayna’nın geleneksel işlemeli ‘vışıvanka’ gömleğinden hediye etti. Bayraktar'a takılan devlet nişanı dünya medyasında gündem oldu.

Haber 10-09-2022 16:22