Hayati Arkaz Haberleri

MHP'li vekilden koronavirüs için 'güneşe çıkın' tavsiyesi

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, koronavirüsünün en büyük düşmanının güneş olduğunu belirterek, "Sıcakla beraber virüs gider. Tamamen değil ama risk yüzde 60-90 azalacaktır." dedi.

Haber 26-02-2020 14:59

MHP'li isimden Tunç Soyer'e 'Sivas' tepkisi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Sivas söylemlerine sert tepki gösterdi. Arkaz, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara dışında en çok kaldığı şehir olan memleketim Sivas’ı küçümsemek kimsenin haddi değildir” dedi.

Trend 30-07-2019 15:22

Cumhur İttifakı'na saygılıyız

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz: - "Yerel seçimlerde Ankara, İzmir, İstanbul dışında bütün il ve ilçelerde adaylarımızı göstereceğiz. Cumhur İttifakı'na saygılıyız ve devamından yanayız"

Haber 05-12-2018 13:57

MHP ve İYİ Parti iddiası olay yaratacak!

İYİ Parti’den İstanbul milletvekili seçilen Hayati Arkaz’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin daveti üzerine MHP’ye geçmesinin ardından her iki partide de geçişlerin devam edeceği iddia edildi. Konuya ilişkin MHP'li isimler, 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’den seçilen 43 milletvekilinin 30’unun ülkücü kökenli olduğuna vurgu yaptı.

Haber 17-08-2018 07:24

Hayati Arkaz

Hayati Arkaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hayati Arkaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul Milletvekili Arkaz'ın MHP'ye katılması

MHP'nin TBMM'deki sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Haber 16-08-2018 10:34

MHP'ye dönen Hayati Arkaz'dan ilk açıklama

TBMM'nin açıldığı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü için partide krize neden olan ve yaşananlar sonrası MHP'ye dönen Hayati Arkaz'dan ilk açıklama geldi

Haber 15-08-2018 10:40

İYİ Parti'den istifa eden Hayati Arkaz MHP'ye geçti!

TBMM'nin açıldığı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü için partide krize neden olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP'ye geçti. Arkaz’ın istifa etmesi ve MHP'ye geçmesiyle İYİ Parti’nin milletvekili sayısı 41’e düştü.

Haber 14-08-2018 13:42

Milletvekili Hayati Arkaz resmen MHP'ye geçti! Devlet Bahçeli imzaladı

TBMM'de 7 Temmuz günü yapılan yemin töreninde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpen İYİ Parti milletvekili Hayati Arkaz, MHP'ye geçti. Arkez, "Sayın Bahçeli'nin emri olur, bizim için de şeref olur. Sayın Bahçeli, abim, dostum ve liderimdir, benim doğduğum yer ve ocağım MHP'dir" dedi. Böylelikle MHP'nin TBMM'deki üye sayısı da 50'ye yükseldi.

Haber 14-08-2018 12:38

Ali Türkşen'den Hayati Arkaz'a tepki: Kabullenemiyorum!

İYİ Partili Ali Türkşen, Bahçeli’nin elini öpen İYİ Parti milletvekilinin MHP’ye geçişiyle ilgili şaşkınlığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ortaya koydu.

Haber 14-08-2018 10:01

MHP'li Semih Yalçın'dan İYİ Partili Koray Aydın'a: Sümbül Ağa'sı, akışkan, cıvık...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, meclisteki yemin töreni sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ın transferi nedeniyle MHP'yi eleştiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'la ilgili çok sert sözler sarf etti.

Haber 14-08-2018 09:12

İYİ Partili Koray Aydın'dan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert sözler: Milletvekili transfer borsasını açtı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Bahçeli'nin daveti üzerine İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye geçen Hayati Arkaz hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Koray, açıklamasında Bahçeli'ye yönelik 'Milletvekili transfer borsasını açtı" diyerek, "Kapalı kapılar ardında kurulan kirli tezgâhlar bizi yolumuzdan asla döndüremeyecektir." ifadelerini kullandı. Hayati Arkaz, Devlet Bahçeli'nin elini öpmesi dolayısıyla İYİ Parti çevrelerinde eleştirilmişti.

Haber 13-08-2018 18:19

Bahçeli'den İYİ Parti'li Hayati Arkaz'a davet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ı partisine davet etti

Haber 13-08-2018 14:37

Devlet Bahçeli'nin davetinin ardından İYİ Partili isim istifa etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz partisinden istifa etti. MHP lideri Bahçeli, Arkaz'ı partisine davet etmişti.

Haber 13-08-2018 14:18

İYİ Parti’de Genel İdare Kurulu’na 40 yeni isim katıldı! Sürpriz değişim

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda 80 kişilik Genel İdare Kurulu'na (GİK) 40 yeni isim girdi. TBMM’deki milletvekili yemin töreni sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmesiyle gündeme gelen İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz ile Aşık Veysel’in torunu Çiğdem Özer, İlahiyatçı Ayşe Sucu, eski milletvekilleri Celal Dağgez ve Ersönmez Yarbay liste dışı kaldı.

Haber 12-08-2018 19:58

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Arkaz:

"Ülkemizin o kadar sorunu varken bazı arkadaşlar, Bahçeli'nin elini öpmemi magazin haline getirdiler, çok çok üzerinde durdular. Çok çok üzerinde durulacak bir hareket değil"

Haber 20-07-2018 15:13

Devlet Bahçeli'nin elini öpen İYİ Partili Hayati Arkaz kendini böyle savundu

TBMM Genel Kurulundaki ant içme töreninde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz gazetecilerin soruları üzerine, geçmişte uzun süre MHP'de siyaset yaptığını, Bahçeli ile dostluğunun ve ağabey-kardeş ilişkisinin bulunduğunu söyledi.

Haber 08-07-2018 17:24

İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Meral Akşener başkanlığındaki grup toplantısında, grup başkanlığına Abdul Ahat Andican, grup başkanvekilliklerine de Lütfü Türkkan ile Yavuz Ağıralioğlu seçildi

Haber 08-07-2018 16:35

TBMM yemin töreni bitmeden İYİ Parti karıştı! Murat Ağırel'den Hayati Arkaz ve Yasin Öztürk'e çok sert sözler!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpmesi, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün de ülkücü işareti yapması partiyi böldü. İYİ Partili Murat Ağırel, sosyal medya paylaşımıyla iki isme de tepki gösterdi. Ağırel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Kesinlikle kabul etmiyorum ve şiddetle protesto ediyorum. İYİ Parti MHP değildir” ifadelerini kullandı.

Haber 07-07-2018 22:23

İYİ Parti milletvekili Hayati Arkaz, Devlet Bahçeli’nin elini öptü

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öptü. Törende, MHP lideri Bahçeli ve İYİ Partili Koray Aydın'ın tokalaşmaları da dikkatleri çekmişti

Haber 07-07-2018 17:51

İstanbul İYİ Parti milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri İYİ Parti listesi

İYİ Parti, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede İstanbul İYİ Parti milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte İYİ Parti'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan İstanbul adayları. İstanbul İYİ Parti milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 21:58