Hisse Fiyatı Haberleri

ASTOR halka arz ne zaman, borsada ne zaman işlem görecek? İşte ASTOR ENERJİ halka arz hisse kodu ve fiyatı!

Barem Ambalaj halka arzın ne zaman gerçekleşeceği merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Barem Ambalaj halka arz ilan ediliyor. Bu gelişme sonrası halka arz tarihi, ne zaman işlem göreceği, hisse kodu ve fiyatı gibi ayrıntılar arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki, Astor halka arz ne zaman? Astor Enerji halka arz hisse kodu, fiyatı nedir? İşlemler eşit mi, oransal mı? İşte ayrıntılar...

Finans 29-12-2022 11:42

Barem Ambalaj halka arz ne zaman 2022? Barem Ambalaj halka arz hisse kodu, fiyatı nedir? İşlemler eşit mi, oransal mı?

Barem Ambalaj halka arz konusu ilgiyle takip ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Barem Ambalaj halka arz ilan ediliyor. Bu gelişme sonrası halka arz tarihi, ne zaman işlem göreceği, hisse kodu ve fiyatı merak konusu oldu. Peki Barem Ambalaj halka arz işlemleri ne zaman? Barem Ambalaj halka arz hisse kodu, fiyatı nedir? İşlemler eşit mi, oransal mı? İşte tüm detaylar...

Finans 01-08-2022 11:12

Bedelsiz sermaye artırımı nedir? Bedelsiz sermaye artırımı neden uygulanır, nasıl hesaplanır?

Ticaretten reklam dünyasına pek çok farklı alanda etkinlik gösteren şirketler, çeşitli yollar ile kar elde etmeye çalışır. Hisse senetlerinin bir karşılık alınmaksızın ortaklar arasında dağıtılması yöntemine dayanan bedelsiz sermaye artırımı, şirket stratejilerinden biri olur. Bu yöntemin avantajları, detayları ve seçenekleri ile alakalı tüm detayları sizler için bir araya getirdik.

Finans 13-07-2022 17:39

Twitter, 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını feshettiği için Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'a dava açtı

Sosyal medya şirketi Twitter, yaklaşık 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını feshettiği için Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ı dava ettiklerini duyurdu. Şikayet dilekçesinde Musk'ın anlaşmayı feshetmeye yönelik iddialarının hiçbir dayanağı olmadığı kaydedildi.

Haber 13-07-2022 01:06

Büyük satış: Teknoloji hisselerindeki büyük düşüşün sebebi ne?

Teknoloji hisselerinde bir süredir devam eden "büyük satış" nedeniyle Apple, sene başından beri yüzde 20 değer kaybetti. Halka açık en değerli şirketlerinden girişimlere ve hatta kripto paralara birçok alanda büyük düşüşlere sebep olan satışların sebebi ne?

Haber 03-06-2022 20:29

Bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler? Bedelsiz sermaye artırımı hisseye nasıl yansır?

Bedelsiz sermaye artırımı, piyasada bedelsiz bölünme adıyla da bilinmektedir. Şirketin hisse senedine yatırım yapan kişiler, bedelsiz sermaye artırımından olumlu etkilenirler. Çünkü bedelsiz bölünme, hisse senetlerine olumlu yansır. Bedelsiz sermaye artırımı sonrasında aslında şirketin piyasa değeri aynı kalırken borsada hareketlilik meydana gelir. Bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler?

Finans 21-05-2022 23:19

Bedelsiz sermaye artırımı nedir? Bedelsiz sermaye artırımı hesaplama nasıl yapılır?

Bedelsiz sermaye artırımı, şirketlerin hisse senetlerinde likiditasyonu artırmak veya hisse senetlerinin değerini yükseltmek için kullandıkları bir yöntemdir. Bedelsiz sermaye artırımı ile hisse senetlerinde yeniden fiyatlama yapılır, ancak şirketin piyasa değeri korunur. Bir şirketin bedelsiz sermaye artırımına gitmesi piyasalarda değişiklik yarattığı için yatırımcılarını etkiler. Şirketlerin enflasyondan korunmak için de kullandığı bedelsiz sermaye artırımı nedir?

Finans 21-05-2022 21:25

Büyük satış: Teknoloji hisselerindeki büyük düşüşün sebebi ne?

Teknoloji hisselerinde bir süredir devam eden "büyük satış" nedeniyle Apple, sene başından beri yüzde 20 değer kaybetti. Halka açık en değerli şirketlerinden girişimlere ve hatta kripto paralara birçok alanda büyük düşüşlere sebep olan satışların sebebi ne?

Haber 12-05-2022 14:51

Reuters yazdı... Yatırımcılarda Elon Musk'ın U dönüşü yapma endişesi!

Yatırımcılar, Tesla CEO'su Elon Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolara satın almak için yaptığı tekliften vazgeçebileceğinden endişeleniyorlar.

Haber 28-04-2022 15:25

BMS halka arz hangi bankalarda? BMS halka arz eşit mi oransal mı? BMS hisse fiyatı ne kadar?

BMS halka arz eşit mi oransal mı? BMS halka arz hisse fiyatı ne kadar? BMS hisse kodu nedir? BMS halka arz işlemi başladı. 21-22 Nisan tarihlerinde talep toplama süreci tamamlanacak ve şirketin hisseleri yeniden işlem görmeye başlayacak. Peki; BMS halka arz eşit mi oransal mı? BMS halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Haber 22-04-2022 10:29

Suwen Tekstil halka arz sonuçları açıklandı mı? Suwen halka arz eşit mi oransal mı? İşte hisse fiyatı ve kodu 2022!

Suwen Tekstil halka arz sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 13 Nisan Çarşamba günü paylar toplandı. Hisselerin yüzde 41,1'i halka arz edilecek. Suwen Tekstil halka arz sonuçları açıklandı mı? Suwen halka arz eşit mi oransal mı? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 14-04-2022 11:31

Temettü alma şartları nelerdir? Temettüden sonra maliyet düşer mi?

Temettü, bir şirketin dönem kârından şirket hisselerine sahip olan kişilere pay dağıtması olarak tanımlanır. Temettü, şirket paydaşlarına belli şartlarla dağıtılır. Bu nedenle yatırımcılar için temettü alma şartları nelerdir sorusunun yanıtı önemlidir. Temettü şartları yerine getirildikten sonra pay sahiplerine ne kadar kâr payı dağıtılacağı belirlenir. Ancak temettü dağıtımı, şirketin pazar değerini etkiler. Bu nedenle sonrasında yaşanacak hisse senedi alım satımları şirket için önem taşır.

Finans 11-04-2022 15:41

Temettü nasıl alınır? Temettü hakkı almak için ne zaman hisse alınmalı?

Bir işletmenin elde ettiği dönemlik karın; nakit ya da hisse senedi olarak şirket ortaklarına pay şeklinde dağıtılması temettü olarak tanımlanır. Temettü almak ya da buna hak kazanmak için öncelikle hisse senedi sahibi olmak gerekir. Genel kurul kararı ile dağıtılacağı tarih belirlenip hissedarlara duyurulan temettü, finans piyasasında önemli bir yatırım aracı olarak görülür. Temettü nasıl alınır?

Finans 11-04-2022 15:37

Temettü verimi nedir, nasıl hesaplanır? Temettü verim oranı kaç olmalı?

Temettü, işletmelerin elde ettiği kâr miktarından, şirket ortaklarına pay verilmesi anlamını taşır. Temettü verimi ise şirketlerin kâr düzeylerine göre belirlenen bir orandır. Peki, temettü verimi nasıl hesaplanır ve bir şirketin temettü verim oranı kaç olmalıdır? İşte cevapları...

Finans 11-04-2022 10:41

Hem sahada hem borsada kazandı! Galatasaray hisseleri derbi sonrası uçtu

Dün Beşiktaş ile kendi sahasında derbide karşı karşıya gelen Galatasaray maçtan 2-1'lik galip ayrıldı. Derbi sonrası sarı-kırmızlılı ekibin hisselerinde 2 gündür süren yükseliş bugün de devam etti ve iki ayın en yüksek seviyesi görüldü. Beşiktaş Futbol Yatırımları'nın hisse fiyatı ise alınan mağlubiyete rağmen bugün yüzde 4 yükseldi.

Finans 15-03-2022 11:19

Gürsel Turizm ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Gürsel Turizm'in SPK'ya (Sermaye Piyasası Kurulu) halka arz başvurusu olumlu sonuçlandı. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihleri arasında Borsa'da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle tamamlandı. Bunun ardından yatırımcıların gözleri, Gürsel Turizm'in işlem göreceği tarihe çevrildi. Peki Gürsel Turizm ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz hisse fiyatı ne kadar? İşte merak edilenler...

Finans 08-03-2022 13:35

Piyasalar yılın son gününe nasıl başladı?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ortaya çıkan Omicron varyantıyla, vaka sayılarının dünya genelinde hızla artmaya devam etmesi piyasalarda risk iştahını olumsuz etkilerken, yılın son işlem gününde tatil takvimi nedeniyle, açık olan piyasalarda düşük hacimli ve dalgalı bir seyir bekleniyor.

Finans 31-12-2021 09:51

KİMPUR halka arz ediliyor! İşte hisse satış fiyatı, talep toplama tarihleri ve banka bilgileri...

Kimya sanayi şirketi Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (KİMPUR) halka arz için yaptığı başvuru geçtiğimiz hafta Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. 23-24 Aralık tarihlerinde halka arzı gerçekleşecek olan şirketin, hisse fiyatı ise 22,50-24,00 TL aralığında belirlendi. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliğinde yapılacak olan halka arzda payların yüzde 75'i ortak satış yöntemiyle, yüzde 25'i ise sermaye artışı olarak gerçekleştirilecek.

Finans 20-12-2021 13:47

Pasifik GYO halka arzı ne zaman, hisse fiyatı nedir? Pasifik GYO ne zaman borsada işlem görecek?

Gayrimenkul sektöründe tanınmış firmalardan olan Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin halka arz sürecinin detayları merak ediliyor. Pasifik GYO, talep toplamada 1,1 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşmıştı. Peki Pasifik GYO halka arzı ne zaman, borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar...

Finans 15-12-2021 13:22

Hem sahada hem borsada kazandı!

Dün yapılan derbinin ardından sahadan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin, Borsa İstanbul'daki hisseleri yüzde 8 yükselişle haftaya başladı.

Finans 22-11-2021 12:21

Konya Kağıt halka arz ne zaman? İşte Konya Kağıt halka arz hisse fiyatı...

SPK (Sermaye Piyasası Kurulu), Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin halka arzına izin verdi. Duyuru sonrası halka arz işleminin ne zaman olacağı merak ediliyor. Peki Konya Kağıt halka arz ne zaman? İşte Konya Kağıt halka arz hisse fiyatı...

Finans 17-11-2021 16:28

Yeşil sahada deviren borsada da deviriyor!

Trabzonspor'un cumartesi günü aldığı Beşiktaş galibiyetinin ardından Borsa İstanbul'daki hisseleri, haftaya yüzde 9,98 yükselişle başladı. Beşiktaş'ın hisseleri ise Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yüzde 5,62 azalışla 5,88 liradan işlem görüyor. Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 4,59 kayıpla 30,38 liradan, Galatasaray'ın hisseleri de yüzde 5,08 azalışla 3,92 liradan işlem görüyor.

Finans 08-11-2021 14:57

SEC GameStop raporunu yayımladı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), video oyun satıcısı GameStop hisselerinde ocak ayında yaşanan oynaklık sırasında piyasaların iyi işlediğini belirterek, açığa satışın şirketin hissesindeki benzeri görülmemiş artışın ana nedeni olmadığını bildirdi.

Finans 19-10-2021 08:12

Gelecek Varlık Yönetimi halka arz ne zaman? Gelecek Varlık Yönetimi halka arz oluyor!

Fiba Grubu şirketlerinden olan Gelecek Varlık'ın talep toplama tarihi açıklandı. Halka arz olan Gelecek Varlık'ın halka arz olacağı tarih ve hisse fiyatı gibi detaylar merak ediliyor. Peki Gelecek Varlık Yönetimi halka arz ne zaman? İşte ayrıntılar...

Finans 14-10-2021 20:29

Margün Enerji borsada ne zaman işlem görecek? İşte halka arz hisse fiyatı ve borsa kodu!

SPK’nin onayıyla birlikte Margün Enerji’nin halka arz bilgileriyle ilgili detaylar belli oldu. 22-23 Eylül tarihlerinde talep toplanacak. Yakın zamanda borsada işlem görmesi beklenen Margün Enerji’nin sermayesinin 310 milyon Türk lirasından 410 milyon Türk lirasına artırılması ve halka açılma başvurusu, SPK tarafından onaylanmıştı.

Finans 23-09-2021 08:52

İşte yatırımcısına borsada en fazla kazandıran takım!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulübü şirketleri, Süper Lig'e iyi başlamasına karşın ağustos ayında borsada yatırımcısını üzdü. Spor endeksi, ağustos ayında yüzde 7 değer kaybetti. Öte yandan yılbaşından bu yana yatırımcısına en fazla Trabzonspor kazandırdı. Trabzonspor'un hisse fiyatı da 3,74 TL ile Eylül 2020'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Finans 03-09-2021 11:55

Borsa İstanbul'da gong GEN İlaç için çaldı!

Gen İlaç hisseleri Borsa İstanbul'da bugün itibarıyla işlem göremeye başladı. Şirketin hisseleri ilk günden yüzde 10 prim kaydetti. Öte yandan Gen İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gülmüş yaptığı açıklamada halka açılma nedenlerinin borç kapatmak olmadığını açıkladı.

Finans 05-08-2021 15:53

Sabancı Holding'ten CarrefourSA paylarına ilişkin açıklama

Sabancı Holding ve Carrefour Nederland BV (CNBV), sahip oldukları CarrefourSA sermayesinin toplam yüzde 6'sına kadar olan kısmını temsil eden payların yıl sonuna dek ikincil piyasada satılması konusunda anlaşma sağladı.

Finans 04-08-2021 12:11

Kızılbük GYO halka arz oluyor! İşte hisse fiyatı, banka bilgileri ve talep toplama tarihleri

Sinpaş'ın, turizm ve devre mülk konusunda iştirak şirketi Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Devre mülk, otel, termal tesis ve alışveriş ve yaşam alanları yatırımları ile 5,5 milyar lira portföy büyüklüğüne sahip şirketin talep toplama tarihleri 4-5 ve 6 Ağustos olarak belirlendi. Hisse fiyatı ise 15,80 lira olarak açıklandı.

Finans 04-08-2021 11:55

Ne GS ne FB ne de BJK! İşte Borsa İstanbul'da en çok kazandıran takım

Borsa İstanbul'da işlem gören Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliğinin hisseleri temmuz ayında yüzde 40 değer kazanarak 15 ayın en iyi aylık performansını sergilerken, Trabzonspor aynı zamanda bu dönemde yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

Finans 02-08-2021 09:58

GEN İlaç halka arz ne zaman? GEN İlaç halka arz hisse fiyatı ne kadar?

GEN İlaç'ın halka arz başvurusu sonrası SPK'dan onay çıktı. Yatırımcılar ve vatandaşlar GEN İlaç'ın halka arz olacağı tarihi ve hisse fiyatını merak ediyor. Peki GEN İlaç halka arz ne zaman yapılacak? GEN İlaç halka arz hisse fiyatı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Finans 28-07-2021 14:19

Manas Enerji halka arz ne zaman? Manas Enerji halka arz hisse fiyatı nedir?

Su, ısı, elektrik ve doğalgaz üzerine elektronik, mekanik ve elektromekanik tipte sayaç üretimi alanında hizmet veren Manas Enerji, halka arz oluyor. 1997 yılında kurulan şirketin halka arzının detayları merak konusu oldu. Peki Manas Enerji halka arz ne zaman? Manas Enerji halka arz hisse fiyatı nedir? İşte ayrıntılar...

Finans 16-07-2021 02:09

Escar halka arz ne zaman? Escar halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Escar Turizm Taşımacılık Ticaret AŞ dahil olmak üzere 2 şirketin daha halka arz başvurusunu onaylandı. Yatırımcılar ve vatandaşlar "Escar Turizm Taşımacılık Ticaret AŞ halka arz ne zaman?" sorusunu merak ediyor. Peki Escar halka arz ne zaman? Escar halka arz hisse fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Finans 02-07-2021 01:59

Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim AŞ dahil olmak üzere 2 şirketin daha halka arz başvurusunu onaylandı. Yatırımcılar ve vatandaşlar "Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim halka arz ne zaman?" sorusunu merak ediyor. Peki Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim halka arz hisse fiyatı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Finans 02-07-2021 01:44

Hepsiburada halka arz ne zaman olacak? Hepsiburada halk arz hisse fiyatı nedir?

Türkiye'nin ünlü e-ticaret sitesi Hepsiburada'nın, ABD'de halka arz olması bekleniyordu. Hepsiburada ABD'de teknoloji şirketlerinin de işlem gördüğü Nasdaq borsasında işlem görecek. Vatandaşlar "Hepsiburada halka arz ne zaman olacak?" sorusunu merak ediyor. Peki Hepsiburada halka arz ne zaman olacak? Hepsiburada halk arz hisse fiyatı nedir? İşte ayrıntılar...

Finans 01-07-2021 22:51

Hepsiburada’nın, NASDAQ’taki piyasa değeri 4 milyar dolara ulaştı

Hepsiburada’nın, NASDAQ’taki piyasa değerlemesi 4 milyar dolara ulaştı 20 yılı aşkın süredir Türkiye’de ticaretin dijitalleşmesi için çalışan Türkiye’nin Hepsiburada’sı NASDAQ Borsası’na halka açılarak küresel teknoloji devlerinin arasındaki yerini aldı.

Finans 01-07-2021 15:22

Meditera halka arz hangi bankalar? Meditera halka arz ne zaman?

Meditera Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaretin halka arz için SPK'ya yaptığı başvuru resmen onaylandı. Bunun ardından yatırımcılar ve ilgililer konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. "Meditera halka arz hangi bankalar?" , "Meditera halka arz ne zaman?" sorularının yanıtı araştırılıyor. Merak edilen soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Finans 23-06-2021 14:08

Meditera Tıbbi Malzeme halka arz ne zaman? Meditera Tıbbi Malzeme halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu nedir?

1983 yılında kurulan ve tıp alanında üretimler yapan Meditera Tıbbi Malzeme Sanayi ve Ticaret'in halka arz başvurusunun onaylandığı SPK tarafından duyuruldu. Yatırımcılar ve vatandaşlar Meditera Tıbbi Malzeme halka arz ne zaman, Meditera Tıbbi Malzeme halka arz hisse fiyatı ne kadar sorularını merak ediyor. Peki Meditera Tıbbi Malzeme halka arz ne zaman? Meditera Tıbbi Malzeme halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu nedir? İşte ayrıntılar...

Finans 18-06-2021 09:30

Otomotiv şirketlerinden ilk çeyrekte 3,3 milyar lira kar

Borsa İstanbul'da işlem gören otomotiv şirketlerinin net karı, yılın ilk çeyreğinde 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 183,2 artarak 3 milyar 316 milyon liraya ulaştı.

Finans 16-06-2021 14:35

Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz hisse kodu ve hisse fiyatı nedir?

Milyonlarca yatırımcı son dönemde halka arz olacak şirketleri takip etmeye devam ediyor. Şirketler konuyla ilgili art arda açıklamalar yaparken, Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman sorusu da merak edilmeye başlandı. SPK tarafından arzı onaylanmış olan şirketler belirlenecek tarihlerde halka arzını gerçekleştirecek. Peki Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz hisse kodu ve hisse fiyatı nedir? İşte yanıtı...

Finans 16-06-2021 13:31

YEO Teknoloji halka arz ne zaman? YEO Teknoloji hisse fiyatı ne kadar?

Yakın süreçte halka arz olacağını duyuran YEO Teknoloji'nin halka arzının, 2021 senesinde tamamlanması beklenmekte. Vatandaşlar ve yatırımcılar YEO Teknoloji halka arz ne zaman ve YEO Teknoloji hisse kodu, hisse fiyatı nedir sorularını merak ediyor. Peki YEO Teknoloji halka arz ne zaman? YEO Teknoloji hisse fiyatı ne kadar? İşte yanıtı...

Finans 16-06-2021 13:18

Selva Gıda halka arz ne zaman? Selva Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Selva Gıda talep toplama tarihleri!

Konya Gıda firmalarından biri olan Selva Gıda, halka arz oluyor. Geçtiğimiz günlerde Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) halka arz başvurusunda bulunan şirketin, halka arzı onaylandı. SPK’nın şirketin halka arz başvurusunu onaylamasının ardından, talep toplama tarihleri ve hisse fiyatı da belli oldu. İttifak Holding’in şirketi olan Selva Gıda’nın hisse fiyatı SPK tarafından 3,06 TL olarak belirlendi. Selva Gıda talep toplama tarihleri ne zaman?

Finans 16-06-2021 10:57

Boğaziçi Beton halka arz ne zaman olacak? Boğaziçi Beton eşit mi oransal mı yapılacak?

Vatandaşlar ve yatırımcılar merakla Boğaziçi Beton halka arz hakkındaki detayları araştırıyor. Boğaziçi Beton halka arz ile hisselerinin bir bölümü için talep toplayacak. Halka arz sürecinin ardından Borsa İstanbul gongu ile işlem görmeye başlayacak olan Boğaziçi Beton halka arzı ne zaman sorusu merak edilmeye başlandı. Peki Boğaziçi Beton halka arz ne zaman olacak? Boğaziçi Beton eşit mi oransal mı yapılacak? Hisse fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Finans 28-05-2021 17:52

Resmi Gazete'te yayımlandı: Halka arza katılan bazı şirketlere vergi indirimi!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), finansman gider kısıtlaması uygulamasına ilişkin tebliğ yayımladı.

Finans 25-05-2021 09:47

Uber'den aşı seferberliği: Aşı olmaya giden herkese ücretsiz yolculuk

Uber, Türkiye’deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla önemli bir projeye imza atıyor. 24 Mayıs tarihi itibariyle Covid-19 aşısı yaptırmak için İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerine giden herkese UBERAŞI koduyla kullanabilecekleri iki ücretsiz yolculuk hediye ediliyor. Kampanyayı kendi aşı randevunuza gidip gelmek veya aşı olacak bir yakınınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için kullanabilirsiniz.

Finans 24-05-2021 16:15

Mercan Kimya halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Mercan Kimya halka arz eşit mi olacak oransal mı?

Sermaye Piyasası Kurulu bu hafta yayınlamış olduğu bültende Mercan Kimya’nın halka arzına onay verdi. Vatandaşlar ve yatırımcılar Mercan Kimya halka arz ne zaman olacak sorusunu merak etmeye başladı. Peki Mercan Kimya halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Mercan Kimya halka arz eşit mi olacak oransal mı? İşte yanıtı...

Finans 07-05-2021 17:58

ATP halka arz ne zaman? ATP halka arz için SPK'ya başvurdu!

Teknoloji şirketleri arasında yer alan ATP halka arz için SPK'ya (Sermaye Piyasası Kurulu) başvuruda bulundu. Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulan taslak izahname ile beraber ATP halka arzı için konsorsiyum liderleri de belirlenmiş oldu. Peki, ATP halka arz ne zaman? ATP halka arz hisse fiyatı belli oldu mu? Detaylar haberin devamında...

Finans 02-05-2021 17:32

Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Bilgisayar, yazılım, baskı çözümleri, sunucu, veri depolama ve ağ ürünleri başta olmak üzere, bilgi teknolojileri ürünlerinin dağıtımını gerçekleştiren Penta Teknoloji’nin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay aldı. Peki, Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Finans 01-05-2021 13:56

Ziraat GYO halka arz bekleniyor! Ziraat GYO ne zaman halka arz olacak, borsada işlem görecek? İşte Hisse fiyatı ve kodu...

Ziraat GYO halka arz talep toplama süreci bugün başladı. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin lider olduğu konsorsiyum aracılığı ile gerçekleştirilecek olan süreçte binlerce yatırımcı gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, Ziraat GYO ne zaman halka arz olacak, borsada işlem görecek? İşte Hisse fiyatı ve kodu...

Finans 28-04-2021 17:31