Hazer Amani Haberleri

İhaneti gündeme damga vurmuştu! Somer Sivrioğlu, eşi Aslı Sivrioğlu’na nasıl yakalandı?

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz yıllarda ihanet iddiaları ile gündeme geldi. Eşi Aslı Sivrioğlu’nun ihaneti öğrenmesinden sonra son bulan 18 yıllık evlilik, magazin gündemine bomba gibi düştü. Yaptığı açıklamalarda ihaneti anlatan Aslı Sivrioğlu, ihanetin fotoğraflarıyla beraber Somer Sivrioğlu’ndan tek celsede boşandı.

Magazin 06-08-2021 11:06

Sıla Sinem Kobal'a cephe aldı: İlk hamlesi ise takipten çıkmak oldu!

Geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli ile yaşadığı aşkı yayınladığı fotoğraflar ile gözler önüne seren Sıla'dan beklenmedik hamle geldi. Sosyal medya hesabından Sinem Kobal'ı tek kalemde silen Sıla bu hareketiyle gündem oldu. Sıla'nın bu ani hareketi herkesi şaşırtırken altında yatan sebep olarak sevgilisi İlker Kaleli olduğu ortaya çıktı.

Magazin 29-05-2021 12:01

Sıla'nın yeni sevgilisi İlker Kaleli'ye yazdığı not eski eşi için yazdığı mesajı akla getirdi

Yaklaşık 3 aydır gözlerden uzak aşk yaşayan şarkıcı Sıla ile oyuncu İlker Kaleli, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Sıla'nın, Kaleli ile ilişkisini, "Canımın canısın" notuyla ilan etmesi, akıllara eski eşi Hazer Amani için yazdığı, "Nasıl sevmek... Canımın canı" mesajını getirdi.

Magazin 27-05-2021 11:19

Sıla'ya eski eşi ve eski sevgilisinden peş peşe karşı atak

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, bir yıl önce evlendiği İran asıllı şef aşçı Hazer Amani ile pazartesi sabahı tek celsede boşandı.

Magazin 23-01-2021 16:12

Hazer Amani

Hazer Amani Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hazer Amani Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sıla'dan boşanan Hazer Amani'nin yaptırdığı dövme şaşırttı!

Sıla-Hazer Amani çifti geçtiğimiz aylarda yazılı bir açıklama yaparak boşanacaklarını açıklamıştı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir” ifadeleri kullanılmıştı.

Magazin 19-01-2021 17:48