Hayrettin Karaman Haberleri

İlahiyatçı Hayrettin Karaman'dan gündem olan Survivor fetvası!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve Türkiye'nin en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan Survivor ile ilgili ilahiyatçı Hayrettin Karaman yaptığı yorumla gündeme geldi. Karaman "Survivor'a katılmak ve izlemek caiz değildir" dedi.

Magazin

Hayrettin Karaman'dan 'Barnabas İncili' sorusu: Karargah'taydı, şimdi nerededir?

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hayrettin Karaman, Hz. İsa'nın öğrencisi Barnabas tarafından yazıldığı iddia edilen Barnabas İncili hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Karaman, 'Dinler tarihi ve İslâm’ın sahihliği konularında çok önemli olan bu İncil şimdi nerededir, orijinali tercümesiyle beraber niçin yayınlanmaz?' diye sordu.

Haber

Feminizm için çok tartışılacak sözler: Bir Batı arızasıdır

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hayrettin Karaman, bugünkü 'Cinsel eşitlik konusu ve kantarın topuzu' başlıklı yazısında çok tartışılacak ifadeler kullandı. Karaman feminizm için, 'Bir Batı arızasıdır" dedi.

Haber

İlahiyatçı Hayrettin Karaman'dan şok çıkış: Abla ölmüşse baldız ile evlenmek caizdir

İlahiyatçı Hayrettin Karaman, bir soruya verdiği yanıtta karısı ölen ya da boşanmış olan bir erkeğin baldızı ile evlenebileceğini söyledi. Karaman, bir kişinin abladan vazgeçip kız kardeşine talip olabileceğinin de dinen uygun olduğunu savundu.

Haber

Hayrettin Karaman

Hayrettin Karaman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hayrettin Karaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü ilahiyatçının oğlu: Oral seks faydalı

Muhafazakar bir televizyon kanalında dört yıl cinsel konularla ilgili program yapan, Yeni Şafak yazarı Hayrettin Karaman'ın oğlu, üroloji uzmanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman, muhafazakar çevreler için tabuları yıkan bir çıkış yaptı. Prof. Karaman, “Mutlu Aile İçin Pozitif Cinsellik” isimli kitabında İslami kesimde yıllardır sorulan sorulara cesur cevaplar veriyor: "Oral seksin zaman zaman faydalı olabileceğini ifade etmek lazım."

Haber

Hayrettin Karaman 'başörtülü kadınlar' yazısından sonra helallik istedi

Yeni Şafak’taki köşesinde sigara içen başörtülü kadınların “Sizinle paylaşacağım çok şey var” mesajı verdiğini iddia etmesiyle birçok kesimden tepki toplayan Hayrettin Karaman bugün yazısında, helallik istedi. Karaman, tepki çeken yazısında Sigara içen başörtülüler sanki! Ümidinizi kesmeyin, sizinle paylaşacağım daha çok şeyim var' diyor" demişti. Bu cümlenin içerdiği ima, kısa sürede çeşitli sitelerde ve sosyal medyada tartışılmaya başlanmış, bazı köşe yazarları Karaman'ı kınamıştı.

Haber

Fatih Portakal referandum öncesi Diyanet'i göreve çağırdı

FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumunda kullanılan dini söylemler sebebiyle Diyanet'i göreve çağırdı. Yeni Şafak yazarı Prof. Dr. Hayrettin Karaman'ın geçtiğimiz günlerde kullandığı “Bizi hedefe yaklaştıracak olan bir adımı daha ‘Evet’ diyerek atmak, ‘farz olanı tamamlayan ve ona yaklaştıran her fiil farzdır’ kuralının çerçevesine dahildir” ifadesine tepki gösteren Fatih Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla olay yarattı.

Haber

'Dindarlaşma birinci derecede devlet eliyle olur'

Hayrettin Karaman: Din eğitimi yapacak olanları yetiştirmek, görevlendirmek, yapanları denetlemek, ihtiyaçlarını karşılamak devletin birinci görevi olacaktır

Haber