Herschel Çanta Haberleri

Fiyatı 1290 TL'ye düştü! Herschel'in sevilen modelinde kaçırılmayacak indirim

Alışveriş tutkunlarına harika bir haberimiz var! Herschel, Prime Day indirimlerinin son gününde, çok sevilen bir çanta modelinde muhteşem bir indirim yaptı. Hayatınıza stil ve kalite katacak bu çanta, Prime Day'de Prime üyelerine özel indirimli olarak sizlere sunulacak. Hazırsanız gelin Herschel'in bu harika çantasını keşfedin.

Haber 17-07-2023 11:22

Fiyatı 1238 TL'ye düştü! Herschel Klasik XL Sırt Çantası'nda 800 TL üzeri indirim

Dayanıklı materyallerden üretilmiş, geniş hacimli, kaliteli bir sırt çantası herkeste olmalı! İster okula, işe giderken isterseniz de seyahatlerinizde size eşlik edecek bir sırt çantası ihtiyacınız varsa size harika bir öneriyle geldik: Herschel'in klasik model büyük hacimli sırt çantası %39 indirimle satışta! Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Gelin detayları birlikte keşfedelim.

Haber 27-06-2023 12:27

Fiyatı 1238 TL'ye düştü! Herschel sırt çantasında %45 indirim

Yüksek kaliteli, fonksiyonel bir sırt çantasıyla ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda rahatça taşıyabilir, önemli eşyalarınızı güvende tutabilir, hiç yorulmadan uzun mesafeler kat edebilirsiniz. İşte Herschel tam olarak bunu yapan, tüm bunların yanı sıra minimalist çizgilere sahip, herkesin beğeneceği tarzda şık ürünler üreten bir marka. Ve şimdi kısa süreliğine Herschel'de %50 indirim var. Kaliteli bir çantaya yarı fiyatına sahip olmak için acele edin!

Haber 23-06-2023 15:39

Fiyatı 547 TL'ye düştü! Herschel marka bel çantasında kaçırılmayacak indirim

Hafif ve dayanıklı yapısıyla günlük kullanımda, spor yaparken ya da seyahatlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir bel çantası arıyorsanız harika bir öneriyle karşınızdayız: Herschel'in Fifteen serisi bel çantası kısa süreliğine %36 indirimle satışta! Kaliteli materyalden üretilmiş, dayanıklılığıyla ve sade şık tasarımıyla öne çıkan bu çantaya bir şans vererek tarzınızı konuşturmaya ne dersiniz?

Haber 19-06-2023 10:25

Herschel Çanta

Herschel Çanta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Herschel Çanta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz Herschel ve Mugo çantalarda %70'e varan indirim

Kaliteli malzemesi, kullanışlı yapısı ve uzun ömürlü olmasıyla öne çıkan Herschel ve Mugo marka çantalar, kısa süreliğine %70'e varan indirimle satışta! İster seyahatte ister günlük yaşamda kullanabileceğiniz birbirinden güzel çantaları keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 27-05-2023 02:26

Fiyatı 935 TL'ye düştü! Herschel bel çantasında inanılmaz indirim

Andy Warhol'un ünlü eserlerini taşımanın en çevre dostu ve şık yolu Herschel'in Andy Warhol Koleksiyonu'ndaki bel çantası modellerine sahip olmaktan geçer. Herschel'in en beğenilen modellerinden biri olan Eco Seventeen şimdi inanılmaz bir fırsatla tam %72 indirimle sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 15-03-2023 17:36