Hazım Körmükçü Haberleri Ve Son Dakika Hazım Körmükçü Haberleri

Hazım Körmükçü Haberleri Ve Son Dakika Hazım Körmükçü Haberleri

Asıl ismi Erol Hazum Kömükçü olan sanatçı 30 Ocak 1965 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açtı.

Tiyatro, dizi, film oyunculuğuyla ilgilendi. Tiyatro geleneğine sahip bir aileden gelen yetenekli aktör Darülbedayi’nin önemli oyuncularından kendisiyle aynı adı taşıyan Hazım Kömükçü’nün torunudur.

Ytenekli sanatçı Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lisans eğitimini tamamlamıştır. Onun ardından İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu olarak görev almaya başlamıştır.

Türki dizi ve film tarihinde bir çok önemli projede yer almıştır. Deli Divane, Alacakaranlık, Filinta, Cennetin Gözyaşları, Söz, Kuruluş Osman gibi bir çok önemli Türk dizi; Eylül Fırtınası, Abdulhamit Düşerken, Kardan Adamlar, Taş Mektep , Eyvah Eyvah 3 gibi film projelerinde çeşitli roller canlandırmıştır.

Hazım Körmükçü Haberleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni oyuncuları şov yaptı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünü üstlendiği EDHO’nun yeni sezonuna katılan Yosi Mizrahi, Hazım Körmükçü, Ragıp Savaş ve Tardu Flordun setten fotoğraf paylaştı.

Magazin 20-10-2021 15:39

Hilal Özdemir'de çarpıcı açıklamalar! 'Haluk Levent ve Murat Boz yardım etti'

2016 yılında oyuncu Hazım Körmükçü ile olaylı bir şekilde boşanan müzisyen Hilal Özdemir, yaşadığı zor günleri 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programında anlattı. Maddi sıkıntılar çektiğini söyleyen Özdemir, 'Haluk Levent ve Murat Boz yardım etti' dedi.

Magazin 23-09-2020 14:45

Hilal Özdemir: Hazım Körmükçü iki kez intihara teşebbüs etti

Ünlü şarkıcı Hilal Özdemir “Söylemezsem Olmaz” programına konuk oldu. Özdemir hem yaşadığı maddi zorlukları hem de yeni şarkısı “Her Şeye Rağmen” hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-09-2020 10:54

Hazım Körmükçü ödemediği nafakayı yatırmak için icraya gidince şok oldu

14 yıllık eski eşi Hilal Özdemir’in 2 çocuğunun nafakasını ödememekle suçladığı ünlü oyuncu Hazım Körmükçü, maddi olarak zor bir dönem geçirdiğini açıklamıştı. Hazım Körmükçü ödemediği nafakayı yatırmak için icraya gidince şok oldu.

Magazin 21-06-2020 15:28

Hazım Körmükçü

Hazım Körmükçü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hazım Körmükçü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hilal Özdemir: Bu suçluluk psikolojisiyle kendini aklamak!

14 yıllık eski eşi Hilal Özdemir’in iki çocuğunun nafakasını ödememekle ve kendisini mağdur etmekle suçladığı Hazım Körmükçü, aylardır çalışmadığını belirterek "Nafaka parası için şoförlüğe başlayacaktım" demişti. Özdemir, eski eşinin kendisine iftira attığını söyleyerek sert açıklamalar yaptı.

Magazin 08-06-2020 16:31

Hazım Körmükçü: Nafaka parası için enstrümanımı sattım

14 yıllık eski eşi Hilal Özdemir’in, iki çocuğunun nafakasını ödememekle suçladığı Hazım Körmükçü, sessizliğini bozdu. Körmükçü, "Çocuklarımın nafakasını ödeyebilmek için enstrümanımı sattım, daha ne yapayım? Bir arkadaşımdan şoförlük yapmak için iş istedim" dedi.

Magazin 06-06-2020 15:04

Hilal Özdemir yaşadığı zor günleri canlı yayında ağlayarak anlatmıştı! Yardım AHBAP'tan geldi

Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir, ‘2. Sayfa’ yayınında ekonomik olarak zor günler yaşadığını söylemişti. Haluk Levent bu duruma da kayıtsız kalmadı, Hilal Özdemir’in imdadına yetişti. Güzel haberi Twitter sayfasından duyurdu.

Magazin 26-05-2020 13:44

Hilal Özdemir açıklamasıyla olay oldu! Hazım Körmükçü'nün nişanlısı Zeynep Tandoğan açıklama yaptı

Hazım Körmükçü ile boşanan Hilal Özdemir gündeme bomba gibi düşmüştü. Özdemir "Yardım için Kızılay'a başvurdum" diyerek ağlamıştı. Bu olaydan sonra Hazım Körmükçü'nün nişanlısı Zeynep Tandoğan açıklama yaptı.

Magazin 24-05-2020 09:00

Hazım Körmükçü, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Hazım Körmükçü, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Magazin 17-12-2019 10:32

İtirazım Var oyununun galasına ünlü isimler katıldı

Oyuncu, yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı: - "Sinemaya göre tiyatronun farkı, kahkahaları, alkışı canlı duyuyor, sevgiyi canlı görüyorsun. Bu çok büyük bir şans ve özellik" - "Mandıra Filozofu'nu devam ettirmek istemiyorum, ama bizim çizgimiz belli. Bu çizgi de ta Nasreddin Hoca'dan bu yana devam eden, sosyal içerikli bir mizah" - Oyuncu İlyas İlbey: - "Saçıntı, sahne üzerinde de beni çok şaşırttı. İnanılmaz bir performansı var. Güçlü kalemini ve seyirciyle iletişimini çok sevdim" - Oyuncu Hazım Körmükçü: - Müfit, çok samimi. Oyunculuğun temelinde yatan şey zaten samimi olmaktır. O samimiyeti de ister sahne üstünde ister kamera önünde yalın bir şekilde anlatmaktır"

Magazin 14-12-2019 13:12

Afili Aşk'a sürpriz oyuncu! Hazım Körmükçü hangi rolde oynayacak?

Kanal D’nin, yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği beğeni ile izlenen dizisi Afili Aşk’ın çarşamba akşamı (11 Eylül) ekrana gelecek olan bölümüne Hazım Körmükçü konuk oyuncu olarak dahil oluyor.

Magazin 10-09-2019 20:57

Hazım Körmükçü rol aldığı diziden çıkarıldı

Sunucu sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Hazım Körmükçü'nün rol aldığı dizinin kadrosundan çıkarıldığı ileri sürüldü.

Magazin 13-06-2018 20:42

Hazım Körmükçü’ye uzaklaştırma talebi

TÜRKÜCÜ Hilal Özdemir, iki yıl önce ayrıldığı iki çocuğunun babası tiyatro oyuncusu Hazım Körmükçü’nün kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle aile mahkemesine başvurdu. Hazım Körmükçü’ye uzaklaştırma kararı çıkartılmasını talep eden Hilal Özdemir, “Babalarının maddi-manevi ilgisizliği çocukları çok etkiledi. Ben de nafaka davası açtım. Hazım davayı öğrenince beni arayarak tehdit ve haraket etti. Evime girip çıkarken huzursuzum” dedi.

Magazin 28-12-2017 14:54

RTÜK'ten Kara Kutu dizisine şok 'alkol' cezası

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 'Kara Kutu' dizisi nedeniyle Kanal D'ye 700 bin TL'yi bulan çifte ceza kesti.

Magazin 22-04-2015 14:46

Kara Kutu Final Bölümü Fragmanı

Kara Kutu final bölümüyle 21 Nisan Salı akşamı saat 23:15'te Kanal D'de...

Magazin 17-04-2015 15:17

Kara Kutu 4. Bölüm Fragmanı

Kara Kutu yeni saatinde yeni bölümüyle 31 Mart Salı akşamı saat 23:15'te Kanal D'de...

Magazin 30-03-2015 14:03

Kara Kutu 3. Bölüm 2. Fragmanı

Kara Kutu yeni bölümüyle 24 Mart Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 19-03-2015 12:03

Kara Kutu 3. Bölüm Fragmanı

Kara Kutu yeni bölümüyle 24 Mart Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 19-03-2015 12:03

Kara Kutu 2. Bölüm Fragmanı

Kara Kutu yeni bölümüyle 17 Mart Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 13-03-2015 14:41

Kara Kutu 1. Bölüm Fragmanı

Mehmet Duman barda gitar çalıp şarkı söyleyerek hayatını kazanan sıradan bir adamdır. 2013 senesinde Irak'ta ölümden dönmüştür. Mehmet bu olaydan sonra hafızasını kaybetmiştir. Hafızasını kaybettikten sonra geçen bir buçuk senede Mehmet, kim olduğunu araştırmış olsa da elle tutulur bir bilgi edinememiştir. Bir gece Mehmet'in çalıştığı barda kavga çıkar. Mehmet kavgayı ayırmak için araya girdiğinde başına sert bir darbe alır. Mehmet o anda geçmişine anlık bir gelgit yaşar. Mehmet geçmişine dair ufak da olsa bir şeyler hatırlatan gelgitleri sıklaştıkça kim olduğunu çözmeye başlayacaktır. Devlet adına çalıştığı söylenen gizli bir teşkilatta birçok pis olaya bulaştığını öğrenecektir. Bu onda bir yıkıma yol açacak, kendinden nefret edecektir. Mehmet, kendisine bunu yapan yapıyla amansız bir savaşa girecek ve bu teşkilatın arkasında kim olduğunu bulmaya çalışacaktır. Kimliğinin peşine düşen Mehmet, bir süre sonra gerçek adının Mehmet olmadığını, hafızasını kaybetmeden önce evli bir adam olduğunu üstelik sekiz yaşında bir de kızı olduğunu öğrenecektir. Karısının adı Canan'dır. Mehmet karısını ve kızını hatırlayamaz ama geçmişin anahtarı onlardadır. Mehmet zaman ilerledikçe günümüzde sevgilisi olan Zeynep ile hatırlayamadığı karısı Canan ve kızı arasında kalacaktır. Kara Kutu ilk bölümüyle 10 Mart Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 06-03-2015 11:56

Kara Kutu Yakında Kanal D'de...

Oyuncu kadrosunda Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M.Ali Kaptanlar, Ali Yoğurtçu, Zamire Kasapoğlu, Remzi Evren, Burcu Tutkun, Şevval Sam, Gökhan Azlağ, Erman Koç, Fatih Koyunoğlu, Atalay, Caner Çandarlı, Naz Sıla Zengin, Sadi Celil Cengiz ve Kerem Alışık'ın yer aldığı, yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, Pana Film imzalı yepyeni bir macera dizisi olan Kara Kutu yakında Kanal D'de...

Magazin 30-01-2015 12:08

Kara Kutu Yakında Kanal D'de...

Oyuncu kadrosunda Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M.Ali Kaptanlar, Ali Yoğurtçu, Zamire Kasapoğlu, Remzi Evren, Burcu Tutkun, Şevval Sam, Gökhan Azlağ, Erman Koç, Fatih Koyunoğlu, Atalay, Caner Çandarlı, Naz Sıla Zengin, Sadi Celil Cengiz ve Kerem Alışık'ın yer aldığı, yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, Pana Film imzalı yepyeni bir macera dizisi olan Kara Kutu yakında Kanal D'de...

Magazin 16-01-2015 10:57

Boşanmaktan vazgeçtiler!

Boşanma kararları magazin gündemine bomba gibi düşen Körmükçü çifti, boşanmaktan vazgeçti.

Magazin 12-03-2010 10:54