Hülya Gülşen Irmak kimdir?

Hülya Gülşen Irmak kimdir?

55 yaşında olan Hülya Gülşen Irmak,14 Eylül 1965 yılı Ankara doğumludur. Başak kadını olan Irmak, evli ve 3 çocuk annesidir. Okul hayatında bir dönüm noktası sayılan ve giriş yaşı en az 16 olan Ankara Devlet Konservatuarı’na özel bir sınavla 14 yaşında iken girmiştir. Böylece tiyatro hayatına 1979 yılında Ankara Devlet Konservatuarına adım atması ile resmen başladı. Bir yanda da dışardan lise okuyarak eğitim hayatını tamamladı. Birçok tiyatro oyunları, dizi ve filmlerde başarılı performanslar gösterdi. Özellikle; Ferhunde Hanımlar, Bizim Evin Halleri, Keşanlı Ali Destanı, Galip Derviş, Çalıkuşu, Asla Vazgeçmem gibi projelerde yer aldı. Oldukça hünerli olan Hülya Gülşen Irmak Dublaj Sanatçılığında da başarılı seslendirmeler gerçekleştirdi.

Hülya Gülşen Irmak Haberleri

Hudutsuz Sevda'da kadro netleşiyor! Ünlü anne-kız da diziye katıldı! Görenler inanamadı

Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosu gün geçtikçe netleşiyor. Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın başrolde olacağı dizinin açıklanan oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler de bulunuyor. son olarak anne kızı canlandıracak olan ikili ile ilgili gerçek, duyanları şoke etti.

Magazin 30-07-2023 22:22

Sıfırıncı Gün'ün yıldızı Naz Çağla Irmak'ın annesini görenler gözlerine inanamadı! O da çok ünlü çıktı

Sıfırıncı Gün adlı yeni dizide ‘Bilge’ rolüyle ekranlara dönen Naz Çağla Irmak başarılı oyunculuk performansı ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Çağla Irmak’ın kendi gibi ünlü oyuncu olan annesini görenler gözlerine inanamıyor. Güzel oyuncu ve annesi aynı dizilerde de rol aldılar.

Magazin 28-12-2022 22:04

Ferhunde Hanımlar ile tanınıyordu! Hülya Gülşen beyin kanaması geçirdiğini açıkladı

Ferhunde Hanımlar, Kırgın Çiçekler ve Bizim Evin Halleri gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Hülya Gülşen, sosyal medya hesabından 16 Ağustos'ta beyin kanaması geçirdiğini duyurdu.

Magazin 12-09-2022 14:27

Kırgın Çiçekler oyuncusu Naz Çağla Irmak'ın annesinden üzen haber! Hülya Gülşen: Benim başıma gelmez diyordum

Televizyon ekranlarında yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler'in oyuncusunun annesinden üzen bir haber geldi. Kırgın Çiçekler oyuncusu Naz Çağla Irmak'ın annesi Hülya Gülşen, sosyal medya üzerinden beyin kanaması geçirdiğini açıklayarak, sağlık durumunu sevenleriyle paylaştı.

Magazin 02-09-2022 18:16

Ramo dizisine flaş transfer! Hülya Gülşen Ramo'da hangi rolde oynayacak?

Show TV'nin aksiyon dolu dizisi Ramo, usta oyuncu Hülya Gülşen ile anlaştı. Gülşen, sevilen dizinin kadrosuna görme engelli profesör rolü ile katılacak.

Magazin 22-03-2021 21:22

Aşk Tesadüfleri Sever 2 kadrosuna sürpriz isimler katıldı

Merakla beklenen “Aşk Tesadüfleri Sever 2” filminin çekimleri sürerken, oyuncu kadrosundaki sürpriz isimler de açıklanmaya devam ediyor!

Trend 20-08-2019 13:05