Haşim Teoman Sancar Haberleri

Teoman Sancar'a şantaj davasında karar verildi

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'a yönelik şantaj yaptıkları gerekçesiyle 1'i firari 4'ü tutuklu 5 sanığın 9'ar yıl hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. 1'i polis memuru 4 kişiye 'şantaj' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından ayrı ayrı 5 yıl 5 ay hapis cezası verildi. Sanıkların cezaevinde yattıkları süre de göz önüne alınarak tahliyelerine karar verildi.

Haber 16-06-2021 20:26

Son Dakika: Teoman Sancar'a şantajda yeni gelişme! Aralarında polis de var

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'a yönelik şantaj soruşturmasında gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i adliyeye sevk edildi. 1'i polis 3 şüpheli tutuklanırken, 2'si serbest bırakıldı. 1 şüpheli ise polisteki ifadesinin ardından salıverildi.

Haber 05-03-2021 15:33

Kılıçdaroğlu: Sanki ben devleti yönetiyorum, beyefendi muhalefet, beni eleştiriyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Siz 19 yıl memleketi yöneteceksiniz 10 milyonu aşkın işsiz çıkacak, sorumlu kim 'CHP zihniyeti'. Allah aşkına ne yaptık biz? Sanki ben devleti yönetiyorum, beyefendi muhalefet, beni eleştiriyor. Beni eleştirmene gerek yok" ifadelerini kullandı.

Haber 05-03-2021 00:06

CHP'den istifa eden Teoman Sancar'dan kaset ve şantaj iddialarıyla ilgili açıklama

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar, hakkındaki 'şantaj ve kaset' iddialarıyla ilgili konuştu. Ne taciz, ne tecavüz ne de eşcinsellikle ilgili en ufak bir ilgisinin bulunmadığının altını çizen Teoman, çetenin kendisinden şantaj yoluyla 1 milyon dolar para istediğini belirtti. Teoman, ayrıca Genel Merkez'in talebi doğrultusunda CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

Haber 03-03-2021 10:31

CHP'den istifa etmişti! Teoman Sancar ile ilgili 'kaset' iddiasında yeni gelişme

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasıyla sonuçlanan 'kaset' iddiasıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 02-03-2021 12:36

CHP'li Öztrak'tan 'Teoman Sancar' açıklaması: İstifa mektubunda ne varsa onu biliyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın partiden istifa etmesiyle ilgili, "İstifa tek taraflı bir müessese. İstifasının nedenleri konusunda, istifa mektubunda ne varsa onu biliyoruz" dedi.

Haber 01-03-2021 17:29

Bedelli askerlik düzenlemesinin de bulunduğu torba teklif komisyonda

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Madem bedelli askerlik yapılacaksa bu kadar kafa karışıklığına gerek yok. Bedelse, 'bedel verilip yapılsın' diyoruz" - HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan: - "Bir gecede 15 bin lira harcayan da var 15 bin lira borçlanıp yıllardır ödeyemeyen de var. Bunları 15 bin lirada nasıl eşitleyeceğiz? Gelir ve servet unsurlarının gözetilerek belirlenmesi gerekir"

Haber 23-07-2018 16:35