İbrahim Aydemir Haberleri

Bu tabelaları kullananlar şimdi yandı! AK Parti'den Ek vergi getirilsin talebi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'den yabancı dilde isimlerle tabela kullanan iş yerleriyle ilgili dikkat çeken bir öneri geldi. Yabancı kelimelere dönük istila edici bir halin söz konusu olduğunu belirten Aydemir, "Yabancı isim kullanan iş yerlerine ilave vergi gelmeli" diye konuştu.

Haber 13-05-2022 16:25

Aydemir'den Akşener'e tepki: Duyduğumda yüzüm kızardı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in erkekler için kullandığı ifadeye AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'den tepki geldi. Akşener'in erkekler için 'kereste' gibi bir tanımlama yaptığını ifade eden Aydemir, "Duyduğumda yüzüm kızardı. Bir bayandan bu tür sözler sadır olmaması lazım. Bayanı bırakın, insan bir defa böyle bir benzetme içinde olmamalı" dedi.

Haber 09-03-2022 16:35

AK Partili Aydemir: İstasyonlardaki kuyruk zamdan değil, araç sayısı fazla

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, bir gazetecinin akaryakıt istasyonlarındaki araç kuyruklarıyla ilgili sorduğu soruya, "Zamlarla ilgili benzin istasyonlarında bir kuyruk yok arkadaşlar. Kuyruk nereden kaynaklanıyor biliyor musun? Bunu ben Plan Bütçe Komisyonunda bir iki defa daha altını çizerek söyledim. Araç sayısı fazla ondan kaynaklı." karşılığını verdi.

Haber 25-11-2021 23:41

Demirtaş'ın çağrısı sonrası dikkat çeken açıklama: Kılıçdaroğlu 'talimatı aldık' diyor

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın muhalefet partilerine dönük "ortak miting" çağrısıyla ilgili olarak "Sabah Selahattin Demirtaş bu tweeti atıyor, akşam Sayın Kılıçdaroğlu ona karşılık veriyor; 'Talimatı aldık' diyor. Bir bakıma aynen böyle, bu anlama geliyor." açıklamasını yaptı.

Haber 25-11-2021 15:20

İbrahim Aydemir

Ibrahim Aydemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ibrahim Aydemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TBMM'de ‘faşist’ tartışması

TBMM’de devam eden Plan ve bütçe Komisyonu’nda ‘faşist’ tartışması yaşandı. HDP Diyarbakır milletvekili Garo Paylan, AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir’i ‘faşist’ diye niteleyince komisyonda tartışma çıktı.

Haber 27-10-2021 15:19

AK Partili Aydemir'den CHP'ye 'diktatörlük' eleştirisi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Despotluk, CHP’nin zemininde vardır. Rahmetli Atatürk’ten sonra anlayışın tamamı diktatörlük üzerinedir." dedi.

Haber 19-03-2021 16:59

AK Partili Aydemir'den HDP'lilere tepki: Dağdaki teröristlerin attığı sloganları burada attılar

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşmesinin ardından yaşanan arbedede, Meclis'in Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısını haklı çıkaracak görüntülere sahne olduğunu ifade ederek, "Resmen dağdaki teröristlerin attığı sloganları burada attılar." dedi.

Haber 18-03-2021 15:40

Güvenlik soruşturması usullerine ilişkin teklif Plan ve Bütçe Komisyonunda

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: - "15 Temmuz birçok şeyi aşikar etti ki sureti haktan gözüküp, devletin en kılcal damarlarına kadar sızıp devleti yok etmekle iştigal eden geniş bir kesim olmuş. Dolayısıyla devlet kendini koruma, dahası milleti koruma adına kanuni düzenlemeler yapacak" - MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Devlet, kendi hukukunu korumak zorunda. Kendisine düşmanlık eden, kendisine sadakat göstermeyen birini elbette işe almama hakkı var"

Haber 18-12-2019 22:07

2020 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan: - "Biz konuşmadığımız sürece (sözde Ermeni soykırımı) bizim acımız başka parlamentoların konusu oluyor. Siyasi hesaplarla bunlar yapılıyor. Bu, acımızı, yaramızı daha da kanatıyor" - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: - "Türk milletinin tarihinde bırakın soykırımı, kırım diye bir olay yok" - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir: - "Osmanlı İmparatorluğu yüzyıllarca dünyada hüküm sürdü. Eğer ecdadımız soykırım yapsaydı oralarda başka milletlerden bahsetmek mümkün müydü?" - MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Ellerindeki kanı temizlemeden şanlı ve şerefli mazimizi karalayanlar insanlık vicdanı karşısında hem sabıkalı hem suçludur"

Haber 07-11-2019 20:06

Borçlara yapılandırma, emekliye ikramiye tasarısı Genel Kurulda

CHP İzmir Milletvekili Temizel: - "Sürekli vergilerle, imar aflarıyla, banka borçlarıyla uğraşıyorsa bir toplum, bu ekonomik alanlarda insanların gücünü aşan veya hakkaniyete aykırı uygulamalar var demektir. Önce bu uygulamaları ortadan kaldıracaksınız" - MHP Denizli Milletvekili Ayhan: - "Tasarının bazı eksikliklerine rağmen kamu gelirlerinin artırılmasına katkı sağlayacak, vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayacak bir düzenleme olduğunu değerlendirmekteyiz"

Haber 09-05-2018 20:37