Hülya Duyar kimdir?

Hülya Duyar kimdir?

26 Haziran 1970 Sivas doğumlu Hülya Duyar Türk asıllı Alman sinemacıdır. 1978 yılında Almanya’ya taşınan Duyar, 1989 yılında eğitimini tamamladıktan sonra tiyatro dünyasına kuaför ve makyaj sanatçısı olarak adım atmıştır. 200 yılında sinema ve televizyon çalışmalarına başladı ve pek çok filmin kadrosunda aktrist olarak yer aldı. Ayrıca Zenne ve Türk Gibi Başla Alman Gibi Bitir filmlerinin yapımcısıdır. Ek olarak Türk Gibi Başla Alman Gibi Bitir filminin senaryosunu da kaleme almıştır.

Hülya Duyar Haberleri

Beyin ameliyatı olan Hülya Duyar: Daha ne yaşayabilirim ki derken...

Beyninde tümör olduğu tespit edilen ve apar topar ameliyat olan oyuncu Hülya Duyar ilk kez bir fotoğraf paylaştı ve yaşadığı duyguları anlattı.

Magazin 30-08-2021 07:02

Beyin ameliyatı olan Hülya Duyar'ın son durumu!

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan Hülya Duyar, Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaştı. Daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildiği öğrenildi. Ameliyata alınan oyuncu Hülya Duyar'ın operasyonu başarılı geçti. Duyar'ın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Magazin 05-08-2021 11:06

Bahtiyar Memili'den Hülya Duyar'a: Her şey çok güzel olacak ablam

Beyninde tümör olduğu tespit edilen ve bugün ameliyat olmaya hazırlanan oyuncu Hülya Duyar, hasta yatağından meslektaşı Bahtiyar Memili ile görüntülü konuşma yaptı. Duyar ile fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Memili, gönderisinde, "Her şey çok güzel olacak ablam... Seni çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 04-08-2021 16:01

Oyuncu Hülya Duyar'ın beyninde tümör tespit edildi!

Komedyen Cem Yılmaz ile reklam çekimi yaptığı sırada fenalaşan, ardından bir kez daha tatilde baygınlık geçiren ünlü oyuncu Hülya Duymaz'dan üzücü haber geldi. Duymaz'a yapılan ilk kontrollerde beyninde tümör tespit edildi. Duymaz'ın hastalığını haber alan dostlarının ise ünlü oyuncuyu telefon yağmuruna tuttuğu öğrenildi.

Magazin 03-08-2021 23:01

Oyuncu Hülya Duyar'ın beyninde tümör tespit edildi!

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan Hülya Duyar, Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaştı. Daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildiği öğrenildi.

Magazin 03-08-2021 14:47

Demet Özdemir'den Hülya Duyar dansı paylaşımı! O anlar sosyal medyayı salladı

Demet Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oyuncularından Hülya Duyar'ın dans videosunu paylaştı. Dansı ile dikkat çeken Hülya Duyar'ın video postu kısa sürede büyük beğeni topladı. İşte, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Sultan'ı Hülya Duyar'ın dans videosu...

Magazin 29-04-2021 21:28