Hivda Zizan Alp Haberleri

Kendi Düşen Ağlamaz'ın yıldızı Hivda Zizan Alp sette merdivenlerden düştü! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Şimdilerde Trt1'in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz'da hayat verdiği Serap karakteriyle büyük beğeni toplayan Hivda Zizan Alp sette kaza geçirdi. Merdivenlerden düşen ünlü oyuncu ambulansla apar topar hastaneye kaldırıldı.

Magazin 16-10-2023 17:17

Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi bu akşam TRT1'de ekran hayatına başlayacak. Saat 20.00'de başlayacak dizinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Eylül Tumbar ile Enes Koçak'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi, bir gençlik hikayesini konu alıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları...

Magazin 22-06-2023 18:35

Camdaki Kız’ın Türkan’ı dekolteli pozlarıyla nefes kesti! Hayri görse bayılır

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşi Türkan’a Hivda Zizan Alp hayat veriyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Alp'in dekolteli pozlarını görenler çok şaşırdı. Ünlü ismin fotoğraflarını Camdaki Kız izleyicileri yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 07-04-2023 10:40

Camdaki Kız'ın Hayri’sinin eşi bakın kim çıktı! “Türkan bu mu yani”

Camdaki Kız perşembe akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri’nin eşinin kim olacağı merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda Türkan’ın kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 02-03-2023 13:55

Camdaki Kız’ın Hayri’sinin eşi Türkan'a bir bakın! Herkesin tanıdığı bir isim

Camdaki Kız dizisi her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizinin oyuncuları arasında yer alan Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri karakterinin eşi Türkan’a kimin hayat vereceği merak konusuydu. Merakla beklenen isim belli oldu.

Magazin 06-01-2023 10:06

Sefirin Kızı'nın Elvan'ı Hivda Zizan Alp'ten şaşırtan itiraf!

Geçtiğimiz mayıs ayında ekranlara veda eden Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği 'Elvan' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan genç oyuncu Hivda Zizan Alp, Instagram hesabından yaptığı bir itirafla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 19-10-2021 16:53