Hapşırma Haberleri

Çok hapşırmak neyin belirtisi? Hapşırmaya ne iyi gelir, nasıl geçer?

Hapşırma vücudun doğal bir tepkisi olup, genellikle birçok kültürde ilginç ve çeşitli inançlara sahiptir. Hapşırmanın ardındaki bilim ve kültürel bağlamlar, insanları yıllardır meraklandırmış ve çeşitli efsanelere konu olmuştur. Hapşırma tıbbi bir olgu olmasının yanı sıra birçok kültürde farklı anlamlara da bürünmüştür. Bazı toplumlarda, hapşırmanın ardından "çok yaşa" demek, kişinin ruhunu korumak ve kötü enerjilerden arındırmak amacını taşır.

Haber 28-11-2023 15:46

Hapşırmasıyla iğneyi yutması bir oldu! Yaşadığı şokla acı içinde kaldı

Yutulan yabancı maddeler yemek borusuna ve organlara oldukça zarar verebiliyor. Yabancı maddelere erken müdahale etmek organların en az seviyede hasar almasını sağlıyor. Başörtüsünü bağlarken toplu iğneyi yutan 45 yaşındaki Semiha Keçeci iğnenin bir anda saplandığını belirterek panik anlarını anlattı.

Haber 01-02-2023 10:56

Hapşırma şikayeti olan iki hastanın burunlarından sinek larvası çıktı

Konya'da bir özel hastanede görev yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Kayhan Öztürk: - "Alerjik tedaviye cevap vermeyen, ani başlayan alerji şikayetlerinde burun içerisindeki larvalar araştırılmalı, cerrahi olarak yaşadıkları alandan çıkarılmalıdır" - "İşlem sonrası ertesi gün hastalarımızın hiçbir şikayeti kalmadı"

Yurthaber 14-09-2022 11:53

Hapşırma

Hapşırma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hapşırma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.