Hamza Yazıcı Haberleri

Eski aşkına gelen mesajları ifşa etmişti... 'Camdaki Kız'ın Tako'su yeni sevgilisiyle görüntülendi! Utanıyorum

Camdaki Kız dizisinde "Tako" karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı, bir dönem sevgilisi olan Şenay Forbes atılan çok sayıda çirkin mesajı ifşa etmesiyle dikkat çekmişti. Hamza Yazıcı önceki akşam yeni sevgilisi Hicret ile görüntülendi.

Magazin 29-11-2023 10:39

Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes'in acı biberden yandığı anları paylaştı

Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncusu, Camdaki Kız dizisinin Tako’su Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Yazıcı, sevgilisinin acı biber yerken yaşadığı zor anları Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 02-11-2021 09:45

Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı'nın sevgilisi Şenay Forbes'in yaza veda pozları

Camdaki Kız dizisinde 'Tako' karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı ile yaşadığı aşkla adını duyuran Şenay Forbes yaza bikinili pozlarla veda etti. Forbes'in paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 26-09-2021 13:52

Şenay Forbes'tan seksi mayolu paylaşım! Sevgilisi Hamza Yazıcı'dan yorum gecikmedi

Camdaki Kız dizisinde 'Tako' karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı ile yaşadığı aşkla adını duyuran Şenay Forbes, tatil paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 11-08-2021 10:32

Hamza Yazıcı

Hamza Yazıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hamza Yazıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hamza Yazıcı'nın sevgilisi Şenay Forbes bakın kim çıktı! Meğer...

Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncusu, Camdaki Kız dizisinin Tako’su Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Yazıcı ve Forbes geçtiğimiz haftalarda beraber çıktıkları tatildeki fotoğraf kareleriyle dikkat çekti. Oldukça mutlu bir birliktelik yaşayan çift, sosyal medya paylaşımları ile beğeni topluyor. Şenay Forbes ile ilgili olarak ise şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı.

Magazin 05-08-2021 10:18

Hamza Yazıcı'nın sevgilisi Şenay Forbes beyaz bikinili pozuyla gündem oldu

Camdaki Kız dizisinde Tako karakterini canlandıran Hamza Yazıcı ile aşk yaşayan Şenay Forbes son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 30-07-2021 10:06

Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes'a atılan çirkin mesajları ifşa etti

Camdaki Kız dizisinde "Tako" karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile tatilde görüntülenmesinin ardından gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinden sonra Yazıcı'nın sevgilisi Forbes'e çok sayıda çirkin mesaj atıldı. Yazıcı ise söz konusu mesajları Instagram hesabından ifşa etti.

Magazin 10-07-2021 07:09

Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes'la tatilde!

'Camdaki Kız'ın Tako’su Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile çıktıkları tatilden paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Magazin 09-07-2021 09:17