Hisse Fiyatları Haberleri

Bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler? Bedelsiz sermaye artırımı hisseye nasıl yansır?

Bedelsiz sermaye artırımı, piyasada bedelsiz bölünme adıyla da bilinmektedir. Şirketin hisse senedine yatırım yapan kişiler, bedelsiz sermaye artırımından olumlu etkilenirler. Çünkü bedelsiz bölünme, hisse senetlerine olumlu yansır. Bedelsiz sermaye artırımı sonrasında aslında şirketin piyasa değeri aynı kalırken borsada hareketlilik meydana gelir. Bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler?

Finans 21-05-2022 23:19

Pandemi döneminin başarılı işletmeleri artık zorlanıyor mu, eğilimler değişiyor mu?

Covid-19 salgını sırasında uygulanan kısıtlamalar ve karantina önlemleri, internet üzerinden verilen hizmetlere talebin artmasına neden oldu. Peki, aradan geçen iki yılda bu eğilim tersine mi döndü?

Haber 17-05-2022 03:56

AB'den Yabancı Devlet Destekli Alıcılara Kısıtlama Planı

AB ülkeleri ve yetkilileri, Avrupa şirketlerinin yabancı devlet destekli alıcılarını hedef alan bir Avrupa Komisyonu planıyla ilgili görüşmelere başlayacak

Haber 04-05-2022 22:47

Temettü alma şartları nelerdir? Temettüden sonra maliyet düşer mi?

Temettü, bir şirketin dönem kârından şirket hisselerine sahip olan kişilere pay dağıtması olarak tanımlanır. Temettü, şirket paydaşlarına belli şartlarla dağıtılır. Bu nedenle yatırımcılar için temettü alma şartları nelerdir sorusunun yanıtı önemlidir. Temettü şartları yerine getirildikten sonra pay sahiplerine ne kadar kâr payı dağıtılacağı belirlenir. Ancak temettü dağıtımı, şirketin pazar değerini etkiler. Bu nedenle sonrasında yaşanacak hisse senedi alım satımları şirket için önem taşır.

Finans 11-04-2022 15:41

Temettü nasıl alınır? Temettü hakkı almak için ne zaman hisse alınmalı?

Bir işletmenin elde ettiği dönemlik karın; nakit ya da hisse senedi olarak şirket ortaklarına pay şeklinde dağıtılması temettü olarak tanımlanır. Temettü almak ya da buna hak kazanmak için öncelikle hisse senedi sahibi olmak gerekir. Genel kurul kararı ile dağıtılacağı tarih belirlenip hissedarlara duyurulan temettü, finans piyasasında önemli bir yatırım aracı olarak görülür. Temettü nasıl alınır?

Finans 11-04-2022 15:37

Temettü geliri nedir? Temettü geliri nasıl elde edilir?

Temettü geliri, bir işletme tarafından elde edilen dönemlik kar miktarından şirket ortaklarına hisse senedi ya da nakit olarak verilen paydır. Diğer adıyla kar payı olarak da tanımlanır. Temettü geliri nedir ve nasıl elde edilir?

Finans 11-04-2022 15:01

Konya Kağıt halka arz ne zaman? İşte Konya Kağıt halka arz hisse fiyatı...

SPK (Sermaye Piyasası Kurulu), Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin halka arzına izin verdi. Duyuru sonrası halka arz işleminin ne zaman olacağı merak ediliyor. Peki Konya Kağıt halka arz ne zaman? İşte Konya Kağıt halka arz hisse fiyatı...

Finans 17-11-2021 16:28

SPK onayladı! Margün Enerji halka arz ne zaman?

Sermaye Piyasaları Kurumu (SPK), haziran ayı içerisinde halka arz başvurusunda bulunan Margün Enerji'nin halka arzını onayladı. 310 milyon TL değerindeki sermayesini 10 milyon TL yükselterek 410 milyon TL’ye çıkaracak olan Margün Enerji’nin halka arzında hisse fiyatları belli oldu.

Finans 17-09-2021 12:04

Kütahya Şeker Fabrikası, VBT Yazılım ve E-Data Teknoloji Pazarlama'nın halka arzı onaylandı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) E-Data Teknoloji Pazarlama AŞ, Kütahya Şeker Fabrikası AŞ ve VBT Yazılım AŞ'nin halka arzını onayladı.

Finans 25-06-2021 08:15

Fiyatıyla dudak uçuklatıyor, dev tosunu görenler gözlerine inanamıyor

Sivas’ın Altınyayla ilçesinde 1 ton 42 kilogram ağırlığında olan dev tosun, fiyatıyla dudak uçuklatıyor.

Haber 08-06-2021 10:09

Boğaziçi Beton halka arz ne zaman olacak? Boğaziçi Beton eşit mi oransal mı yapılacak?

Vatandaşlar ve yatırımcılar merakla Boğaziçi Beton halka arz hakkındaki detayları araştırıyor. Boğaziçi Beton halka arz ile hisselerinin bir bölümü için talep toplayacak. Halka arz sürecinin ardından Borsa İstanbul gongu ile işlem görmeye başlayacak olan Boğaziçi Beton halka arzı ne zaman sorusu merak edilmeye başlandı. Peki Boğaziçi Beton halka arz ne zaman olacak? Boğaziçi Beton eşit mi oransal mı yapılacak? Hisse fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Finans 28-05-2021 17:52

Selva Gıda halka arz başvurusunda bulundu

İttifak Holding bağlı ortaklığı bulunan Selva Gıda halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulundu. Peki, Selva Gıda halka arz hisse fiyatları belli oldu mu? İşte, ayrıntılar...

Finans 05-05-2021 20:14

Akbank’tan beklenmeyen kar | Akbank hisse yorumları | Baskı azalır mı?

Akbank, 2021’in ilk çeyreğinde yıllık %55 artışla 2,027 milyon TL kar elde ettiğini açıkladı. Akbank’ın TL kredileri ise çeyreklik bazında %3,3 büyüme kaydederken, yabancı para cinsindeli kredilerinde ise %2 artış yakaladı. 2018 yılında haftalıkta oluşan engulfing bölgesinden hem geçen yaz hem de Nisan ayında alıcı buldu. Akbank, tekrar aynı bölgeye çekilse de halen kararsızlığı devam ediyor.

Finans 04-05-2021 13:07

Termik Santral halka arz hisse fiyatı ne kadar? Termik Santral halka arz ne zaman yapılacak? İşte talep toplama tarihleri...

Şirketler SPK’ya halka arz için başvuruda bulunmaya devam ederken bir halka arz haberi de Çan2 Termik Santrali'nden geldi. Haberin ardından talep toplama tarihleri ve hisse fiyatları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Termik Santral halka arz hisse fiyatı ne kadar? Termik Santral halka arz ne zaman yapılacak? İşte talep toplama tarihleri...

Finans 22-04-2021 16:13

Galata Wind halka arz tarihi ne zaman? Galata Wind hisse fiyatı ve borsa kodu nedir?

Garanti BBVA Yatırım öncülüğünde gerçekleşecek olan Galata Wind halka arz tarihi, hisse fiyatı, borsa kodu ve izahnamesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Galata Wind halka arz tarihi ne zaman? Galata Wind hisse fiyatı ve borsa kodu nedir?

Haber 15-04-2021 10:46

Aydem halka arz ne zaman başlayacak? İşte Aydem Enerji halka arz tarihleri ve hisse fiyatları...

Yenilenebilir enerji piyasasının önemli kuruluşlarından olan Aydem Enerji halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış olan halka arz İş Yatırım, Garanti Yatırım, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası ile Yapı Kredi Yatırım’ın liderliğinde yapılacak. Peki vatandaşların ve yatırımcıların merak ettiği Aydem halka arz ne zaman başlayacak? İşte Aydem Enerji halka arz tarihleri ve hisse fiyatları...

Finans 14-04-2021 17:35

TARKİM halka arz ne zaman başlar ve sonuçlanır? İşte TARKİM hisse fiyatları

Tarkim halka arz edileceğini duyurdu. Sürecin başlamasıyla birlikte KAP'a da bildirildi. Gübre Fabrikaları iştiraki Tarkim Bitki Koruma halka arz çalışmalarına başlanması kararı aldıklarını kamuoyuna duyurdu. Peki TARKİM halka arz ne zaman başlar ve sonuçlanır? İşte TARKİM hisse fiyatları...

Finans 08-04-2021 12:00

Borsanın oyun değil yatırım yeri olduğu halka anlatılmalı

Borsadaki işlemlerin yüzde 28’inin 'oyun' mantığıyla yapıldığını belirten Prof. Dr. Saim Kılıç, "Borsaların 'oyun' yeri olmadığını, ‘yatırım’ yeri olduğunu yatırımcılara şiddetle anlatmak gerekiyor” dedi.

Finans 31-03-2021 17:45

Zoom halka arz tarihleri 2021... Zoom hisse fiyatı ne kadar? Zoom halka arzı hangi bankadan yapılacak?

Görüntülü konuşma uygulaması olarak hazırlanan ve pandemiden dolayı hayatımıza giren Zoom 2020 yılında hisse değeri çok fazla yükselmişti. Yapılan açıklamaya göre Zoom ikinci kez halka arza hazırlanıyor. Bu süreçte yatırımcılar Zoom halka arz başvuru tarihleri ve hangi bankanın aracılık edeceğini araştırıyor. Peki Zoom hisse fiyatı ne kadar? İşte Zoom şirket açıklamaları ve son gelişmeler...

Finans 13-01-2021 15:38

CRFSA hisseleri son durum... MİGROS hisseleri artacak mı? Mağazaların kapanması CRFSA hisselerini düşürür mü? MGROS fiyatları yükselecek mi?

Migros, dün KAP'ta yaptığı duyuruda CarrefourSA'nın 34 mağazası için sözleşme imzaladığını ilan etti. CarrefourSA'nın işlettiği 34 adet mağazanın kira sözleşmesi ve kiracılık hakkı Migros'un olacak. Bu durumda yatırımcılar, CRFSA hisselerinin yeniden nasıl fiyatlanacağını araştırmaya başladı. Peki bu durum BIST'e nasıl yansıyacak, CRFSA hisse fiyatları düşecek mi yoksa MGROS hisse fiyatları yükselecek mi?

Finans 11-01-2021 08:13

CRFSA hisseleri son durum... MİGROS hisseleri artacak mı? Mağazaların kapanması CRFSA hisselerini düşürür mü? MGROS fiyatları yükselecek mi?

Migros, dün KAP'ta yaptığı duyuruda CarrefourSA'nın 34 mağazası için sözleşme imzaladığını ilan etti. CarrefourSA'nın işlettiği 34 adet mağazanın kira sözleşmesi ve kiracılık hakkı Migros'un olacak. Bu durumda yatırımcılar, CRFSA hisselerinin yeniden nasıl fiyatlanacağını araştırmaya başladı. Peki bu durum BIST'e nasıl yansıyacak, CRFSA hisse fiyatları düşecek mi yoksa MGROS hisse fiyatları yükselecek mi?

Finans 08-01-2021 13:34

Son dakika! Gübretaş'a ait maden sahasında 3,5 milyon onsluk altın tespit edildi

Son dakika haberine göre Tarım Kredi iştiraki Gübretaş'a ait maden sahasından altın müjdesi geldi. Haberlerle birlikte gün içerisinde de yükselişte olan Gübre Fabrikaları (GUBRF) hissesi tavanı gördü.

Finans 22-12-2020 14:41

ABD seçimleri sonrası piyasalar yükseldi, TL en çok artan gelişmekte olan ülke para birimi

ABD seçimlerini eski Başkan Yardımcısı Biden'ın kazanması küresel piyasaları olumlu etkiledi. Borsalar yükselirken, dolar da yeni teşvik paketi beklentisiyle değer kaybediyor. Haftasonu yaşananlar Türk Lirası'nı en çok değer kazanan gelişmekte olan ülke para birimi yaptı.

Haber 09-11-2020 13:27

Yeni müjde yarın geliyor... 16 Ekim 2020 Cuma ESEN ESENBOĞA, TÜPRAŞ, PETKİM ve ZOREN hisseleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü açıklayacağı yeni müjde haberinin ardından ESEN ESENBOĞA,TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Geçtiğimiz aylarda Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirmişti. 16 Ekim 2020 Cuma ESEN ESENBOĞA, TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Finans 16-10-2020 09:56

Yeni müjde enerji hisselerini etkiliyor... 15 Ekim 2020 Perşembe ESEN ESENBOĞA, TÜPRAŞ, PETKİM ve ZOREN hisseleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü açıklayacağı yeni müjde haberinin ardından ESEN ESENBOĞA,TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Geçtiğimiz aylarda Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirmişti. ESEN ESENBOĞA, TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Finans 15-10-2020 07:49

25 Eylül 2020 Cuma BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 25 Eylül 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 25-09-2020 06:51

24 Eylül 2020 Perşembe BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 24 Eylül 2020 Perşembe canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 24-09-2020 07:35

23 Eylül 2020 Çarşamba BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 23 Eylül 2020 Çarşamba canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 23-09-2020 06:54

22 Eylül 2020 Salı BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 22 Eylül 2020 Salı canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 22-09-2020 06:46

21 Eylül 2020 Pazartesi BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 21 Eylül 2020 Pazartesi canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 21-09-2020 07:55

17 Eylül 2020 Perşembe Taze Kuru Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu! Tkuru hisselerinin fiyatı nedir?

Taze Kuru Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Taze Kuru Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Taze Kuru Gıda’da tedbir kararı alınmıştı. Peki Tkuru Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ve bölünme ne zaman olacak merak ediyor. 17 Eylül 2020 Perşembe Taze Kuru Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu!

Finans 17-09-2020 10:03

17 Eylül 2020 Perşembe BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 17 Eylül 2020 Perşembe canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 17-09-2020 07:17

16 Eylül 2020 Çarşamba BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 16 Eylül 2020 Çarşamba canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 16-09-2020 08:20

15 Eylül 2020 Salı BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 15 Eylül 2020 Salı canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 15-09-2020 07:25

11 Eylül 2020 Cuma BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 11 Eylül 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 11-09-2020 07:23

10 Eylül 2020 Perşembe BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 10 Eylül 2020 Perşembe canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 10-09-2020 07:26

9 Eylül 2020 Çarşamba Kent Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu! Kent Gıda hisselerinin fiyatı nedir? Kentr (rüçhan) ne kadar?

Birçok ünlü şekerlemenin üreticisi Kent Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Pazartesi günü bölünen Kent Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Kent Gıda’da bedelli sermaye artırımına başlamıştı. Peki Kent Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ne zaman olacak merak ediyor. 9 Eylül 2020 Çarşamba Kent Gıda hisse senetleri canlı grafik yorumu haberimizde.

Finans 09-09-2020 07:14

9 Eylül 2020 Çarşamba BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 9 Eylül 2020 Çarşamba canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 09-09-2020 07:09

8 Eylül 2020 Salı BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 8 Eylül 2020 Salı canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 08-09-2020 07:00

8 Eylül 2020 Kent Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu! Kent Gıda hisselerinin fiyatı nedir? Kentr (rüçhan) ne kadar?

Birçok ünlü şekerlemenin üreticisi Kent Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Pazartesi günü bölünen Kent Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Kent Gıda’da bedelli sermaye artırımına başlamıştı. Peki Kent Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ne zaman olacak merak ediyor. 8 Eylül 2020 Salı Kent Gıda hisse senetleri canlı grafik yorumu haberimizde.

Finans 08-09-2020 06:51

7 Eylül 2020 Kent Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu! Kent Gıda hisselerinin fiyatı nedir? Kentr (rüçhan) ne kadar?

Birçok ünlü şekerlemenin üreticisi Kent Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Pazartesi günü bölünen Kent Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Kent Gıda’da bedelli sermaye artırımına başlamıştı. Peki Kent Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ne zaman olacak merak ediyor. 7 Eylül 2020 Pazartesi Kent Gıda hisse senetleri canlı grafik yorumu haberimizde.

Finans 07-09-2020 07:21

7 Eylül 2020 BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 7 Eylül 2020 Pazartesi canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 07-09-2020 07:15

Kent Gıda hisselerinde neler oluyor? Kentr (rüçhan) ne kadar? 4 Eylül 2020 Kent Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu!

Birçok ünlü şekerlemenin üreticisi Kent Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Pazartesi günü bölünen Kent Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Kent Gıda’da bedelli sermaye artırımına başlamıştı. Peki Kent Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ne zaman olacak merak ediyor. 4 Eylül 2020 Cuma Kent Gıda hisse senetleri canlı grafik yorumu haberimizde.

Finans 04-09-2020 07:13

4 Eylül 2020 Cuma BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 4 Eylül 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 04-09-2020 07:07

1 Eylül 2020 Salı BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 1 Eylül 2020 Salı canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 01-09-2020 07:29

31 Ağustos 2020 Pazartesi BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 31 Ağustos 2020 Pazartesi canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 31-08-2020 06:56

Kent Gıda hisselerinde neler oluyor? Kentr (rüçhan) ne kadar? 28 Ağustos 2020 Kent Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu!

Birçok ünlü şekerlemenin üreticisi Kent Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Pazartesi günü bölünen Kent Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Kent Gıda’da bedelli sermaye artırımına başlamıştı. Peki Kent Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ne zaman olacak merak ediyor. 28 Ağustos 2020 Cuma Kent Gıda hisse senetleri canlı grafik yorumu haberimizde.

Finans 28-08-2020 07:33

TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? 28 Ağustos 2020 enerji hisseleri fiyatları! BIST canlı borsa hisse senetleri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 28 Ağustos 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 28-08-2020 07:11

Kent Gıda hisseleri ne kadar oldu? Kentr ne kadar? 27 Ağustos 2020 Kent Gıda hisseleri canlı grafik ve yorumu!

Birçok ünlü şekerlemenin üreticisi Kent Gıda hisselerinde son zamanlarda yaşanan artış ve düşüş dikkat çekti. Pazartesi günü bölünen Kent Gıda hisselerinde son durum ne olacak? Borsa İstanbul'da Kent Gıda’da bedelli sermaye artırımına başlamıştı. Peki Kent Gıda hisse fiyatları düşecek mi merak eden vatandaşlar rüçhan alımı ne zaman olacak merak ediyor. 27 Ağustos 2020 Kent Gıda hisse senetleri canlı grafik yorumu haberimizde.

Finans 27-08-2020 07:47