Herschel Bel Çantası Haberleri

Fiyatı 1238 TL'ye düştü! Herschel Klasik XL Sırt Çantası'nda 800 TL üzeri indirim

Dayanıklı materyallerden üretilmiş, geniş hacimli, kaliteli bir sırt çantası herkeste olmalı! İster okula, işe giderken isterseniz de seyahatlerinizde size eşlik edecek bir sırt çantası ihtiyacınız varsa size harika bir öneriyle geldik: Herschel'in klasik model büyük hacimli sırt çantası %39 indirimle satışta! Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Gelin detayları birlikte keşfedelim.

Haber 27-06-2023 12:27

Fiyatı 547 TL'ye düştü! Herschel marka bel çantasında kaçırılmayacak indirim

Hafif ve dayanıklı yapısıyla günlük kullanımda, spor yaparken ya da seyahatlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir bel çantası arıyorsanız harika bir öneriyle karşınızdayız: Herschel'in Fifteen serisi bel çantası kısa süreliğine %36 indirimle satışta! Kaliteli materyalden üretilmiş, dayanıklılığıyla ve sade şık tasarımıyla öne çıkan bu çantaya bir şans vererek tarzınızı konuşturmaya ne dersiniz?

Haber 19-06-2023 10:25

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz Herschel ve Mugo çantalarda %70'e varan indirim

Kaliteli malzemesi, kullanışlı yapısı ve uzun ömürlü olmasıyla öne çıkan Herschel ve Mugo marka çantalar, kısa süreliğine %70'e varan indirimle satışta! İster seyahatte ister günlük yaşamda kullanabileceğiniz birbirinden güzel çantaları keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 27-05-2023 02:26

Fiyatı 935 TL'ye düştü! Herschel bel çantasında inanılmaz indirim

Andy Warhol'un ünlü eserlerini taşımanın en çevre dostu ve şık yolu Herschel'in Andy Warhol Koleksiyonu'ndaki bel çantası modellerine sahip olmaktan geçer. Herschel'in en beğenilen modellerinden biri olan Eco Seventeen şimdi inanılmaz bir fırsatla tam %72 indirimle sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 15-03-2023 17:36

Herschel Bel Çantası

Herschel Bel Çantası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Herschel Bel Çantası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Her zaman yanınızda bulundurabileceğiniz her kombine uygun en iyi bel çantası çeşitleri

"Şık görünürken rahatımdan ödün vermek istemiyorum." diyenlerin gözdesi bel çantaları, bu sezon da modasını koruyor. Yürüyüşte, yazlık kombinlerde, alışverişe ya da spora giderken her ihtiyacınızı bel çantalarının çeşit çeşit modeliyle karşılayabilirsiniz. Bel çantalarının popüler hâle gelmesiyle birçok ihtiyaca uygun model ve renkte bel çantaları üretimi artarak birbirinden güzel modeller, dolaplarda da yerini aldı. Siz de şık bel çantası modellerini arıyorsanız okumaya devam edin!

Haber 26-07-2022 15:02