Hülya Darcan Haberleri

Bergüzar Korel'in babası bakın kim çıktı! Yeşilçam'ın ünlü ismini görenler çok şaşırdı

Vatanım Sensin, Karadayı, Muhteşem Yüzyıl, Binbir Gece gibi unutulmaz dizilerde rol alan Bergüzar Korel güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor. Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç'le mutlu bir yaşam süren Korel'in babasının kim olduğunu görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 21-07-2023 12:47

Bergüzar Korel'in annesi de çok ünlü! Şimdilerde rekortmen diziyle ekrana geliyor

Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile evli olan ve geçtiğimiz günlerde üçüncü bebeğini kucağına alan Bergüzar Korel'in annesinin kim olduğunu öğrenen şaşkına dönüyor. Ünlü oyuncunun annesi usta oyuncu Hülya Darcan!

Magazin 07-12-2021 13:45

Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel'e bakın! Gören aynı şeyi söylüyor

39 yaşındaki güzel oyuncu Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel de tıpkı kardeşi Bergüzar Korel kadar güzel. Yıllar önce ABD'ye taşınan Zeynep Korel, ailesiyle yaşadığı gerginlik nedeniyle magazin gündemini meşgul etmişti.

Magazin 23-11-2021 09:36

Bergüzar Korel’in annesi de oyuncuymuş! Meğer herkesin bildiği o dizide oynamış...

Bergüzar Korel’in meslek aşkının nereden geldiği konuşulurken, sevilen isim hakkında gündeme gelen ilginç bir bilgi şaşırttı. Ünlü oyuncunun annesi Hülya Darcan'ın da birbirinden meşhur yapımlarda yer aldığı ortaya çıktı. Güzel yıldız Bergüzar Korel’in annesi Hülya Darcan’ın hangi karakteri canlandırdığını görenler şaşırıyor. Meğer herkesin bildiğin o dizide oynamış. İşte detaylar...

Magazin 19-10-2021 17:43

Hülya Darcan

Hülya Darcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hülya Darcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güzel oyuncu Bergüzar Korel'in babası da ünlü bir oyuncu! Meğer efsane filmde oynamış

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in babası, Türk sinemasının önemli oyuncularından biri çıktı. Korel'in babası, meğer sayısız projede rol alan bir Yeşilçam yıldızıymış...

Magazin 13-10-2021 14:01

Bir Zamanlar Çukurova'da ortalığı karıştıracak karakter! Hülya Darcan, Fikret'in teyzesi Lütfiye Duman rolüyle diziye katıldı!

Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, Hande Soral, Kerem Alışık'ın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisine Fikret'in teyzesi Lütfiye Duman rolüyle Hülya Darcan katılıyor. Fekeli’nin eski dostu olan Lütfiye, neşesi ve içtenliğiyle Fekeli’nin evinin havasını değiştirecek.

Magazin 15-03-2021 20:00

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Hülya Darcan dahil oldu

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya usta oyuncu dahil oldu.

Magazin 15-03-2021 14:55

Hülya Darcan kızı Zeynep Korel'i ölümle mi tehdit etti! Avukatından bomba açıklamalar

Zeynep Korel daha önce, "Amerika’da temizlikçilik yaparak geçimini sağlıyor" haberleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in ablası, yine ünlü oyuncular Hülya Darcan ve Tanju Korel’in büyük kızı olan Zeynep Korel, geçtiğimiz günlerde de annesinden 30’lu yaşlarında şiddet gördüğü haberleri ile gündeme gelmişti.

Magazin 12-11-2019 14:24

Diriliş Ertuğrul oyuncuları Kocaeli'de sempozyuma katıldı

Kocaeli'de düzenlenen "Uluslararası Orhan Gazi ve Kocaeli Tarihi-Kültürü" sempozyumunda, "Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncuları Hülya Darcan ve Esra Bilgiç ile sunucu Pelin Çift'in katılımıyla oturum gerçekleştirildi - Oyuncu Darcan: - "Biz aynı zamanda bir şeyler öğretiyoruz, yaptığımız iş ders niteliğinde. Bugün bir savaş çıksa bizim kadınımız yine elinde silahla 'Allah Allah' diye gider. Bu içimizde, kanımızda var"

Haber 11-03-2018 14:42