İbrahim Kendirci kimdir?

İbrahim Kendirci kimdir?

Kavak Yelleri dizisindeki Deniz rolü ile yıldızı parlayan İbrahim Kendirci 1986’da Gaziantep’te dünyaya geldi. Lise eğitimini Antalya’da bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı seçmelerine girdi. İlk dokuz arasına girerek tiyatro bölümüne yerleşti. Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olduktan sonra Pars Kiraz Operasyonu filmi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Yapımcıların dikkatini çeken oyuncu Kavak Yelleri dizisinde Dağhan Güleç, Aslı Enver, Pelin Karahan ve Sarp Apak ile birlikte başrol alarak tanınırlık kazandı. Dizi ve filmlerde rol almasının yanı sıra Hande Yener’in müzik klibinde de oynadı. Sevdaluk, Nöbet gibi birçok projede yer alan oyuncu son olarak Payitaht Abdülhamit dizisinde Yusuf karakterini canlandırmaktadır.

İbrahim Kendirci Haberleri

Kavak Yelleri'nin Deniz'i İbrahim Kendirci'nin son hali şaşırttı! Şimdi onlar düşünsün

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu İbrahim Kendirci'nin son hali görenleri şaşırttı. Bir dönem genç kızların hayallerini süsleyen başarılı oyuncu aradan geçen 12 senede neredeyse hiç değişmedi. Aktif bir spor hayatı olan ve yüzmeyle ilgilenen İbrahim Kendirci kaslı vücuduyla dikkat çekti.

Magazin

Genç kızların sevgilisiydi! İşte Kavak Yelleri'nin 'Deniz'i İbrahim Kendirci'nin yeni tarzı

İbrahim Kendirci, 2007-2011 tarihleri arasında yayınlanan "Kavak Yelleri" dizisinde hayat verdiği "Deniz" rolü ile genç kızların kalbini çalmıştı. Başrollerini Pelin Karahan, Aslı Enver ve Dağhan Külegeç ile paylaştığı Kavak Yelleri dizisi ile İbrahim Kendirci'nin yıldızı parlamıştı. İşte Kendirci'nin yeni tarzı...

Magazin

Kavak Yelleri dizisinin Deniz’i İbrahim Kendirci’yi yıllar es geçmiş

Bir döneme damgasını vuran gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde Deniz karakteriyle izleyici karşısına çıkan İbrahim Kendirci, hem televizyonda hem de tiyatroda önemli işlere imza atıyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan İbrahim Kendirci, sosyal medyada ise oldukça aktif.

Magazin

Nöbet dizisinde İbrahim Kendirci hangi rolde oynuyor?

Show TV’de, 3 Mart Pazar akşamı nefes kesen bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak ‘Nöbet’ dizisinde İbrahim Kendirci bir doktoru canlandırıyor.

Magazin

Kavak Yelleri'nin ünlü oyuncusu Karagül'de

Bir zamanların çok sevilen gençlik dizisi Kavak Yelleri'nde Deniz Akça karakterine hayat veren İbrahim Kendirci Karagül dizisinin kadrosuna mı katılıyor?

Magazin

Hayat Ağacı Eylül'de TRT 1'de...

Başrollerinde Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Tülin Özen, Tolga Güleç, Özge Özberk, İbrahim Kendirci ve Beyazıt Gülercan'ın rol aldığı, yapımcılığını Nilgün Sağyaşar ve yönetmenliğini ise Barış Yöş'ün yaptığı Hayat Ağacı Eylül'de TRT 1'de...

Magazin

Hayat Ağacı Yakında TRT 1'de...

Başrollerinde Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Tülin Özen, Tolga Güleç, Özge Özberk, İbrahim Kendirci ve Beyazıt Gülercan'ın rol aldığı, yapımcılığını Nilgün Sağyaşar ve yönetmenliğini ise Barış Yöş'ün yaptığı Hayat Ağacı Yakında TRT 1'de...

Magazin

'Kavak Yelleri'ne gözyaşlarıyla veda

Kanal D'nin sevilen dizisi "Kavak Yelleri"nin son bölümü, İzmir'in Seferihisar İlçesi'nin Sığacık Mahallesi'nde çekildi

Magazin

Sex and The City kızları mahvetti

Kavak Yelleri dizisinin oyuncuları aşk ilişkilerine bakış açılarını Marie Claire'e anlattı

Magazin

Sevgiliydi, 'hanım' oldu

İbrahim Kendirci'nin Karahan'dan "Pelin Hanım" diye söz etmesi dikkat çekti.

Magazin

Hande'ye oyuncu takviyesi

Hande Yener, yeni albümünün isim parçası "Uzaylı"ya şile sahillerinde klip çekti.

Magazin

Kavak Yelleri'nde aşkı bitti

Uzun süredir birlikte olan iki başrol oyuncusu ayrılık kararı aldı

Magazin