Hüda-Par Hür Dava Partisi Haberleri

Tuğrul Türkeş'ten HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na sert sözler! 'Yapsın da görelim'

28. Dönem AK Parti Ankara 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Tuğrul Türkeş, Cumhur İttifakı ortağı HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağı ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Türkeş, Yapıcıoğlu'na yönelik "Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDA PAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak. Yani yapsın da görelim" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-2023 11:11

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağı ile ilgili sözleri gündem oldu! 'Kürt'ü kışkırtıp...'

HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı canlı yayında programında yeni bir anayasa yapılması gerektiğini ve yeni anayasada değiştirilemez madde olmaması gerektiğini savundu. Türk bayrağı ile ilgili olarak Yapıcıoğlu'nun "Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli. Ülkelerin bayrağı olur ve bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti" sözleri gündem oldu.

Haber 25-04-2023 07:54

Cumhurbaşkanı olsa atacağı ilk adımı açıkladı! Millet İttifakı'ndan davet geldi mi? HÜDA-PAR lideri Yapıcıoğlu'ndan Cumhur İttifakı açıklaması: Tabii ki milletvekilliği talep ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerini net şekilde açıklayan, Cumhur İttifakı'na katılma süreci ise devam eden HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "yarın cumhurbaşkanı olsa" yapacağı ilk işi açıkladı. Cumhur İttifakı'na katılım sürecinde görüşmeler kapsamında "Milletvekilliği konusunda tabii ki talebimiz oldu" diyen Yapıcıoğlu, Millet İttifakı'ndan davet gelip gelmediği sorusuna yanıt verdi. Yapıcıoğlu, ittifaka katılmaları durumunda "HÜDA-PAR kendi kimliğiyle kalacak" diye konuştu.

Haber 19-03-2023 15:23

Hizbullah yıllar sonra gündem oldu! Domuz bağı, mezar evler... Beykoz'daki villa baskını milat olmuştu

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıklayan HÜDA-PAR, gündem yarattı. İttifaka katılacakları iddiaları Ankara kulislerini hareketlendirirken; 1990'lı yıllarda yaptığı işkence, infaz ve mezar evlerle dehşet saçan Hizbullah terör örgütü yıllar sonra yeniden gündem oldu. Örgütün iç yüzünü anlatan Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Eski Başkanı Hanefi Avcı, korkunç detayları paylaştı.

Haber 13-03-2023 15:26

SON DAKİKA: Seçim öncesi Ankara kulisleri hareketlendi! AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı genişliyor, Hüda-Par...

Ankara seçim kulislerinden son dakika haberleri peş peşe geliyor! Altılı masadaki krizin çözülmesi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın adayı olmasından sonra siyaset arenası hareketlendi. AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı genişliyor! Daha önce yapılan görüşmeler sonuç verdi, bir parti daha Cumhur İttifakı bünyesine geçiyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 09-03-2023 16:05

Cumhur İttifakı genişleyecek mi? HÜDA-PAR’dan açıklama geldi: AK Parti ile görüşmeler sürüyor

Seçimlere 110 gün kala Cumhur İttifakı’nın genişleyeceği iddiası kulisleri hareketlendirdi. HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AK Parti ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek ihtimallerin hepsinin masada olduğunu belirtti. HÜDA-PAR’ın özellikle Doğu Anadolu’da Batman gibi birkaç ilde güçlendiği belirtilirken Cumhur İttifakı’na katılmasının kritik öneme sahip olduğu iddia edildi.

Haber 23-01-2023 08:27

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu arasında görüşme! Dikkat çeken ittifak açıklaması

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü. Öte yandan Yapıcıoğlu, görüşmeye ilişkin detayları paylaştı. Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "Birkaç başlık vardı, onları konuştuk. Bu başlıklardan bir tanesi seçimlerle ilgili. Netleşince inşallah kamuoyuyla paylaşacağım." ifadelerini kullandı. Gazetecilerin olası ittifak ile ilgili, "Bugün teklif geldi mi?" sorusuna Zekeriya Yapıcıoğlu, "Biraz daha sabır." yanıtını verdi.

Haber 05-01-2023 20:45

SON DAKİKA | Yeni İttifak mı geliyor? Saadet Partisi'nin çıkışı sonrası HÜDAPAR'dan ilk açıklama

Son dakika haberi: Millet İttifakı ortaklarından Saadet Partisi'nden gelen 'yeni ittifak' çıkışı gündem yarattı. Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Genel Merkezi'ni ziyaret eden Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun kritik görüşme sonrası böyle bir açıklama yapması gözleri HÜDAPAR'A çevirdi. İttifak iddialarıyla ilgili beklenen açıklama ise HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan geldi.

Haber 19-04-2022 08:37