Hayatta Her Şey Var Haberleri

Canlı yayında gelen soruya Yusuf Kavaklı çok sinirlendi! 'RTÜK amca lütfen duyma bunu! Gavur keser gibi keserim onu!' dedi... Nur Viral çok şaşırdı

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor. Canlı yayında izleyenlerden gelen soruları yanıtlayan Kavaklı bu defa gelen soruya çok sinirlendi.

Magazin 16-03-2024 08:26

Gördüğü rüyayı anlattı Nur Viral şoke oldu! 'Arkadaşım çırılçıplak yatak odamda...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Ünlü Rüya Yorumcusu Mehmet Emin Kırgil'in konuk olduğu bölümde canlı yayına gelen soru herkesi şaşırttı.

Magazin 27-02-2024 14:59

Cinsel ilişki itirafı şoke etti! Kocam bir kereliğine... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç'ın konuk olduğu bölümde gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral duyduklarına inanamadı.

Magazin 23-02-2024 16:14

Yusuf Kavaklı ile Nur Viral canlı yayında bir anda gerildi! Nur Viral duyduklarına dayanamadı! 'Burayı terk eder giderim'

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı işlediği konular ve sorularla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programın son bölümüne Yusuf Kavaklı ile Nur Viral'in gerildiği anlar damga vurdu. Ünlü sunucu duyduklarına dayanamayıp 'Burayı terk eder giderim' dedi.

Magazin 10-02-2024 14:57

Hayatta Her Şey Var

Hayatta Her Şey Var Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hayatta Her Şey Var Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Dini nikah' sorusu Yusuf Kavaklı'yı çileden çıkardı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Ahmaklığına doyma...'

Beyaz TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir soru canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Emekli Müftü Yusuf Kavaklı 'Dini nikah' sorusuna sert çıktı.

Magazin 02-02-2024 15:45

Nur Viral seyircinin 'koca'sına dair anlattıklarıyla çılgına döndü! Sen şerefsiz adam...

Beyaz TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir itiraf herkesi şoke etti. Evli ve beş çocuklu bir adamla birliktelik yaşadığı söyleyen bir seyirci 'Ben eşimi seviyorum' deyince Nur Viral çılgına döndü. Viral'ın canlı yayındaki o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-02-2024 12:18

Canlı yayında kocasını ifşa etti! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Küçük dilimizi yuttuk'

Beyaz TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir itiraf herkesi şaşkına çevirdi. 2 çocuk annesi olan kadının eşi hakkında anlattıkları ağızları açık bıraktı. Eşinin sürekli kendisini aldattığını söyleyen kadın yaşadıkları karşısında yardım istedi.

Magazin 12-01-2024 11:20

Yusuf Kavaklı'nın sözleri Nur Viral'i şoke etti! Hocam canlı yayındayız...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı yeni sezonda ekranlara döndü. Sunucu Nur Viral'e bazı günler eşlik eden Yusuf Kavaklı bir kadın seyirciden gelen soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Ardından ise Nur Viral Yusuf Kavaklı'nın sözleri karşısında şoke oldu.

Magazin 19-09-2023 12:06

Sarışın kadın takıntısına okunmuş baklava öneren Önder Özcan kimdir? Önder Özcan ne iş yapıyor?

Beyaz TV kanalında yayınlanan programda isim analizi yapan Önder Özcan, kendisine soru sormak üzere yayına bağlanan kadına, "Eşinizin sarışın kadın takıntısı varsa, ona her gün ihlas suresi okunmuş baklava yedirin" deyince bu ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Peki Önder Özcan kimdir, ne iş yapıyor?

Magazin 09-02-2022 15:54

Garip soru! Kocam rüyamda Rusça konuşuyordu, sevgilisi mi var?

Rüya Yorumcusu Kırgil’in konuk olduğu Hayatta Her Şey Var programına mesaj gönderen seyirci, “Rüyamda kocam Rusça konuşuyordu. Rus sevgilisi var mı” sorusunu sordu.

Magazin 26-10-2021 14:50

Canlı yayında ilginç soru: Kocam boşanan kadına 'sıkılırsan beni çağır' demiş, iyi niyetli mi?

Gündüz kuşağı programlarında yaşanan garipliklere bir yenisi daha eklendi. Son olarak Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programda bir kadın izleyici, kocasının yeni boşanıp yalnız yaşayan komşusuna 'sıkılırsan beni çağır' dediğini, iyi niyetli olup olmadığını sordu.

Magazin 20-10-2021 15:35