Hülya Hökenek Haberleri

Habertürk canlı yayında iltifat yarışı! Hülya Hökenek ile Hüseyin Öztel arasındaki ilginç diyaloğun perde arkası ortaya çıktı

Habertürk TV sunucusu Hülya Hökenek ile Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel arasındaki karşılıklı iltifatlar sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Hüseyin Öztel, yaşanan diyaloğun perde arkasını gazeteci Arif Hür'e anlattı.

Magazin 11-03-2022 14:44

Sosyal medya canlı yayındaki iltifat yarışını konuşuyor! Hülya Hökenek ile Hüseyin Öztel arasındaki ilginç diyalog: Sen daha güzel görünüyorsun

Habertürk ekranlarında İstanbul'daki kar yağışının son durumu hakkında bilgilerin verildiği haber bülteninde yaşanan diyalog, sosyal medyanın gündemine oturdu. Sunucu Hülya Hökenek ve Meteroloji Mühendisi Hüseyin Öztel arasında yaşanan yaşanan konuşma bir anda iltifat yarışına döndü. Aynı ekranda geçen yıllarda Ebru Baki ile Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir arasındaki sebze ve meyve fiyatlarındaki artış diyaloğu çok konuşulmuştu.

Haber 11-03-2022 10:31

Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek kaç yaşında, nerelidir? Hülya Hökenek evli mi bekar mı?

Hülya Hökenek ve Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel sosyal medyada gündem oldu. İstanbul'a beklenen kar yağışı geldi. Kar yağışına dair son gelişmeleri Habertürk sunucusu Hülya Hökenek canlı olarak aktarırken bazı ilginç anlar yaşandı. Hülya Hökenek ve yayına bağlanan Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel arasındaki diyalog bir süre sonra iltifatlara dönüştü. Hökenek ve Öztel sosyal medyada gündem oldu. İşte Hülya Hökenek hakkında detaylı bilgiler!

Magazin 10-03-2022 23:19

Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek kaç yaşında? Hülya Hökenek nereli?

Hülya Hökenek, Akademi İstanbul’da Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olduktan sonra Fatih Altaylı sayesinde mesleğe atılmıştır. Uzun yıllar Kanal 7 ekranlarında çalışan Hülya Hökenek, daha sonra dil eğitimi için Londra’ya gitti. Aslen Şırnak Cizreli olan Hökenek, 32 yaşındadır.

Haber 30-03-2021 15:41

Diğer Haber Etiketleri

Hülya Hökenek

Hülya Hökenek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hülya Hökenek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.