Hard Disk Haberleri

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-2024 13:25

Baykar fabrikasında 'casusluk' şüphesi! Hard disk çalan stajyer tutuklandı

Türkiye'nin savunma sanayinde tüm dünyada adından söz ettirmesine nede olan Baykar fabrikasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Fabrikadan 4 hard disk çaldığı belirlenen stajyer Ahmet Anıl Ç. tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 22-11-2023 15:01

Sabit diskten fotoğrafı çıktı! Yüz tanıma sistemi sayesinde kıskıvrak yakalandı

Çorum'da düzenlenen terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, ele geçirilen sabit diskten fotoğrafı çıkan DEAŞ şüphelisi polisin takibi sonucu Afyonkarahisar'da yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Haber 29-05-2022 16:56

İçinde 357 milyon dolarlık bitcoin var: Yanlışlıkla çöpe attı! On yıldır arıyor

35 yaşındaki mühendis James Howells, dünyanın en pahalı hatasına imza atan kişi olabilir. Çünkü Howells, temizlik yaparken içinde 7.500 Bitcoin (yaklaşık 357 milyon dolar) bulunan sabit diski yanlışlıkla çöpe attı. İşte on yıldır kendisini milyoner yapacak sabit diski arayan Howells'ın hikayesi...

Haber 17-12-2021 16:34

Hard Disk

Hard Disk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hard Disk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Verileri güvenle koruyan taşınabilir, en iyi harici harddisk modelleri

Depolama kapasitesi aniden dolan bilgisayarlar can sıkıcı olabiliyor. Harici harddisk modelleri kullanıcılara ekstra depolama alanı sunduğu gibi verilerini yanlarında taşıma imkanı da veriyor. Hem veri güvenliği hem de kullanım pratikliği sunan harici harddisk modelleri pek çok kullanıcının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Gelin, en iyi harici harddisk modellerini beraber inceleyelim.

Haber 03-11-2021 12:12

Güvenli, sağlam ve hızlı bir depolama için en iyi harddisk modelleri

Kapasiteleri SSD modellerine göre çok daha fazla olmasına rağmen daha uygun fiyatlarda satışa sunulan harddisk modelleri depolama alanında kurtarıcı parçalar olarak ön plana çıkıyor. Bilgisayar, telefon gibi teknolojik aletlerimizin depolama alanı dışında harici bir şekilde verilerimizi saklamamıza olanak sağlayan harici harddiskler ihtiyaca göre çok verimli olabiliyor. Siz de internet üzerinden kişisel beklentilerinize en uygun harddisk markalarını inceleyebilirsiniz.

Haber 22-10-2021 16:56

Bilgisayara virüs girdiği nasıl anlaşılır? Virüs bilgisayara ne yapar?

Bilgisayar virüsü bilgisayarın çalışmasını kesintiye uğratan yazılım programlarıdır. Bir bilgisayardan diğerine yayılan bilgisayar virüsü, bilgisayardaki verilerin bozulmasına, silinmesine neden olabilir. E posta programlarını kullanarak farklı bilgisayarlara da bulaşabilen bilgisayar virüsü, sabit diskteki ögelerin silinmesine neden olabilir. Peki bilgisayara virüs girdiği nasıl anlaşılır? Bilgisayar virüsü nasıl temizlenir? Bilişim Danışmanı Atıf Ünaldı anlattı.

Haber 30-06-2021 09:17

Pandemide ilgi arttı! Satış rekorları kırdı

Pandemi sürecinde, kullanımı daha da yaygınlaşan teknoloji ürünleri satış rekorları kırdı. Bir online alışveriş platformunun raporuna göre 2021 yılında geride bıraktığımız beş ay içerisinde teknoloji alanında en çok; tablet, akıllı bileklik ve hard disk satıldı.

Haber 16-06-2021 12:09