Hız Sınırı Haberleri

Şehirler arası yolculuk yaptı, 82 km hızla gitmediği için 150 bin lira trafik cezası yedi!

Trafikte yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Galericilik yapan Kadir Bayer araç takas etmek için Antalya'dan Afyonkarahisar'a gitti. Döndüğünde ise hayatında görmediği kadar büyük bir trafik cezasıyla karşılaştı. 150 bin lirayı 15 bin gören Bayer, cezayı ödeme gücü olmadığını söyledi. Hız sınırının 82 km olduğu yerde yaptığı hızı da açıkladı.

Haber 30-01-2024 10:25

Radar cezasına emsal karar! Hız sınırını aştı ama yaptığı itirazda haklı çıktı... Mahkemeden iptal kararı

Ankara'da yaşayan Tunahan Yaman, Antalya'ya tatile giderken Elektronik Denetim Sistemi'ne (EDS) yakalandı. Hız sınırını sadece 2 kilometre aşan Yaman'ın hukuk mücadelesinde ise mahkeme bütün sürücüleri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.

Haber 14-08-2023 08:56

2023 Hız sınırı radar cezaları - Hız sınırları ve ihlal halinde trafik cezaları

Trafiği denetlemek, düzeni sağlamak, can güvenliğini korumak amacı ile yasalarla, kanunlarla türlü trafik kuralları geliştirilmiştir. Kuralların ihlali durumunda ise sürücülere ya da araç sahiplerine ihlal edilen kurala ve bu durumun neden olduğu sonuçlara göre cezai yaptırım uygulanır. Cezalar bazen para cezası bazen de trafikten men etme olabilir. Hız sınırlarına uyulmaması da insan hayatını tehlikeye atabilen bir durumdur ve cezai yaptırımları oldukça ağırdır.

Haber 10-06-2023 16:36

Trafikte bunu yapan yandı! Kimse onları fark etmiyor ama... yarım saatte 27 bin TL'lik ceza kesildi

Trafikte hız sınırını aşan sürücülere yönelik denetimler tam gaz devam ediyor. Özellikle sicil gezici radarlar, yolda hız limitini aşan sürücüleri affetmiyor. İstanbul'da hız sınırını aşan araçları tek tek tespit eden Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne sivil ekipler yarım saatte toplam 38 araca tam 27 bin TL ceza kesti.

Finans 02-12-2022 15:23

Hız Sınırı

Hız Sınırı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hız Sınırı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Otoyollarda yeni hız sınırı uygulaması yarın başlıyor

Yeni Hız sınır uygulama ile Edirne-İstanbul (Avrupa otoyolu), İstanbul-Ankara (Anadolu Otoyolu), Niğde-Mersin-Şanlıurfa (Niğde-Tarsus kesimi, Tarsus-Şanlıurfa kesimi) ile Çeşme-İzmir-Aydın (Çeşme-İzmir kesimi ile İzmir-Aydın kesimleri) otoyollarının mevcut 120 kilometre/saat olan hız sınırı, 10 kilometre/saat daha artırılarak 130 kilometre/saate yükseltildi - Kuzey Marmara otoyolunun Sakarya-Kurtköy-Odayeri-Kınalı bölümü, Malkara-Çanakkale, Gebze-İzmir/Menemen-Çandarlı, Ankara-Niğde otoyollarında ise 120 kilometre/saat olan hız sınırı 20 kilometre/saat artırılarak 140 kilometre/saate çıkarıldı

Yurthaber 30-06-2022 10:29

Son dakika Otoyol haberleri: Bakan Soylu işareti vermişti 1 Temmuz'dan itibaren hız sınırı artıyor

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderilen yazıyla otoyollarda hız sınırının artırıldığını duyurdu. Yeni karar 1 Temmuz'dan itibaren uygulamaya başlanacak. Hız sınırının yükseldiği otoyollar da açıklandı. Avrupa otoyolu ile Anadolu otoyolunda hız sınırı 130 km'ye yükseltildi. Kuzey Marmara otoyolunun bir kısmında ise hız sınırı 140 km'ye yükseltildi. İşte otoyollardaki hız sınırının yükseltilmesi kararına ilişkin tüm ayrıntılar!

Haber 02-06-2022 12:19

Hız yapmayın diye uyardı... Sonrası korkunç!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, sokakta hız yapanları uyaran bir kişi, çıkan kavgada pompalı tüfekle vuruldu. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. İşte kan donduran haberin detayları...

Haber 22-05-2022 19:04

SON DAKİKA - Bakan Soylu resmen duyurdu! 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırı artıyor

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, otoyollarda hız sınırının artırılmasıyla ilgili çalışmayı duyurdu. Çalışmanın ayrıntılarını açıklayan Bakan Soylu, düzenlemenin 1 Temmuz itibarıyla geçerli olacağını bildirdi. Hız sınırının artırılacağı otoyollar da belli oldu. Buna göre, Kuzey Marmara, İstanbul-İzmir ve Ankara-Niğde otoyollarında hız sınırı 140'a çıkarılacak.

Haber 05-05-2022 17:19

Otoyollarda hız sınırı ne kadar oldu? Hız limiti arttı mı? Bakan Soylu tarih verdi

Otoyollarda hız limiti arttı mı, ne kadar oldu sorusunun yanıtı, binlerce araç sahibi vatandaş tarafından sorgulanmaya başladı. Otoyollarda 120 kilometre olan hız limitinin 20 kilometre daha artırılması geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Bakan Soylu yaptığı açıklamayla hız sınırının artırılacağı tarihi duyurdu. Peki, otoyollarda hız limiti ne kadar oldu? Hız sınırı arttı mı?

Haber 05-05-2022 15:39

417 kilometre hızla radara girdi... Milyonere soruşturma şoku

Almanya'da otomobiliyle 417 kilometre hız yapan ve bunu sosyal medyadan paylaşan Çekyalı milyoner Radim Passer'e soruşturma açıldı. Milyoner Radim Passer'in hız limiti ihlaliyle 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı ifade edildi.

Haber 08-02-2022 17:57

Son Dakika | Hız limitini aştı, 314 TL'lik trafik cezasını mahkeme iptal etti! Araç sürücülerini ilgilen haber

Son dakika haberi: Mahkemeden araç sürücülerini ilgilendiren önemli bir karar geldi. Hız limitini 2 kilometre aştığı için ceza yiyen sürücünün cezası iptal edildi. Mahkeme aldığı kararda; EDS cihazlarının kalibrasyon hatası, ışık ve metal yoğunluğu nedeniyle yanlış ölçme ihtimalinin dikkate alındığını belirtti.

Haber 28-12-2021 11:01

İsviçre'de rekor hız cezası! Bir servet ödeyecek

Trafik cezalarının mal varlığı üzerinden hesaplandığı İsviçre’de bir iş kadını rekor para cezasına çarptırılırken, daha önce de hız limitini aşan kadın 192 bin 825 Euro ceza ödeyecek.

Haber 03-09-2021 20:31