Huggy Wuggy Neden Yasaklandi Haberleri

Uzmanı yanıtladı: Huggy Wuggy çocuklar üzerinde nasıl bir etki bıraktı?

Ticaret Bakanlığı, geçtiğimiz gün çocuklar üzerinde olumsuz etkiler yarattığı için Huggy Wuggy türü oyuncaklar için toplatma kararı aldı. Toplatma kararı satın alınmış ürünleri de içeriyordu. Ticaret Bakanlığı’nın bu hamlesi sonrası en çok merak edilen soru, bu tarz oyuncakların çocuklar üzerinde yarattığı etki oldu.

Haber 2022-11-16 14:45:38

Huggy Wuggy oyuncak nedir? Hugg Wuggy neden yasaklandı? Ticaret Bakanlığı'ndan oyuncağa satış yasağı!

Huggy Wuggy oyuncak türü oyuncaklar için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bahsi geçen video oyun karakterinin oyuncaklarının satışı “Oyuncak Güvenliği Yönetmeliği” gerekliliklerini karşılamaması nedeniyle yasaklandı. Oyuncakların piyasadan toplatılmasına karar verildi. Peki, Huggy Wuggy oyuncak nedir? Hugg Wuggy neden yasaklandı?

Finans 2022-11-16 09:31:00

Bakanlıktan 'Huggy Wuggy' hamlesi! Toplatılıyor...

Ticaret Bakanlığı "Huggy Wuggy" türü oyuncaklar için harekete geçti. Ticaret Bakanlığı iki firmanın ürettiği "Huggy Wuggy" oyuncakla ilgili toplatma kararı aldı. Ayrıca satın alınmış ürünler de geri çağırıldı.

Finans 2022-11-15 12:29:53

Okul başladığından bu yana arttı! Çocuklarda Huggy Wuggy tehlikesi: Kardeşim doğduğunda boğazını sıkacağım

Son zamanlarda çocuklar okullarda, giderek artan sıklıkla birbirlerinin boğazını sıkmaya başladı. 6 ay sonra kardeş bekleyen 6 yaşındaki bir çocuk, annesine "Kardeşim doğduktan sonra onun boğazını sıkacağım" dedi. Bir veli 5 yaşındaki oğlunun, boğazlarını sıktığını söyledi. Artış gösteren bu davranışın arkasında ise çocukların internette kolayca erişilebilen, günlük yaşamlarında peluş oyuncağını boyunlarına asarak okula götürdüğü korku oyunu karakteri "Huggy Wuggy" bulunuyor.

Haber 2022-10-11 12:59:41

Eskişehir’de kar yağışı (4)

AĞIR VASITALARA ZİNCİRSİZ GEÇİŞ YASAKLANDI Kütahya’nın Domaniç ilçesinde etkisini gösteren kar yağışı, Kocayayla Geçidi'nde araç yoğunluğuna neden oldu.

Haber 30-12-19 17:16